Snacka om gröna fingrar

  

Både Lenny och Nicole använder dessa blomringar. Själv är jag inte så prålig av mig.


Skynda hem!

Nu är arbetsdagen strax slut, guuuuud va skönt. Ska skynda hem och slänga av mig kläderna och lapa sol och läsa Parfymen. Powerwalka ikväll också förstås....

Ellie bag

Ellie bag

När jag var mindre kallades jag för Ellie. Borde köpa den här väskan bara för namnet.

Snart får jag Orgasm

Nars Orgasm

Kunde inte motså Ellinors tips så nu dimper det förhoppningsvis snart ner Orgasm i brevlådan :)


Lila till hösten...

  

Har aldrig varit mycket för lila men det verkar som om det kommer stort i höst. Hade lila på en sjal som jag hade på nyår men den blev bara använd just då. Kanske finns anledning till att inte kassera den än. Andra färger som jag lade märke till är orange, duvblått och rött. Färg blir kvar alltså, det är jättebra tycker jag. Bara svart, beige och brunt som det var för något år sedan är inte kul. (bilderna är från BCBG, Gucci och Matthew Williamson, style.com)


Ingen fräsching direkt...

Ingen fräsching direkt...

Han måste ha världens bästa personlighet, för inte kan Brittan ha fallit för Kevins stil, hållning och vanor? Rökning är sunkigt. Hoppas att han inte gör det i närheten är bäbisen sedan.

Ella Moss på Champagne

Såg igår att Champagne tagit in Ella Moss...men inte den boleron jag ville ha. Fanns en i grönt i stl medium kvar. Lika bra det, jag ska gå på sparlåga ett tag framöver :)

Less is more?

Själv sminkar jag mig inte mycket. Tycker att less is more. Det är finare att ta fram sina naturliga drag än att sätta på sig en mask. På aftonbladet får man rösta på kändisar...i de flesta fallen tycker jag definitivt att de är mycket snyggare med mindre smink. Beyonce är lika snygg med som utan, hon tål mycket färg. Scarlett passar i sitt röda läppstift, känns som hennes signum. Jessica blir man nästan rädd för med hennes översotade ögon till det smala ansiktet. 

Dagens outfit

050630

Möte hela morgonen, vi har fått en ny chef så outfiten är lite sen :)

  • Ribbat linne (surprise!)
  • Topp, C&C California
  • Kjol, Indiska
  • Flätat vitt skärp
  • Flätade vita kilklackar


Beslutsångest

Sol eller shopping? Det är hur varmt som helst ute och jag som hade bestämt mig för att åka in till sta´n efter jobbet. Altanen är ju väldigt lockande också.

 

För er som bor nära Göteborg så vill jag tipsa, om ni inte redan testat, om fruktbaren på centralstationen. Kommer inte ihåg vad den heter men ändå är jag stammis :) Man får välja frukter och så gör de antingen juice, smoothie eller shake av det. Så gott, och nyttigt. Jag brukar ta mango och hallon med naturell yoghurt, jag gillar när det är syrligt. Det är mycket bättre än skräpmat som man annars lätt tar till när man är stressad och hungrig. Det får nog bli sta'n ändå, jag blev så himla sugen.


Lika kort som jag...

   

Jessica Simpson och jag är lika långa (korta), 158 över havet. Hon har dock lite högre klackar än jag, det är snyggt när de är nätta men klumpedunsarna längst ner till höger och högst upp till vänster ser förfärliga ut. Då är det väl bättre att vara kort och stolt?


Uppgradering, hjälp vad har hänt?

Jag uppgraderade min blogg så att jag ska betala 39 kr i månaden. Då blev allt randigt på bloggen. Det var just snyggt. Jag har mailat dem och hoppas att detta löser sig snabbt. Någon som har varit med om samma grej?

YSL ögoncreme

YSL ögoncreme

Läste att Emma Andersson tipsade väldigt varmt om YSL Smoothing eye contour gel. "Den byter jag inte ut även om jag byter hudvårdserie, gelen både svalkar och stramar åt. Jag har använt den i fyra år och jag har fått hur många som helst av mina vänner att börja använda den"Är det någon som provat?

 

Jag tänkte köpa en ny men den här var lite dyr. Jag har testat både Lancome, Biotherm och Clinique men aldrig ysl. Ska nog in till Göteborg idag och kolla upp lite tips jag fått och kanske be om ett prov på den här krämen.

Dagens outfit

050629

  • Linne, C&C California
  • Blommig scarf
  • Breda armband
  • Paige Premium jeans
  • Boots
  • Nya väskan!


Trodde inte att solen värmde...

... så här sent. Var tvungen att springa till datorn. Klockan är över sex och jag ligger på verandan och solar, fåglarna kvittrar och powerwalkingen får vänta ngn timme till. Loves the summer!! Läste tidningen och såg att det ska bli fint i helgen också, då ska jag hälsa på en kompis som jobbar i Ystad i sommar, på ett konditori som gör egen glass, mums.

Jessica Simpson - patrioten

Visst måste hon vara kompis med Bush (och V-tecknet och allt)? Hon har ju underhållit soldaterna många gånger, undrar om hon fått någon fråga om Irak-kriget av ngn reporter? Skulle vara kul att höra hur hon resonerar. Jäkligt fräsch på kortet är hon iaf.


Katie och jag har samma tröja...

Katie och jag har samma tröja...

...fast olika färg (kominationen var kanske inte i min smak). Och hon kemtvättar nog sin :)


Kemtvätt...blä

Varför är det alltid så omständigt att tvätta dyra kläder? BCBG-koftan som jag köpte måste kemtvättas. Finns det ingen väg runt det? går det inte ens att handtvätta? Jag avskyr att tvätta och är inte lika duktig som Anna och kollar upp sådant innan jag handlar. Tur är väl det för då skulle många favvoplagg inte funnits i min garderob.


Min nya väska!

 

Så här ser den ut, min Andrea Brueckner. Kortet gör den inte rättvisa, den ser plastig ut på korten, men det beror nog på blixten. I verkligheten är den mattare. Jag trivs redan utmärkt med den. Jag måste alltid "bo in mig" i en ny väska men den här har jag redan flyttat in i :) Jag har dock en liten Gucci i som jag har plånbok och lite andra småsaker i så att jag lätt kan byta, men jag tror inte att jag kommer variera så mycket nu.

 

Hur kan man bli så himla glad över en väska? Kan ju bero på att det är underbart väder ute också, jag fick med nästan alla gubbarna på promenad nyss, idag skulle man egentligen vara ledig. Men men.....jag har ju ett jobb och det är jag glad för. Såg att Ebbas kompis väska var fejk, gud vad tråkigt. Kopior är trist. Tur att hon fick lämna tillbaka den, sådant brukar jag också alltid fråga innan jag bjuder.


Billigt skärp men lite dyrt med frakt

Billigt skärp men lite dyrt med frakt

Detta skärpet i mjukt läder är riktigt snyggt till baslinne och lång kjol. Kostar inte mycket men med frakt blir det inte värt det. Har någon sett ett billigt någon annanstans? (behöver inte vara rosa)

Pretty Ballerinas

Pretty Ballerinas

Läste InStyle på fikarasten och där tipsades det om den här sajten med ballerinaskor.

Det finns hopp

Det finns hopp
Jag blir rörd när jag hör att de har
gift sig igen. Jag tycker det är starkt att kämpa vidare och bli lycklig igen efter en svacka. Kanske inte så många som tippade att det skulle hålla mellan Graaf och Hedman. Kul är det i alla fall tycker jag.

Marc by Marc Jacobs skorea!

Marc Jacobs skor2 

shopbop kan man nu fynda skorna lite billigare. Skulle vilja ha de blommiga men nu är budgeten slut. Synd för det fanns kvar i stl. 3.


Var tvungen att åka hem igår...

...pga av att pojkvännen skulle bli kvar några dagar till i fjällen och jag hade glömt att betala en räkning från Tradera....och så stod det på postens hemsida att mitt paket var levererat. Mystiskt. Det fanns ju ingen hemma som kunde ta emot det. Jag var ju bara tvungen att åka hem till Halmstad. Paketet hade lämnats till Ica eftersom jag inte var hemma, puh. Å den är så fin, mjukt skinn och ganska unik. Hoppas jag får vara ensam om den ett tag i alla fall. Ska lägga ut bättre bilder på den.

 

Blev lite powerwalk i en timme igår och sedan hem och kolla på en skitfilm och käka godis....väldigt bra taktik: först bränna, sen svulla :) Skitfilmen för kvällen blev den med Hillary Duff och han i One Tree Hill, kommer inte ihåg vad den heter (fick plötslig hjärnsläpp) men det är en 'barnfilm' med lyckligt slut. Men det spelar ingen roll för jag gråter på alla filmer, så även denna.


Dagens outfit

050628_d 

  • Mina nya gauchos
  • Vitt ribbat linne, H&M
  • Halsband
  • Flipflops
  • Andrea Brueckner väskan (den nya!!)


Karen Zambos - snygg som få....

Karen Zambos - snygg som få....

...koftan alltså. Saftigt pris (286 dollar) men ack så mysig.

Gardinhalsband - inte runt min hals i alla fall

Gardinhalsband på Mischa 

Mischa Bartons stil pratas det ju mycket om, mycket pga av att hon inte använder sig utav en stylist (men tur för Nicole Richie att hjälp finns)....men hennes outfit här med gardinhalsband är inte min grej. Känns lite som Lilla huset på prärien möter pensionärsvardagsrum. Tur att man inte behöver följa trender slaviskt.


Stolt bränna....

..i helgen har jag varit mycket på playan och solat smart. Rejält med solskyddsfaktor och jag är riktigt stolt över detta. Jag brukar inte bränna mig så lätt men jag blir ofta först röd sedan brun. Men med solskyddsfaktor slipper man se ut som ett stoppljus och man blir brun direkt. Riktigt fräsch bränna har jag lyckats med. Till och med händerna och benen blev bruna, något jag inte brukar lyckas med. Så idag passar mitt korallfärgade nagellack från O.P.I utmärkt. Man känner sig snyggare när man är brun tycker jag. Synd att vädret sviker idag bara. Trodde inte det var sant när det var 25 grader på midsommarafton, har nog aldrig spenderat dagen på stranden förut. Bäst firas midsommar i Leksand tycker jag. När jag var liten hade jag landskapsdräkt och allt. Nog med skryt om väder och bränna, jante come back :)

Dåligt med inlägg...

...idag har jag en dålig dag. Längtar hem till Halmstad och min väska såklart...och min älskling. Men han är uppe i fjällen och fiskar nu så jag skulle ändå inte kunna krama honom. Ganska otroligt att vi är ihop egentligen. Vi är totalt olika. Han skulle kunna bo på en stubbe i skogen och kan inte tänka sig att arbeta med något annat än sportfiske. Jag har kanske följt med honom ut och fiskat högst fem gånger och då har det oftast handlat om att jag vill grilla. Hittade en rolig artikel i Aftonbladet för några år sedan som vi har på vårt kylskåp, den sammanfattar vårt förhållande med rubriken: Hon vill shoppa, han vill fiska.

 

Även om vi inte har så mycket gemensamt kan jag inte se mig utan honom, jag älskar honom så att det gör ont. Ibland tror jag att anledningen till att vi har varit ihop så länge är att vi är så himla olika. Vi har liksom varsitt liv och den ene lever inte den andres liv som det nog kan bli i vissa förhållanden.

 

Nej, nu ska jag käka lunch och läsa lite skvaller. 


Leverans 10 sept...

..tror inte det. Nu ska jag avbeställa guldballerinorna från LaRedoute som jag beställde förra veckan. Stor idé att få dem när sommaren är slut.

Väskan ligger på posten!

Såg precis att väskan finns att hämta....i Halmstad. Det blir svårt att vänta ända till fredag för att hämta den. Kanske åker hem imorgon för att hämta den, lite dyrt men jag är så himla nyfiken!

Shopping: Lager 157

Varför är det alltid så att man hittar massor när förväntningarna är låga. Jag får ju inte shoppa mer men nu blidde det så i alla fall. Klagade i torsdags på Lager 157 men nu tar jag tebaks allt. Fyndade bl.a från Stitches by Rodebjer, C&C California, Filippa K (sjalen jag har idag), Trunk, Havaianas, Abercrombie&Fitch...mycket blev det så nu är det återigen köpstopp :)

 

Igår blev det ett par träningsshorts på H&M, jättesköna i collegetyg.....


Midsommarhelgen

Midsommarhelgen

Midsommaren har varit riktigt lugn i år. Familjen från värmland kom och hälsade på innan de åkte vidare till Danmark. Vädret var underbart i helgen och mycket tid tillbringades på Tylösand tillsammans med Peter Suskinds: Parfymen, Marie Claire och InStyle....Myskväll m killen också. Vi köpte pizza och avnjöt den på stranden medan solen sänkte sig över havet. Jag älskar västkusten! Beachoutfiten för söndagen visas på bilden. Linnet var ett fynd från H&Ms rea: 50kr! Shortsen är från fcuk.


Gauchos från Styledose

Gauchos från Styledose

Jag hade fått mina gauchos i torsdags när jag kom hem....gulligt paketerat med silkespapper och klistermärken. Ett litet kort inuti och så satt de perfekt. Kommer garanterat bli använda mycket i sommar.


Avklippta Joe´s

Avklippta Joe´s

Förra veckan klippte jag av mina Joe's jeans och Linda ville se en bättre bild. Vet inte om den här är bättre men här är en annan bild.


Dagens outfit

050627_n 

  • Replay baggy-jeans
  • Linnetop, H&M
  • Scarf, Filippa K
  • Bronsiga flipflops


Har ju beställt ett par guldballerinas...

Har ju beställt ett par guldballerinas...
...från LaRedoute. Men de här var söta, lite mer ovanliga. Men, men, nu får jag ju de andra nästa vecka. Men någon annan kanske är intresserad av
dessa?

Nya "Bulgor"

 

Bulga lanserar lite nya modeller, riktigt snygga tycker jag.


Dåligt m inlägg idag...

Idag är det lite stressigt eftersom jag måste sluta tidigare. Har iaf plöjt Fredagsbilagan...är lite trött på bikinitips nu. Liksom inget nytt att komma med. Stora armband, hattar, trekantsbikini, fruktmönster...ja alla har fattat det nu. Absolut ingen kritik mot Ebba, hon kan ju inte börja snacka höst ännu. Nu ser jag fram emot en underbar helg! Bloggandet beror på hur vädret ser ut och just nu ser det mörkt ut för bloggningen :)

Solen är här, tra la la la!!

Idag är jag på gott humör. Tror jag ska köpa Expressen Fredag snart....ska nog även ta en sväng förbi Lager 157 idag. Kanske inte så många som vill dit dagen innan midsommar (eller så tänker de likadant som jag)....lite tråkigt bara, för några år sedan hittade jag alltid en massa där men nu på senare tid är det mest pojkvännen som fyndar.

 

en halvtimme senare:

Jag och en kollega har varit ute och plockat blommor till midsommarmiddagen som vi ska avnjuta strax...man vill bara vara utomhus. Helt underbart är det!


Dagens outfit

050623

  • Ribbat rosa linne, H&M förra sommaren (då var det vitt men efter en röd t-shirt i tvättmaskinen så är den rosa)
  • Seven-jeansjacka
  • Sjal från Benetton
  • Juicy Couture jeansshorts
  • Roxy flipflops
  • Gucci-väska


Pratade precis m pojkvännen...

...och det hade kommit två paket till mig! han lät väl inte lika glad som jag blev men det är nog min kofta och gauchos. Nu längtar jag verkligen till imorgon kväll!

Gå med träningsvärk..

Igår när jag powerwalkade efter åskan så lyssnade jag på P3. Där trallade Timbuktu om att "det ordnar sig, det gör det alltid", visserligen syftade han på en oönskad graviditet men jag blev i alla fall på bättre humör (väskköpet ni vet).....

 

Idag strålar solen och Robyn ska få sjunga mig fram. Första gången jag hörde henne "rappa" så undrade jag vad som hänt med min kära Robyn. Nu är det favvolåten tillsammans med Bum like you....nåja. Nu är strax arbetsdagen slut och imorgon är det sill och potatis m efterrätt på jobbet. känner mig så kräsen men jag klarar verkligen inte av sill. yak :(


För kyliga sommarkvällar...

För kyliga sommarkvällar...
Kolla in va gosig!

Twelfth Street by Cynthia Vincent

Twelfth Street by Cynthia Vincent

Så snygg! Men det får nog bli ett budgetalternativ för den kostar 395 dollar.

Passa på....

Hade min 30% rea erbjudande kvar på LaRedoute så jag beställde den blå kjolen och ett par guldiga ballerinor. Allt under 500:- Fyndigt värre.

Längtar till November! Fast egentligen vill jag ha sommar året om...

Anledningen är att Stella McCartney då lanserar sin kollektion för H&M...jag beundrar henne. Hon har verkligen stil. Hoppas att hennes kollektion inte skiljer sig från det hon brukar göra. Lagerfeld köpte jag inget av, inte riktigt min smak.

Till hösten...

Till hösten...

Hittade dessa via StyleDiary. Ack så söta till hösten. För dyra men liknande kommer man nog kunna hitta.

Chloé Fall - Get the look

  

Om man shoppar budget och ändå vill vara stylish, kan man ta inspiration från designers man gillar. Jag tycker att See by Chloé alltid lyckas pricka in snygga kollektioner. Som tex. bilden till vänster.

 

Hittade kjol från Soft Grey på rea hos La Redoute (beställde den faktiskt) och till det kan man matcha med en grå top. Den här kommer från Gina Tricot. Så för ca 450 kr kan man skapa en designad look. Stil handlar inte om pengar.


Asos knytkofta

Asos knytkofta
Såg att de fått in
den här på ASOS....billig var den också 166 kr. Sen såg jag vad det var för material: 100% polyester...ja men det är ju jätteskönt på sommaren :(

Ben Sherman - skjorta

Ben Sherman - skjorta

Är inte så mycket för puttinutt-kläder men den här skulle passa till mina Paige Premium och min nya väska...

Dagens outfit

  

Urusla kort som vanligt, men men:

  • Ribbat linne H&M
  • Farfarströja med "sned" knäppning Filippa K
  • Paige Premium
  • Flätat vitt skärp H&M
  • Wedges m vita remmar

Tipsaren! Kom tillbaka! Angående skeppning från USA...

för ngn vecka sedan var det ngn som tipsade om en bra sajt där man inte behövde betala månadsvis om man vil få saker hemskickade från "over there"....nu hittar jag inte det inlägget i min egen blogg. Hjälp!

Rea på nätet!!

För er som har pengar över, vilket inte jag har, så har Styledose börjat sin rea....skynda fynda bla Twelfth Street..

Andrea Brueckner


Väskan som jag köpt från
Andrea Brueckner känner jag mig mer och mer nöjd med. Kan inte bärga mig tills den kommer. Hennes övriga kollektion är också riktigt najs. Gillar ovanstående jättemycket men den vävda som jag köpt känns rätt till vintern.

Jag vill inte vara allergisk!!!!!

Jag vill faktiskt ha en hund. Har haft en Bichon Frisse när jag var mindre men nu skulle jag vilja ha en egen hund. Jag hatar min allergi. Vill ha en hund att tvingas gå ut med i ur och skur. Jag är inte så mycket för barn men en hund skulle bli mitt barn. Har många småsyskon så det är därför jag inte vill ha barn, iaf inte än på tio år. Önskar att det gick att hypersensobolisera (stavas nog inte så) sig mot hundar precis som med katt och häst.

Johnson shorts

 

Jag är ju liksom ingen kjolmänniska så shortstrenden är bra för mig. Sett söta shorts från Johnson (på Nicole ovan) men jag hittar ingen sajt som säljer dem. Hjälp! Fast det behöver inte vara just Johnson egentligen. Har någon några tips på vart jag kan hitta söta shorts, gärna blommiga eller randiga bomullsshorts som är tunna i kvalitén.


Söta skor

Söta skor

Hittade dessa på zappos. De ser riktigt sköna ut. Gillar färgen också!

Laredoute - hösten

Laredoute - hösten
Längtar till höstkatalogen kommer, älskar att plöja den eftersom den är så tjock. Koftan ovan är ju riktigt söt....undrar när den dimper ner?

Nu ska jag hålla mig borta från eBay

Jag har sådan ångest....kommer nog böla till helgen när pojkvännen försöker tala mig till rätta. Jag är en tvättäkta idiot. Man ska inte leva över sina tillgångar. Skit, skit, skit. Jag mår kasst. Bäst att gå och ta en kaffe. :(

Har snart inget space kvar...

Såg precis att jag bara har 1MB kvar i utrymme att publicera för...jag som älskar att lägga ut bilder. Vad göra? Måste jag skaffa betalutrymme eller?

Shit...nu köpte jag en väska.

  

Jag blev så himla glad när jag såg att Andrea Brueckner vävda väska fanns på eBay så jag mailade genast fösäljaren om äkthet osv. Hon kunde visa kvitto från Andrea Bruckner och nu vet jag att den är äkta. Medan jag höll på att bevisa äktheten han ngn naturligtvis köpa den. Jag mailade henne igen och undrade om hon kunde få tag på ngn mer och då hade hon en kvar som hon listade samtidigt som vi mailade så att jag skulle hinna köpa den.

 

Jag tror att jag kommer bli jättenöjd med den. Den har inte kommit till Sverige och syns inte på alla kändisar än. Jag vill ha en väska som inte alla kan se direkt vart den kommer ifrån. Kolla in tipset jag gav förut så kan man se andra väskor av Andrea Brueckner, riktigt fina saker. Det dumma är att jag är pank och det innan lönen kommer, kommer att vara pank när den kommer också eftersom jag tog det på krediten. Fan, att jag aldrig kan hålla i pengarna. Jag är nog en äkta shopaholic och det är jag inte stolt över. Lindra min ångest!!! 


Dagens outfit

 

  • Frye boots
  • Avklippta Joe´s
  • "I ONLY WANT JUICY" t-shirt
  • Dior-väska
  • Locman-klocka

Powerwalkat häcken av mig...

Känner redan hur det värker i rumpan. Undrar om jag har ngn speciell gångteknik eller? Jag får alltid sån himla träningsvärk. Körde några set styrka som jag brukar och fick för mig och testa hur vig jag var. Jag kan gå upp i brygga! Jag är så stolt. Jag borde hålla på med yoga eftersom jag tycker sådant är så roligt. Har bara varit på det en gång och prioriterade sedan bort det för bodycombat och spinning. Ska nog gå på några yogapass till hösten när jag förhoppningsvis kan börja jobba i Halmstad igen.

Ny kul sajt jag hittat...



Skeppar till Sverige och har roliga saker som t.ex. Bulga....
kolla in.

Funderar på att kapa mina Joe´s

Ska kanske vara lite händig idag. Ska kanske kapa av mina Joe's till cityshorts? De har ändå gått sönder i grenen så om jag lagar det och kapar av dem så slipper jag slita ut mina Juicy-shorts. Vill inte ha korta shorts på jobbet bland alla gubbar nämligen. Känns ju lite dumt att kapa jeans för 2000 kr men å andra sidan använder jag dem aldrig nu för tiden. Det får nog bli så. Återkommer med resultat.

Solen är underbar!!!

Kom precis in efter en kort rast...satt med en kollega och pratade om helgen och lapade sol genom mina Chanel-solglasögon. Älskar sommaren, det enda tråkiga nu är att man jobbar inomhus. Fast jag ska inte klaga, jag hade inte velat vara arbetslös. Jag är så tacksam att jag har jobb.


Kände mig plötsligt gammal...

Förlåt för att jag återger din text utan att fråga. Via en kommentar tog jag mig till http://thenicolerichiewannabe.blogg.se/ där det stod följande om mig:

"ELEONORE`s BLOGG! det är den jag ska läsa. liksom hittils har det varit ebba von sydow som gällt men hon är "för kvinnlig / gammal" för min del,  liksom eleoore är typ 23 i think. men ändå hon klär sig så fint. "

Hakade upp mig på ÄNDÅ klär hon sig fint...fast jag är så GAMMAL som 23. Jag kommer leva på det länge, jag identifierar mig fortfarande som tonåring. Men tack för de fina orden ändå.


Hur mysig var inte den här rå?

Hur mysig var inte den här rå?

Thomas Ledin var på radion och han sjöng: "hösten kommer snart...solen skiner kanske bara idag..." frös vid tanken. Jag älskar ju sommaren. Ute är det 25 grader och här inne sitter jag och jobbar, får nog ta en paus och gå ut till havet. Till hösten skulle iaf tröjan ovan vara go.

More Chanel

Chanel väska 2  
Ran tipsade mig förra veckan om Chanel Cambon, en lite yngre kollektion. Gillade inte riktigt dem men kollade ändå runt lite på chanel. De två bilderna till vänster är från style.com och Chanels höstvisning. Lagom stora och passar både till jeans och fint. Den till höger är en snygg en som jag hittade på eBay. Även om ekonomin inte tål det just nu så kan man ju planera inför höstens inköp :) Skulle vara snyggt med en vintage också....Jag är ju riktigt nöjd med min Dior vintage Boston bag även om den inte var ett fynd. Detta tål att tänkas på. Men skulle allt passa bra till 60-talsrakt hår och slitna jeans.

Kolla in den här på eBay...

Kolla in den här...

Den här väskan var riktigt söt. Hade min ekonomi sett bättre ut så...ja ja. happy bidding!

Förbered inför hösten...

  

Kollat igenom lite höstvisningar på style.com och se till att inte nöta håret allt för mycket i sommar med sol och locktänger. I höst är det rakt, glansigt och mittbena som gäller. I alla fall hos de flesta modehusen:

  • Burberry, Chanel, Chloé, Stella McCartney, Matthew Williamson och Missoni kör alla samma stil. Rakt, rakt, rakt.
  • Dior kör lite mer volym men ändå en rak känsla, det gör även Marc by Marc Jacobs.
  • Viktor & Rolf är som vanligt lite tokiga och har gått lös på våffeltången, aldrig fattat våfflor. Tycker det ser barnsligt och billigt ut.

 

Så min page ska vara kvar till hösten, liksom mitt raka hår som jag får passa på och locka till nu innan jag blir ute :)


Jordgubbsbikini

Jordgubbsbikini

Den här vill jag ha. Köpte dyra bikinisar förra sommaren men de hade inte jordgubbar på sig...

Romantisk

Romantisk

Ella Moss har riktigt fina grejer tycker jag. Till exempel den här som tyvärr var slut för tillfället men den finns nog på fler ställen.

Glömde läpparna...ajajaj

Legat och lapat sol ihelgen och tänkte inte på att smörja läpparna efter mat osv så nu är de röda och måste smörjas in hela tiden. Dumt.


Vackra ting...

Vackra ting...

Är så himla dålig på att använda örhängen men dessa var verkligen söta.

Snygg väska...

Snygg väska...

Hittade den här via en kommentar via pulpoTanner Krolle...Priset är lite saftigt för min smak 595 pund men den var riktigt snygg. Skinnet ser så mjukt och fint ut, den blir nog bara snyggare när den slits.


Bra att läsa om lyxliv...

Alla har säkert redan märkt det men eftesom jag haft tillgång till slömodem så är jag ikapp först idag. Ran har äntligen börjat blogga. Kul att läsa om någon som har råd att köpa det jag suktar efter.


Jag blev impad i helgen...

Var ju uppe i Värmland den här helgen för att hälsa på mammas familj (jag är ett sladdbarn åt fel håll, mina föräldrar gifte sig unga och fick mig sedan skilde de sig och båda har nya familjer, lång parentes)....Min bonuspappa tävlade i styrkelyft och vann såklart :) Jag blir så himla imponerad, att man ens kan lyfta 250 kg, jag skulle inte ens kunna rulla stången. Det var en tjej med också, hon är ett år yngre än mig och jag kommer i håg när vi var små och hon alltid försökte vara med oss äldre och leka. Fy vad vi var elaka då. Då var hon en liten skitunge, nu bestod hon av massa biceps, rutor och enorma lår. Lite coolt. Där satt jag med pinnarmar och kände mig allmänt jättesvag.

Ond morgon ! + Dagens outfit

Jag är sååå trööööttt att jag pimplar kaffe tills magen stupar. Men skitsamma:

  • Topp, See by Chloé
  • Slitna, håliga Chip & Pepper jeans
  • Kilklackar m vita remmar
  • Stora träamband

Är så himla trött att jag försökte ta kort på min outfit utan batterier i kameran. Ska köpa lite batterier idag.


Ett litet meddelande från värmland...

Hejsan heeej. Nu är jag i föräldrahemmet med segt moden (man blir galen) så jag meddelar dagens outfit i text:

  • Marinblå mjukisbyxor med grå "revär"
  • Grå Triple Five Soul t-shirt
  • Frukost m jordgubbar, ägg, massa pålägg....mao mysdag på altanen.

Den helgen blir det inte mycket bloggande för mig, bäst att jag säger det så ni blir inte besvika och slutar besöka lilla mig. Back on monday!

Ska nog ta en sväng till soliga Karlstad under helgen så vi ifår väl se om det genererar ngt nytt i garderoben...nej just det. Köpstopp var det ju.


Dags för playan?

  

Hittade en sajt med finfina bikinis och underkläder och de skeppar även till vårt lilla land.


Hoppas hon fortsätter leva enligt sitt motto.

Hoppas hon fortsätter enligt sitt

Läste precis på People.com:

Despite Hollywood's preoccupation with thinness, Duff (surfing in Hawaii) insists she's comfortable with her weight: "I don't listen to what other people say," she tells PEOPLE. "I don't care if someone doesn't think that I'm skinny enough. I try to stay healthy, but I eat what I want. It's all about enjoying life."

Hemskt att hon ens får frågan, hon är inte ett dugg överviktig. Sådana frågor visar verkligen hur idealen är. Om man skulle strunta i att kläcka sådana saker skulle inte småungar tycka att de är tjocka.


I want the real thing.

 vs.

Budget vs. the Real thing. Visst är det skillnad och visst skulle jag vara nöjd längre om jag fick den riktiga. Men det har jag inte råd med.


Vill ha allehopa!

Vill ha alla stycken!

Är inne på långa guldkedjor med krafs. Dessa var väldigt fina.

Sequin shoes

Sequinshoes2 

Söta skor från
ASOS. Billiga också, under 250 kr styck!

Stylish walk.

Stylish walk.

På tal om att vandra med stavar så upptäckte jag att Marimekko gör stavar. De här rosa skulle jag ha. Hittar ingen svensk återförsäljare....


Åh vilket väder!!!

Hoppas att vädret håller i sig för idag ska jag till värmland...kanske tar en tur till soliga Karlstad och checkar utbudet. Jag älskar sommaren!


Köp Paris baddräkt.

Skulle nog se ganska skrattretande ut på mig.

Chit pommfriiit!

Lade ett bud på en BCBG Cardigan Wrap i färgen Rose i förra veckan. Och nu vann jag den visst. Det hade jag ju inte tänkt så nu blir jag lite ruinerad. Men samtidigt är jag glad för den går att variera så mycket och passar så bra nu i sommar till mina gauchos som jag väntar på....

Nordstrom kan man se hur de ser ut...


Dagens outfit

050616_t  

  • Långt "guld"halsband (fynd fr igår), guldhalsband med hänge
  • Ribbat linne, H&M
  • Jättehärlig luftig bommulsbolero från H&M (fynd fr igår)
  • Långa jeansshorts, Juicy
  • Gulliga örhängen (fynd fr igår)
  • Träarmband+guldarmband
  • Minnetonkas




Så jäkla shoppingsugen...

Ska nog bara vandra lite i affärer efter jobbet. Inte köpa ngt, kanske prova tunikan på H&M som jag skrev om i morse....Solen skiner och det kommer lägligt till min powerwalk som ska avklaras idag. Har faktiskt allvarligt börja fundera på att införskaffa viktstavar. Ser ju jättetöntigt ut, men jag går å andra sidan inte där folk ser mig, är på landet. Undrar vad de kostar och vart man köper dem, någon som vet? Träningen blir ju mycket mer effektiv och nu när jag pajat knät och inte kan springa vill jag ändå blir lite mer svettig än när man går....

Så sött!

Så sött!

Att ha i håret. Är inte mycket för massa grejs i håret men en sådan här skulle jag definitivt använda." Lite" dyrt bara, 1000kr. Fast å andra sidan hittade jag ju den på Bubbleroom...


Avslappnat LA-mode

Avslappnat LA-mode

Snyggt till slitna Chip & Pepper-jeans. Men behöver inte vara C&C, H&M funkar lika bra för denna outfit. Sitter förresten och käkar smågodis som jag inte får för mig själv egentligen. Det är ju inte ens i närheten av helg idag.

Cool frill.

Cool frill.

snyggt.

Vad är det för fel på Eleonore?

Vad är det för fel på Eleonore? 

Elle Macpherson hette från början Eleanor Gow. What's wrong with that? (Källa: Handbag.com)



 


Någon som såg MTV Movie Awards i helgen?

Någon som såg MTV Movie Awards i helgen?
Ganska roligt när Nicole och Lindsay sa: "You're so skinny" "No, you're so skinny" osv osv till varandra på röda mattan. Som svar på allt snack. Undra om det var de eller producenten som kommit på de replikerna?

Dagens outfit

 050615

Dåliga kort pga stress...

  • Rosa bolero, Cubus
  • Vitt linne med knappar, Mango
  • Kjol, Replay
  • Fryes
  • Armband, DillonRogers


Bläddrar i Hennes...

och såg en jättefin aprikos chiffongtunika för 280 kr....den måste jag ta mig en titt på. Synd att jag inte kan visa bild på den. Då måste jag nog tyvärr köpa den så att ni får se... :)

Nice espandrilles...

Nice espandrilles...
...det enda som var synd var att
de var slut i min storlek....

Behöver en mindre handväska

Just nu använder jag min Gucci och Dior som handväskor men de är för stora. Jag tar ju med mig halva hushållet hemifrån i dem. Jag skulle behöva en mindre....hmm

Midsommarklänningar från ASOS under 530 kr.

Midsommar3
Hittade söta och prisvärda klänningar på
ASOS. Kolla gärna in på deras hemsida så ni ser detaljerna i tyget.

Midsommar och bröllopstider

Day wrapdress 
Jonna ville ha lite tips. Det är ju jättesvårt när man inte vet hur personen ser ut, vilken stil den har eller vilken budget. Men jag fantiserar fritt. Om man har en nyfödd kanske inte magen hunnit platta till sig och då passar en omlottklänning jättebra. Det gör att man både känner sig och ser smalare ut. Den på bilden är från
Day som jag tycker har många fina klänningar. Glöm inte att ha med en snygg sjal eller kofta för det är inte så kul att behöva ta på sig en jacka som inte matchar över outfiten när det blir kallt på kvällen.

Tunika är också snyggt om man inte gillar att ha klänning. En lång tunika med ett tunt flätat guldskärp som markerar midjan....eller varför inte en klassisk vadlång klänning med blommor. Till det en söt bolero? Oavsett hur "fint" man klär sig, tycker jag att ett par nätta guldsandaler är på sin plats. Och utsläppt hår.


Tips, lär er se fejkjeans på Ebay

Hittade den här sidan. Kan vara bra att ha koll på när man ska shoppa jeans på eBay.

http://www.honestdave.com/


Tom & Katie

Tom & Katie

Läste på aftonbladet att hon ska gå med i Scientologerna. För mig får var och en tro på vad de vill men jag tycker det är konstigt att vuxna människor kan tro på att ett gäng utomjordingsandar besitter oss samtidigt som Ron L Hubbard är stormrik. Man har ju alltid blivit lite småkär i Tom Cruise när man sett Cocktail (stavas det så?) och alla andra filmer han gjort. Men som privatperson verkar han vara lite knasig. Och nu ska Katie in i skiten också.

Vädret

Igår stod det i GP att östkusten skulle få 25-30 grader i helgen och rätt så skapligt i övriga landet. Fuskigt tänkte jag men så bara på en dag har det tydligen vänt. Kollade på SMHI och nu ska det bli dåligt väder hela helgen. Skit också. Jag som ska till värmland, tänkte ju sola och ha det skönt. Tji fick jag.

Pojkvän till min frisör...

Min älskling är lite snål när det gäller att lägga pengar på dyr klippning. Varför betala 150 kr mer för samma tjänst? Men nu har jag övertalat honom att gå till min frisör istället för sin gamla som klippte av alla hans gulliga lockar i nacken. Nu ska han behålla lite längder, jag gillar när håret är "surfigt" och inte ser för tillgjort ut. Klet och massa sprej går bort. Han ska dit vid tio så idag är det lite spännande.

Dagens outfit

050614 

  • Paige Premium jeans
  • Fryes
  • Ribbat linne, H&M
  • Tunika, Åhléns
  • Armband, Tiffany & Co
  • Halsband "Carpe Diem" (fått av älsklingen), Efva Attling

Jobbet börjar närma sig sitt slut och träningen sin början.

Aha...skurar ute och tråkjobb. Nu ska jag hem och springa i skogen med mitt kassa knä. Hade med Elle-tidningen till jobebt men när jag skulle öppna den på lunchen såg jag att det var juni-numret. Suck.

Inte ofta det inträffar - snyggt och praktiskt

Rani Ruffle Kjol/Klänning

Rani Ruffle Kjol/Klänning perfekt ifall sommaren skulle få för sig att dyka upp.

Spons? Nä, de köpte nog en varsin....

Spons? Nä, de köpte nog en varsin....
Jake Gyllenhaal och Kirsten Dunst är nog bra reklampelare för WE.....

Mjukaste händerna...

Mjukaste händerna

...får jag med ACO:s mjuk hand. 36 kr kostar den och slår många av de handkrämer jag testat. Eftersom jag har eksemhy så kan jag inte ha för mycket parfymerade produkter. Därav faller Biotherm, Lancome och Dior bort. Cliniques water therapy var länge favoriten men ACOs är precis lika bra och bra mycket billigare.

Wanted...but köpstopp :(

Wanted...but köpstopp :(

Jag  VILL ha dessa.

Budgettips!

Var på GeKås i Ullared för ngn vecka sedan och köpte en jättebillig ansiktspeeling. Mjukt & Skönt hette märket och den kostade runt en 20:a. Den luktar underbart, papaya och ngt mer och den är faktiskt riktigt bra! Fanns även kroppspeeling som jag ska testa när jag har vägarna förbi nästa gång.


The Great China Wall, för er som har några slantar över

gcwashlee
Jag är en riktig mys-tjej som gillar munkjackor...bor ibland i juicy och abercrombie.
The Great China Wall är handmålade munkjackor för en dyr peng (528 dollar). Lite för mycket för mig men en del utav dem är riktigt fina. Fast piratgrejen är nog inte jag.

Ola, jag ska lämna tillbaka Vänner...

om du läser detta Ola så har det inte blivit av att jag lämnat tillbaka Vänner....är borta nu till helgen men helgen efter det LOVAR jag att du ska få dem.

Dagens outfit

050613 

  • Juicy Couture långa jeansshorts
  • Ribbat linne, H&M
  • Nya tröjan från LaRedoute
  • Träarmband, trähalsband
  • Slitna Gucci-sneakers

Fredag - me like!

Klockan börjar närma sig det där trevliga klockslaget åkahem....hem, köpa lite vin, kramas, läsa Elle, hämta tröjan från LaRedoute på posten....tror jag drar ganska omgående faktiskt. Solen skiner så det blir Chanel-solisarna på. Kram på alla och ha en underbar helg!

Jag och mina ribbade linnen: Cherry Tee

Kändisarnas favvomärke i hollywood när det gäller ribbat är Cherry Tee. Snygga i modellen och de skickar till Sverige. Nackdelen är frakten på 35 dollar. Ett linne kostar 19.50 dollar + frakt + tull = väldigt dyrt baslinne. Synd att jag inte vet ngn som vill sambeställa.

Jessica Alba börjar få stil...

Jessica Alba 2

Jag har alltid(sen Dark Angel ialla fall) tyckt att Jessica Alba sett väldigt bra ut men hennes klädstil har inte varit min smak. Nu på senare tid börjar hon bli lite classy tycker jag. Fast jag gillar inte gubbkepsar...

Motion

Sprang i skogen igår...fick gå sista km pga knäet. men den här gången började jag gå så fort jag började känna av det. Moget gjort. Sedan körde jag lite styrka, städade i en timme tills jag blev mör i kroppen. Duktigt Eleonore.Idag blir det lungt, måste mysa m pojken. Men imorgon är det spåret som gäller....

Passerade 10 000...

kul, såg precis att det varit över 10 000 besök...känns bra.

MAC -. Headliner vs. Clinique - Shy beige

MAC -. Headliner

Som många andra jagar jag alltid efter perfekta jeansen och perfekta läppglansen. Har ett tjugotal, varav 5-6 åt gången i väskan....Hörde att MAC skulle ha väldigt bra glans så jag köpte ett i färgen Headliner(ej på bilden), beskrivs som:

"Shade description: Creamy pink vanilla with gold pearl (Frost)"

Tyckte att den var jättesnygg i ca två dagar. Sedan var mina läppar så uttorkade att följande vecka var det Labello som gällde.

Återgick efter mitt test till min favorit när det gäller beiga naturliga läppar: Clinique Shy Beige(ej på bilden)...den är tyvärr på upphällningen nu men det blir nog ett återköp. Läpparna blir mjuka och lagom beiga, inte heltäckande.

 

Det var det.


Expressen Fredag

Idag listar Ebba höstens hetaste väskor enligt Net-a-porter

  • Bottega Veneta (flätad)
  • Marc Jacobs (tantlook)
  • Chloé (ny Paddington)
  • Marni (portföljig)
  • Mulberry (kLassiker i ny tappning)
  • Alexander McQueen (lysröd stor)
  • Burberry Prorsum
  • Miu Miu (damig m ram)
  • Luella (bohemig säck)
  • Marc by Marc Jacobs (prickig tygväska)

så nu vet man vad man ska spara till då...

Korta jeans/långa jeansshorts visas också. Det är jag glad att jag investerat i eftersom jag är en riktig jeanstjej.


Aftonbladets bilaga på nätet...

Kollade precis Sofis sidor på Aftonbladet. Kanske inte så jättekul direkt. Fruktigt - visste man om, Lipgloss - lite tröttsamt....skippar nog pappersbilagan idag. Undrar om Ebbas modesidor uteblir idag, verkar ju som hon har semester?

Dagens outfit

050610

  • Ribbat linne, H&M
  • Farfarströja från DoRose
  • Juicy jeansshorts
  • Minnetonkas
  • Vintage Boston bag från Dior
  • DillonRogers armband
  • Träarmband

Söt va? Sån skulle jag villa ha!

Söt va? Sån skulle jag villa ha!
Den
här var väl riktigt gullig, iofs är jag allergisk men syrran hoppar ju.

Kort WE-klänning

we
Tycker inte om att ha klänning, varför vet jag inte. Men
den här skulle jag kunna ha mina vita jeans under eller juicy-shortsen...snyggt. Undrar vad den kostar?

Snygga shorts från Carachel

Carachel1

Dessa var väl fina? Shorts har verkligen kommit tillbaka och det tycker jag är bra för jag har aldrig varit ngn kjol/klänning-tjej, även om jag tycker det är snyggt. Kommer inte att köpa just dem för det priset (154 euro) tycker jag inte det är värt men kanske ett par liknande.

Ack värmeland du sköna...

Nästa helg ska jag åka till mamma-familjen i Värmland. Ska bli mysigt att äta bullar på altanen men också mysigt att gå upp på vinden för att leta reda på mina gamla guldsandaler...

Köpt gauchos...

Köpt gauchos...
Slog till på ett par nu på Ebay...får ju egentligen inte shoppa men jag såg att ngn lagt ett bud på min överflödiga Abercrombie på Tradera så egentligen är det ju plus minus noll. Köpte inte ett par Rachel Pally eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer att använda dem och det är ju ingen unik design precis. Men om ni ska köpa på eBay, se till att det inte är 100% polyester, inte snyggt. Max 50% polyester ska det vara. Man vill ju inte se blank ut!

Dagens outfit

050609

Sol ute idag så idag blev det ljusa kläder...

  • Lindeberg-jeans
  • Långärmad t-shirt från Åhléns
  • Mitt nya halsband från ngn liten smyckesaffär(kommer inte ihåg namnet)
  • Locman-klocka
  • Minnetonkas (ville ha guldsandaler men det ligger på vinden i Värmland)

Shall we dance? Dags för en skitfilm som tröst.

Eftersom jag har ont i knäet ska jag nog inte powerwalka idag, det blir nog bara värre. Ska istället mysa till det med Shall we dance och äta något onyttigt...kanske till och med åka och köpa godis? Nej, någon måtta får det väl vara, eller?

Vill ha ett par gauchos....

Har någon sett några gauchos liknande Rachel Pallys? Jag skulle så himla gärna ha ett par sådana...


Här har du en bild på Emma Isabel!

Här har du en bild på Emma Isabel!

Isabel hittade ingen bild på Emma Andersson nya smala look....hittade en nu. Gå inte ner mer nu Emma!


Snygg färg - men kanske inte Olindas?

Snygg färg - men kanske inte Olindas?

Färgen på Olindas tröja älskar jag, men ser hon inte lite orange ut hela hon?

Snyggt trendigt halsband

Snyggt trendigt halsband

Nytt innehalsband, riktigt enkelt och snyggt, lite kontrast mot alla "boho"-halsband....

Dagens outfit och ett jävla knä

  • Triple Five Soul t-shirt
  • Abercrombie & Fitch munkjacka
  • Chip & Pepper jeans
  • Fryes

Klippte ju gräs igår och sedan sprang jag. Efter fem km pajade knät så jag inte ens kunde stödja mig på det. Blev så arg att jag nästan grät. Idag haltar jag....beror nog på asfaltsunderlaget. ska försöka mig på en skogspromenad i eftermiddag. Blev alltså inga lockar i håret, jag var alldeles för arg för det.


Dagens roligaste händelse...

Ringde precis en gubbe med värsta brittiska dialekten och undrade om jag kunde boka hotell till honom inför ett kundmöte på Torsdag...jag fattade inte alls vad han pratade om ända tills vi kom fram att växeln hade kopplat till fel person. Det var min pappa han sökte...roligt var det ialla fall.

 

Sedan hände en annan kul grej. Var ute på godsmottagningen när en gubbe i blå overall kom fram och undrade om mina stövlar kom från Brasilien...fick höra en lång anekdot om hur man gör när man köper cowboyboots och blablabla....jag har ju dem för att det är high fashion. Han hade fast boots och fryes sedan 60-talet. Inte riktigt samma approach.


Gräsklippning + jogg = bra motion = träningsvärk

Idag ska jag klippa världens största gräsmatta med mycket mossa i, sedan ska jag ta min obligatoriska 7km-runda. Jag är redan slut bara vid tanken. Ska belöna mig själv med att locka mitt lilla svall efteråt...

Mer mys med Rachel Pally


Hittade mer mysiga bilder från
Rachel Polly...vill ha!

Coola byxor att ha i sommar...

Coola byxor att ha i sommar...

Är ingen riktig kjoltjej så dessa byxor skulle passa mig i sommar...kanske inte i turkost men. Ser fladdriga och sköna ut. Som vanligt inte billiga heller...

Vet ngn vart man köpa Lotta Stensson?

Lotta Stensson
Katja of Swedens dotter,
Lotta Stensson är ju poppis i Hollywood. Är det någon som vet vart man kan hitta hennes grejer i Sverige? Är ju lite onödigt att importera svensk design från staterna. Många fina grejer har hon. Inte billigt, men snyggt.

Nytt på jeansfronten

MOGG-jessica
När det gäller jeans så ska man helst ha märken som precis börjar bli trendiga.
MOGG är ett märke som setts på många kändisar så det kanske kan vara något att satsa på? Beskrivs som att de liknar Seven i passformen men det är nog mest för att locka köpare. De ser lite höga ut i midjan tycker jag som är kortis. Rockiga är de också...
(Kolla in Camerons mage..ser lite lustigt ut)

Coral set - vill ha

Coral set - vill ha

Ack så sött...skulle jag vilja ha...men som vanlig skeppar de inte över atlanten.

Vill ha - Biotherms sommargloss

Har sedan tidigare Biotherms Aquasource Levres, ett glansigt läppbalsam. Nu finns det en variant m solskyddsfaktor. När solen blir lite varmare och jag ska till playan, ska jag kasta mitt stick från Piz Buin och köpa detta istället. Får hoppas att solen väntar lite till för nu är det definitivt köpstopp!


Dagens guldmake

+Guerlain++

Idag har jag matchat min sminkning efter håret. Min nya Clinique Moisture Sheer som är jättebra, Guerlans klassiska solpuder, guldigt eyedust från Make Up Store och så min nya bronziga mascara från clinique. Riktigt snygg känner jag mig idag. Ser inte så sminkad ut även om jag är det.

Söta Sandra gjorde en miss

Söta Sandra gjorde en miss

Tycker att Sandra Bullock är en tjej som derkligen har DET. Men den här utstyrseln var väl inte så smickrande? Även den här från MTV Movie Awards...

Snygg makeup Jessica - NOT!

Snygg makeup Jessica - NOT!

Gå upp några kilo tack! Tycker inte att detta var det snyggaste jag sett på Jessica direkt. Hon som är så söt verkar ha en bad hair-makeup-day när hon var på MTV Movie Awards i Lördags. Tycker jag ialla fall.

John Frieda

John Frieda

Åkte till Helsningborg för att försöka hitta mitt linne och det fanns ett kvar! När jag ändå höll på hittade jag schampo och balsam för mitt nya hår och så slog jag till på Cliniques färgade fuktkräm....Nöjd med allt. Ett jättegulligt halsband slank med också.

 

Jag och pojkvännen firade nationaldagen med att gå ut och äta, var jättemysigt innan han tyckte att vi skulle ta ett allvarligt snack om min "shopoholicism"....lilla jag fick nästan en tår i ögat för jag vet ju hur rätt han har. Då tyckte han synd om mig och kramade mig resten av kvällen.


Kändisspotting in Halmstad...

 

..inte så häftigt för er i Stockholm kanske, men jag sprang på Martin Dahlin i lilla Halmstad i fredags trots att det inte var högsommarvärme.


Dagens outfit

  • Fryes
  • Paige Premium jeans
  • Ribbat linne från H&M
  • Vit tunika från JC
  • Långt guldhalsband
  • Två stora armband
  • Sjal från Stylein

What NOT to wear

Såg precis på What NOT to wear på 5:an...som den ena kvinnan såg ut. Mitt drömjobb är nog att bli stylist. Tänk att hitta vad varje människa gör sig bäst i och få någon att känna sig så himla mycket snyggare. Brukar vara 'stylist' åt en kompis som alltid köpte randiga stickade tröjor...nu har hon minsann lärt sig. När hon var i New York för någon vecka sedan kom hon hem med riktigt snygga grejer...

Vad bra att jag kommer på vad jag vill arbeta med när jag precis har blivit ingenjör med 200 000 i studieskulder....

Såg att varken One Tree Hill eller Gilmore var idag. Jag som älskar att ha slösöndag i soffan. Nu måste jag hålla mig vaken till reprisen av Desperate Housewifes eftersom jag inte har den kanalen på veckorna. Kanske ska lägga en ansiktsmask nu. Hårt liv.

High Impact - sultry bronze

High Impact - sultry bronze
Var ute och powerwalkade och råkade hamna på Åhléns (har ingen aning om hur det gick till)...pratade med en gammal jobbarkompis om nyheter och hon nämnde ngt om en ny mascara från Clinique som de inte fått prover på än. High Impact i färgen
Sultry Bronze, jag behövde faktiskt en ny mascara så jag köpte den. Hylsan än till och med bronzig och färgen är jättesnygg. Brunskimrande, hade det varit sol ute så hade jag nog glänst...


Skäms på dig Eleonore!

Jag har f.n. fått nippe på ribbstickade linnen. Har jättemånga men inte det där perfekta. Så i går sprang jag på det, på H&M såklart. Det fanns bara stora storlekar kvar men då var jag lite kvick och drog till vårt andra H&M...när jag kom dit skulle jag ta rulltrappan upp men då trängde sig en tjej före mig och sprang upp för den. Hi hi tänkte jag, flera som är desperata. Kom upp, tror ni inte att tjejen stod med det enda vita linnet i small i handen. Jojo....jag blev så jäkla förbannad och hon blev plötsligt en bitch i mina ögon. Hur kan man bli så arg över ngt så fånigt. Men jag måste erkänna att det svider även idag. Jag kommer ju aldrig få tag på det där linnet nu. Jävla skit. Förlåt för att jag tänkte bitch om dig tjejen.

/Shoppingbitchen Eleonore

Shoppade trots vit månad...

(hoppas att ingen fotograf läser min blogg)
..men jag kunde inte rå för det. På Corine & Friends har det nämligen kläder från
Stylein. Hittade denna handstickade mohairsjal och då var jag ju tvungen. Sommaren väntar ju på sig.

Hämtade ut mina Paige Premium i fredags också (de är de jag har på bilden). De kan jag verkligen rekommendera. Kände mig genast slimmare.

Och så hittade jag faktiskt två jättefina armband... den här vita månaden går inte bra.

Klippning, före och efter

Förebild
Nu var det gjort. Två decimeter av. Jag är jättenöjd. Synd att bilden inte gör frisyren rättvisa, färgningen och glansen syns inte lika bra på kort. Jag var så snygg när jag lämnade Carina på Corinne & Friends men innan jag hann hem så hann några droppar falla på min nya look. Jag trivs superbra. Jag tycker att jag passade i långt också men  min nya frisyr känns  så himla rätt. Tack Carina!  Ska  försöka lägga ut ett kort när jag lockat det också, men det får bli en annan dag.

Perfekt längd eftersom man kan ha det uppsatt, tofsen blir så söt när den är liten. Man kan verkligen variera håret så himla mycket. Rakt, rufsigt, lockigt, uppsatt....idag kör jag oborstat söndagsrufs :)

 

UPDATE

Lägger ut bild från HP:s reportage där jag har mörkare färg också!

Eleonore - mörkt hår


Nu vill jag hem och kramas!

Om en timme sticker jag hem till ett gråmulet Halmstad. Det gör inget för jag vill bara gosa med min älskling....sen måste jag ju ta lite före-bilder inför morgondagens makeover. Jag börjar bli lite nervös, det är ju trots allt några decimeter som ska av och hur mycket säger man nu att håret växer? 1 cm per månad? Får hoppas att jag får ett mer välbetalt jobb ifall jag skulle ångra mig, då har jag ju råd att hålla på med förlängningar.


Bubblerooms research...

Bubblerooms research...

Bubbleroom har nog någon som sitter och surfar för att kolla hur snacket går. Diskussionen gick ju igång för ngn dag sedan hos Fashionista och nu har Bubbleroom tagit in Clean....vilket dektektivarbete.

Sofis mode - kul grej

Sofis mode
Nu har jag plöjt klick. Mycket roligt m Sofis byline som ändras varje vecka (föhoppningsvis). Kul att det inte bara är märkeskläder utan uppblandat med t.ex H&M shortsen....de var förresten lite snygga. Måste kolla in.

Ett stort plus att allt läggs ut på nätet snabbt också!


Stolt pappa

Stolt pappa
Jag måste fått Nicole-feber. Trots att flickan är sjukt smal så är hon den som har snyggast stil just nu. Tycker jag. Här med adoptivpappan Lionel. Han ser så stolt ut.

hmm...nu var det ett tag sen jag såg pojkvännen

hmm...nu var det ett tag sen jag såg pojkvännen

tills vidare får jag väl titta på ovanstående....poor me.

Fawned of you...

Fawned of you...

Gullig va? Vaffö ska det va så svårt att beställa?

Expressens fredagsbilaga avklarad...

Så , nu var den läst. Det gick fort. Nu väntar jag på att Aftonbladet ska komma till kiosken....just det, kanske ska jag arbeta lite nu.

Dagens outfit

Benetton scarf

  • Scarf runt huvudet á la städtant(= extreme bad hair day) från Benetton. Lite Pucci över den
  • Seven
  • Ribbat korallfärgat linne
  • Långärmad korallfärgad t-shirt
  • Långt halsband med glaspärlor
  • Fryes
  • Gul Locman-klocka

  • Frisyrinspiration

    Nicole3
    Snyggt....men jag är ju brunögd och ljusbrun så jag ska nog inte ha det så ljust.

    Fult: Dior wildest blue

    Dior wildest blue

    Var och hälsade på mina forna arbetskamrater på Åhléns i söndags och checkade de nya Plastic Glossen från Dior. Vad jag inte fattar och inte mina kollegor heller, är hur man kan tycka att ett blått, täckande gloss är snyggt om man inte ska på maskerad(om ens då). Lägga över 200 kr på ngt så fult. Hoppas att jag inte förnärmar någon men jag har då aldrig sett något hemskare. Varning!

    Chip & Pepper killjeans

    Chip & Pepper killjeans

    Önskar att min kille ville betala lite mer för kläder, men han delar inte mitt fanatiska intresse. Är nog iofs sunt av honom. Han bryr sig om hur han ser ut och jag tycker att dessa skulle passa honom utmärkt. Hittade dem på Bubbleroom men man kan nog hitta dem billigare (än 2500:-)någon annanstans.

    Nu har jag beställt tid!

    Ringde precis och beställde tid hos Carina på Corinne & Friends i Halmstad. Har gått hos henne i flera år och blir alltid nöjd! På lördag klockan nio hade hon fått ett återbud så då gäller det...Ska ta ett riktigt risigt "före-kort" så att jag definitivt blir snyggare efteråt :)

    Hittat en bra frisyrsajt...

    http://www.beautyriot.com/


    La redoute är riktigt generösa...

    Såg att de hade skickat min tröja från La Redoute. Från början kostade den  ca 429 kr, jag använde min 30%-rabatt och nu såg jag att de hade dragit av 150 kr till...skumt men bra. Så nu betalar jag 196 kr inklusive frakt. Vilket fynd! 

    Dagens i-landsproblem: kort eller långt?

    Mitt hår är slitet och i en ful dassig ljusbrun färg. Min frisyr nu är á la Mary-Kate. Lite lätt vågigt och uppklippt, bak går det nedanför bh:n. Så det är ju ganska långt. Har en idé om att klippa av det i page, tycker att både Nicole Richie och Jessica Simpson blev söta när de kapade sina hår.

    Men det är ju ett stort dilemma med tanke på hur lång tid det tar att spara ut. Blir lite dyrt att hålla på m extensions om jag skulle ångra mig. Har prövat det en gång men det är lite krångligt att sköta tycker jag. HJÄLP, vad ska jag göra? Jag är ju så himla impulsiv så risken är att jag ringer och beställer en tid idag....Det är så himla kul att förändra sig och håret blir så blekt och slitet under sommaren så ett rejält klipp skulle nog göra gott. Nej nu är jag så rådvill så jag måste surfa efter lite frisyrer. Har någon något tips på bra frisyrsajter?

    Om jag klipper mig ska jag göra ett före- och efter-reportage så får ni rösta vad som var bäst. Men tänk om ni väljer före-bilden....


    Dagens outfit

    • Mörkblå "vintagelook" "I ONLY WANT JUICY" t-shirt
    • Abercrombie & Fitch munkjacka
    • Chip & Pepper jeans
    • Minnetonkas
    • Slitet fult hår

    Måste tillägga något ytligt.

    Nicoles klänningar är underbara!

    Nu börjar det gå lite för långt med bantningstrenden...

    Skräckexempel
    Jag har aldrig bantat i hela mitt liv och tänker inte göra det heller. Jag tränar hellre och äter gott. Jag tycker att Nicole Richie behövde gå ner lite förut, eller i alla fall omfördela sin vikt. Men nu är hon inte sunt smal längre. Ännu värre är det med copycaten Lindsday Lohan som var jättesöt innan. Hon ser riktigt sjuk ut. Stackars flickor med så mycket press på sig.

    Jag skulle också bli galen av att se mig själv i alla vinklar och läsa senaste skvallret om huruvida jag skulle ha celluliter på låren eller inte. Klart att man blir påverkad. Det mest tråkiga är att det är många småtjejer som inte växt klart ännu som försöker banta bort det naturliga tonårshullet och blir sjuka på köpet. Hemskt.

    När jag gick på dagis vägrade jag vara med på gympan eftersom jag tyckte att "det flöt ut" på sidorna när jag låg ned. Min äldre kusin m kompisar retade mig och kallade mig för tjockis. Detta satt kvar i mitt huvud ända till högstadiet. När mamma grät när jag förklarade hur fet rumpa jag hade, tyckte jag att hon var knäpp som inte såg. I efterhand när man ser på bilder så är jag jättepinnig revbenen sticker fram. Jag har aldrig varit anorektisk eller slutat äta eller så, har alltid varit ett matvrak.

    Istället för att följa jantelagen och ursäkta mig så tänker jag säga att jag tycker att jag är snygg. Och det borde alla säga till sig själv! Ytlighet är jättekul men det är inte allt. 


    Boxfresh - härliga färger

    Boxfresh

    Den här tröjan representerar mina favvofärger...skulle vilja ha den.


    Efterlysning: bolero kräm eller grön...

    Bolero kräm
    Läste precis på
    Fashionista att hon var ute efter en guldbolero och hade sett en på Oasis. Jag är ute efter en grön eller krämfärgad. Dessa är från Fetching men jag vill ha ett billigare alternativ. Någon som sett någon? Såg att de hade på Indiska men det var fel färger...

    Dagens outfit

    Idag är det fyndet från Cubus, endast 199 kr. Jag tyckte den var riktigt söt faktiskt. Till det, ett ribbat linne från H&M, Dior-halsband, Seven-jeans och Pied a Terre "ballerina-mockasiner"....Har stora förhoppningar på att denna dag ska gå bättre än gårdagen. Nu ska jag hämta en latte.


    Myspys

    Myspys +  = myspys

    Sket i att springa igår, poppade popcorn och kollade på ovanstående för typ tredje gången. Det var riktigt mysigt och humöret blev mycket bättre...

    hits