Dagens outfit

050730

Tänkte ha detta (ovan) först men det blev detta
På bilden:

  • T-shirt, H&M
  • Kukui-halsband, Hawaii
  • Gauchos, Styledose
  • Ballerinas, Soft Grey

Jag har jagat

Jag har jagat

Vet att jag skrev för ett tag sen om rött rouge. Orkar inte leta länken nu men det var inte så länge sedan. Idag har jag kollat de flesta märken (ej NARS för det finns ej i lilla Halmstad) men är de inte åt det rosa eller aprikosa hållet så är det rostfärgat. Till slut gav jag upp och köpte på skoj en ögonskugga på H&M för 19,50. Färgen är den ovan men jag har tagit kortet själv så blixten ljusar upp färgen en aning. Testade i alla fall att lägga den som rouge och jag tyckte att det blev riktigt snyggt. Ska nog ha den imorgon när jag fotas för artikeln. Kanske med min nya fynd t-shirt, gauchos, ballerinas och kukui-halsband? Nej, det får bli en fråga imorgon, nu måste jag sussa om jag inte ska se ut som ett lik imorgon.


Hittade i garderoben

Igår suktade jag efter Nicoles linne. Hittade ett liknande i garderoben som jag glömt att jag använde på nyår tillsammans med en lila (!) stickad sjal. Tyvärr är det inte brunt utan grått men det kan nog komma till användning ändå. Jag ska lära mig att använda lite mera svart, därav färgvalen från La Redoute, och då passar linnet bra till. Och så skulle de passa till ett par ofärgade, tajta jeans....

Här är grejerna

Antik Batik - topLa Redoute - ballerinas och väska

Var och hämtade ut ovanstående grejer som kommit från La Reodute. Antik Batik toppen skulle passa perfekt till ett par ofärgade tajta jeans. Synd att blixten förstör korten så mycket, skinnet blänker inte så mycket i verkligheten. Jag är jättenöjd över alla grejerna. Ballerinorna påminner lite om Chloés Bow mockasiner....påminner i alla fall.  Hann med en snabbis på sta'n. Pojkvännen fick inspektera när jag krängde på mig nedanstående Acne-jeans. Tyvärr tyckte inte han att de satt bra eftersom de var så tajta nedtill, mina höfter blev så väldigt markerade. Synd att han tyckte så, för jag var jätteglad att jag fick på mig 26:or (stretch). Jag vet så mycket som skulle passa till jeansen men om en kille tycker att det ser knasigt ut är det ju inte roligt. Även om man klär sig för sin egen skull :)

Acne - Hep Raw frontAcne - Hep Raw back


Dagens outfit

050729 s 050729

  • Väst, Stitches by Rodebjer
  • Linnetop, H&M (ca 5 år gammal)
  • Jeansshorts, Juicy Couture (ej stretch och en storlek för stora, typiskt, de hade suttit perfekt om det var rätt storlek)
  • Minnetonkas


Mer sicksack

Urban Outfitters - Zig ZagUrban Outfitters - Zig Zag2

Halsdukar med missoni-mönster kommer varje år i nya varianter. Hos Urban Outfitters hittade jag lite fina grejer. Jag är så himla löjlig. Visst, jag älskar att shoppa budget, men på något sätt vill jag ändå ha äkta när det kommer till asseccoarer. Dubbelmoral.

 

Jag tror det beror på att det inte 'känns' lika bra. Visst, ingen vet om jag köpt min väska på H&M eller om den är designad och kommer i mindre upplaga. Men för mig känns det speciellt och det måste väl ändå vara positivt? Jag klär mig inte i märken för att passa in eller impa på någon annan än mig själv. Det är roligare att bära något som inte är lika massproducerat så att man möter samma pryl på gatorna. Samtidigt skulle jag aldrig vilja klä mig i svindyra märkeskläder från topp till tå. För att ha stil, enligt mig, är att kunna blanda.

Många kan mycket väl tänka sig att köpa kopior eftersom det är designen man gillar. Det tycker jag är en god inställning, även om jag inte följer den själv.

Är jag helt ute och cyklar? Känns som det kan bli debatt om detta, bäst jag går och lägger mig innan jag svamlar bort mig själv totalt! Berätta gärna vad DU tycker, inget är rätt eller fel. Jag är bara intresserad och höra era åsikter. God natt!

 


Chloé - gubbyxa

Chloé - gubbyxa Chloé - gubbyxa, bak

Exakt så vill jag att modellen ska vara. Jag har jättesvårt att hitta kostym/gubbyxor som sitter snyggt. Ofta är de för höga i midjan och det ser knasigt ut när jag är så kort. Synd bara att det var Chloé och att de kostar 675 dollar. 675 kronor hade passat mig bättre. Hojta gärna om ni ser en liknande modell som är låg i midjan.


Ica-kasse eller Mulberry?

Mulberry - herrhandväska

Slogs av en sak när jag åkte till jobbet en morgon. Åker igenom ett litet samhälle där det ofta står folk längs vägkanten och väntar på samåkning. Alla män hade sin lunchlåda i en Ica-kasse eller liknande. Konstigt att det inte slagit igenom med herrhandväskor. Det fanns ju förr. Den ovan från Mulberry är ju t.ex. jättesnygg. Min pojkvän klagar alltid på att herravdelningarna är ca 1/3 av damavdelningarna och att utbudet är tråkigt. Jag är benägen att hålla med. Tänk att inte köpa en ny handväska eller nya accessoarer som matchar. Men det bottnar väl någonstans i att tjejer har större köpkraft, utbud och efterfrågan.

 

Nej nu måste jag verkligen ut och röra på mig!


Måste pausa....

....tiden rinner iväg och här sitter jag i träningskläder. Man får inget vidare flås av pekfingervalser, tyvärr. Måste ge mig ut på en liten runda, har inte tränat på exakt en vecka nu. Men återvänder efter duschning.

ZigZag

Missoni ZigZag

För er som gillar Missonis djärva mönster men inte har pengen, kan jag tipsa om att jag stod och höll i en kofta med förvillande likt mönster häromdagen på TopShop. För mig blir det lite för mycket mönster på ett så stort plagg. Jag är mer avundsjuk på Ebbas halsduk från Missoni.


Generra - Second Skin

Jennifer A i Generra - Second Skin

Apropå jeans. På Jennifer ser dessa jeans ut att sitta så snyggt. Måste kollas upp tänkte jag. Kolla vilka små fickor det var bak, det får ju rumpan att se stor ut även på den smala modellen. Synd. De satt perfekt på Jen.


And the stalking continous...

Nicole R i silklinne

Linnet som Nicole har på sig här är så fint! Jag gillar när silkiga linnen inte har spets. Snyggt det skulle vara till mina ofärgade jeans som jag fortfarande är på jakt efter...på den här bilden är det förresten första gången jag har sett Nicole i väst. Hennes outfit är väldigt 'Sienna'.


KVINNA på promotion

Jessica i D&GJessica i GucciJessica i Moschino

Genom att jag aldrig trivts i kjol och klänning är det just det som jag tycker är så snyggt. Det ser kvinnligt ut, jag känner mig aldrig kvinnlig, snarare tjejig. Jessica ser verkligen ut som en pangbrutta i D&G, Gucci och Moschino. Fast vem skulle inte det? Kolla in bättre kvalitet på bilderna här eller här.


Allergy proof

Allergy proof

Tror minsann att Jessica har en allergisäker hund. Jag har inte ringt kenneln ännu, jag är så himla rädd att jag ska vara allergisk.


Elakt: har stylisten gått på semester?

Elakt: har stylisten gått på semester?

Halvgenomskinliga tajts, silkesshorts, pälsväst, halsband, armband, väska.....rörigt. Tycker jag.


Smickrande skärning

Smickrande skärning
Matthew Williamson kan klänningar. Den här skärningen passar verkligen mig för den framhäver min smala överkropp och däljer mina höfter. Okej, den vill jag ha!

Stila - must have's

Stila - must have's

Väldigt smidigt med kit tycker jag. Detta är Stilas höstvariant. Färgerna kändes mer somriga tycker jag men deras förpackningar är så söta att det väcker ha-begär trots lite mesiga färger.


Dagens outfit

050728_top050728_kofta050728_sko

  • Top, H&M
  • Jeans, Paige Premium
  • Kofta, Bon a Parte
  • Sko, Pied a Terre 

Fetto!

När man tränar blir man varm och måste tvätta håret. Tvättar man håret för ofta blir det fett. I en sådan period är jag nu. Ellinor hypar Redken så jag funderar på att köpa på mig ett set. Frågan är vilket som är bäst för håret nu när det lätt blir fett? Nu använder jag Brilliant Brunette och det doftar underbart, men håret blir fett direkt. Det var jättebra i början men man måste erkänna att det är kvalitetsskillnad på frisörschampon och budget.

 

Nej, nu ska jag stupa i säng så att jag inte krockar på vägen till jobbet i morgon. Återkommer i morgon kväll, längtar redan! God Natt :) 


Ingen motion

Har haft fullt upp nu så det har inte blivit någon motion (förutom att springa i affärer) på en vecka. Känner mig naturligtvis som en pösmunk. Idag skulle jag ge mig ut men blev ivägdragen av familjen till Liseberg och kolla på Carl Einar Häckner....så mycket folk! Showen var inte så rolig även om man skrattade till då och då. Men alltid kul att hitta på saker med familjen. Tänk att ha som jobb att jonglera, sjunga, vara utklädd till flipper-boll två gånger om dagen hela sommaren. Inte läge för migrän precis...

 

Bytte min topp på H&M idag så det får nog bli en del morgondagens outfit...om jag nu orkar ta kortet så aptidigt på morgonen. 


Inte bara wraps...

Diane von Furstenberg - kavajDiane von Furstenberg - shorts

Vet att det redan bloggats om Diane von Furstenbergs höstkollektion men jag kunde inte låta bli att visa dessa finfina grejer. Blir nog budgetvarianter för mig men ni som har råd: köp, köp!


Vegas & Mia

Vegas & Mia - topVegas & Mia - bangle

Toppen kanske inte ser så mycket ut men jag lade märke till den på StyleDiary, det är ett mycket bra ställe att hämta inspiration ifrån. Den här tjejen och även den här , handlar Vegas & Mia. Armbanden bärs utav bland annat den här smalisen. På Shop Robertsons modeller är det Britney-tuttar som gäller så det är kanske inte det lättaste att tänka sig hur de skulle se ut på en själv. 


Budget Cashmere

Budget Cashmere

Har ju bloggat lite om cashmere. Hittade budgetvariant på vårt kära La Redoute för 379 kr. Bara 50% cashmere men för den pengen är jag villig att agera testperson. Återkommer med betyg på kvaliten. Rosa beställde jag förresten.


Åh Marc!

Marc by MJ-  fallmj ballerina

Visst är det roligt när design inte behöver kosta multum? Marc by Marc Jacobs ligger lågt i pris om man jämför med andra designers. Dessutom är det snygga grejer. Väntar med spänning på mer höstgrejer....


Dagens outfit

050727

Okej, det är ett superkasst kort men så är klockan innan sex också.

  • Kavaj m trekvartsärm, Benetton
  • Vit bastop, Gina Tricot (gammal som tusan)
  • Joe's jeans
  • Minnetonkas
  • Vävt band som jag köpte igår har jag i midjan, men det syns väldigt dåligt på den här bilden


I want Little numbers.

Hittade den här sajten via Marie Claire. Ville så gärna lägga en beställning men satte nästan i halsen när slutsumman blev 636 dollar! Det är vad man får betala för handgjord design. Och om man nu inte använder shopthestates så säger de på Alex Woo att de gladeligen skickar internationellt men:

** International orders are gladly accepted. Please note there is an additional $50USD for shipping.

Shit pomfrit va dyrt det skulle bli.

 


Gjort Varberg

Blev intervjuad idag i Varberg. Passade då naturligtvis på att checka shoppingutbudet. Fick en del bra tips från journalisten och när jag struttade runt och letade efter butikerna, sprang jag på en sybehörsaffär. Där inne fanns hundratals band. Jag köpte på mig lite olika: vinrött och svart sammetsband, 'folklore'-vävt band och ett jättesnyggt rostfärgat sidenband. Perfekt i jeansen nu till hösten, riktigt nöjd. Sedan hittade jag en kortärmad blus på H&M som jag snodde till mig i farten. Tog storlek 34 utan och prova, måste byta den för den var för liten över axlarna, såg inte klokt ut. Annars var väl Varberg inget shoppingmecka, men det är en mysig liten stad som jag definitivt återvänder till och fikar men min älskling!

På begäran

Gucci stor

Fick en förfrågan om jag kunde kunde lägga ut en bild på Gucci-väskan jag hade i lördags. Here it is. 


Dagens outfit

050726

  • Linne, H&M
  • Skjorta, Benetton
  • Halsband, Massimo Dutti
  • Jeans, Paige Premium
  • Väska, Andrea Brueckner
  • Boots, märke okänt

Det lönar sig att testa

                                       Flashbronzer -Lancome                                             

Nu har jag testat tre olika solspray: TanCan, Lancome och TurboTan

TanCan

Kostar 245 (tror jag det var)+frakt. Tyckte att den var bättre än Lancome. Mna blir snyggt brun, enda nackdelen är att man blir 'prickig' så en dusch krävs på morgonen innan  man kan gå ut.

Lancome

Svider på min torra hud. Kostar ca 270 kr och funkar inte så bra i ansiktet. Brännan blir snygg på kroppen och man blir väldigt mjuk,  men ingen höjdare för mig som vill använda sprayen över hela kroppen. Känns som halva flaskan går vid en omgång.

TurboTan

Kostar 250 kr inklusive frakt. Lätt att applicera, snygg brunfärg och blir snygg i ansiktet! Klart bäst i test. Fördelen med TurboTan jämfört med TanCan är att man inte blir prickig och kan gå ut så fort man torkat (ca 5 min).

 

Alla sprayerna är godkända men TanCan sticker ut. Innan applicering behövs peeling men det tjatas det så mycket om så det vet ni nog redan. Glöm inte att sträcka upp armarna framför spegeln så att ni inte missar att ni fått en rand...man vill ju inte bli avslöjad :)


En sådan skulle jag kunna skrämma många med

Jag gillar den amerikanska western-trenden som uppkommit med Jessica och the Duke-filmen. Jag har alltid gillat boots och i höst ska jag ha en tuff skjorta också. Det gäller att balansera bara så att det inte blir FÖR mycket. (skjortorna från shopintuition)


Cravings for: halsband

Coralgold - halsband
Shopintuition verkar vara krångliga att beställa ifrån så jag får jaga detta halsband någon annanstans.

Dagens outfit

050722

  • Jeansskjorta, Benetton
  • Ribbat linne, H&M
  • Shorts, fcuk
  • Fryes
  • Gucciväska


Turbobrun?

Turbobrun?

Snart bär det av hemåt. Tröjan har kommit skvallrade pojkvännen, liksom min turbotan som ska testas. Jag har ju inte bläddrat i alla kataloger som alla andra hunnit med så det får bli sysselsättningen medan brännan sätter sig. Egentligen skulle jag vilja shoppa i helgen, jag är så sugen. Men kontot är tomt och det lär så förbli även efter måndag. Så är livet. Jag får städa garderoben och hitta på nya outfits av gammalt. Ha nu en trevlig helg allesammans! (Och råkar någon springa på en medaljong i antikguld så kan ni väl meddela det?)

 


Lancôme

Lancome

Läste hos någon om Lancômes höstkollektion med Drew Barrymore som frontfigur och kommer inte ihåg vart jag läste det (sorry att jag snodde). Fastnade i alla fall för ögonskuggorna. Snygga färger som är användbara. Annars tycker jag att man brukar gilla två-tre av skuggorna i paletterna. Kruxet är nu bara att jag nästan aldrig sminkar mig med ögonskugga. Om jag gör det använder jag mina softa nyanser från Estee Lauder eller Collistar och då bara en nyans. Jag behöver verkligen lära mig att lägga skuggor. Jag har varit på många sminkningar så jag måste vara lite trög....


Favvotime på jobbet...

                      

...är fredagarna då jag njuter av kaffe och flipper (eller julenisse på vintern). Lägg till fredagsbilagorna så är det nästan fulländat. Måste säga att jag tycker att det är tråkigt att de fortfarande kör med bikiniracet och inte lägger krutet på hösten nu. Det kanske är pga att det inte ska bli uttjatat som det nog blir hos mig. Men just nu känner jag inte för att leta bikinis, mitt sikte är ställt mot kallare tider.


Way over budget

Chloé outfit2 

Men om jag blir rik någon gång så vet jag i alla fall vart jag ska göra av pengarna.


Topshop - höst

Topshop - höst
Kollat igenom
Topshop-hösten...jag har nog handlat där en gång men nu får jag nog ta mig dit. Tycker generellt att de tar mycket betalt för samma kvalitet som H&M. Men, men lite roligt hittade jag. Stöveln tog jag med endast pga att den har lite Sportmax-influenser men verkar vara väldigt glansig. Det gillar inte jag, det får inte se plastigt ut.

Hon har gjort det igen...

ziegenar- Sahlene

 

Smaken är som baken. Hon och jag delar inte skinka :)


Essentiel

Essentiel

Om jag hade varit kjolmänniska hade jag velat ha den här kjolen. Jättesnygg till hösten.


Insnöad

  

Cashmere, cashmere, cashmere. Samma tjat om och om igen. Cristi Conaway gör finfina cashmere-tröjor till både tjejer och killar + ett antal kändisar (de är ju übermenschen). Verkar inte som vi kan få in dem till vårt lilla land. Men inspiration är det.

 

Gillar stilen på killen också. Det är nog därför jag gillar Filippa K till killar, min älskling har en del stickat från Filippa K och han passar så bra i det. Gillar inte för 'fina' killar, slappt är snyggast :) 


Besatt?

Rachel Bilson m. pojk OC girls

Nu kanske ni börjar tröttna men jag tyckte alla såg så lyckliga ut...måste hem och kolla på OC-repriser.


Klipperiklapp

Anna Sui - boot 

Från och med NU ska jag satsa på skor med klack. Man ser lång och smal ut, benen blir snygga och självförtroendet får en skjuts uppåt. Jag har alltid platta skor, inte så bra när man är pygme. Anledningen till att detta kom upp i huvudet just nu är att jag har Fredag framför mig. Ett kort på Madeleine på Vickans födelsedag, jätteklackar. Om hon orkar gå i dem en hel dag borde väl jag?


Dagens outfit

                      050722  

 050722_h

  • Top, See by Chloé
  • Jeans, Chip&Pepper
  • Minnetonkas
  • Diadem, it's back


Vad vill de egentligen?

Terroristerna alltså? Ta över världen?

Dsquared

Dsquared jeans

Tänker på en viss Gwen Stefani-låt när jag suktar efter dessa. Kan inte jag få spons av Dsquared? Deras kläder passar en korting som jag.


Kul att se en annan bild av människor...

 

att se Maggie Gyllenhaal i svart och vitt är man inte van vid. Men hon klär i det också. Elles augustinummer ser mörkt ut. Man får nog vänja sig vid att det svarta kommer tillbaka, tur att jag har förberett mig lite :)


Amerikanska Elle

 

Jag gillar amerikanska Elle. I julinumret (m. Lindsay Lohan) fanns ett 'reportage': Luxe for Less. Sån't gillar jag. Kombinera dyrt och billigt, gammalt och nytt. Även om man inte har råd med en bolero för 2 680 dollar så kan man få inspiration från tidningen. Nu vill jag köpa augustinumret med Jessica...


Hitta stövlar...

 

Jag vill köpa ett par snygga jodpuhrs i höst men vill också ha ett par mörka stövlar som matchar min Andrea Brueckner-väska. Dessa från Frye's är riktigt snygga, och färgen är perfekt, men lite tråkigt att köpa ett par Frye's till. Undrar hur de svarta till höger ser ut i brunt? De kommer från La Redoute, har inte kollat i katalogen ännu, finns bild med på de bruna där?


Antik Denim - Dark

Antik Denim - Dark

Dessa var snygga från Antik Denim. Tyvärr har jag svårt för när det blir för mycket krimskrams på fickorna. men snygga var dom!


66-årig flickvän...

..har dagens sommarbloggare. Jag ska också kalla min älskling pojkvän tills vi dör (eller inte är ihop).  

Cashmere = höstmys

Cashmere = höstmys

När det gäller lammull och cashmere brukar jag alltid kolla in Benetton. De har vettiga priser och bra kvalité. Jag har flera lamullströjor som jag fortfarande använder efter 5 år. Den här koftan i cashmere kommer dock inte därifrån, utan från Vince. Mysig och dyr.

Jag älskar gelatin...

...i form av nappar, sega råttor, lakrits och snart även på läpparna. Läste hos Lipglossbitch om MACs nya läppgele igår. Idag läste jag att Helena Rubenstein också kör på gelé. Väntar med spänning på testresultat...

Naturlig skönhet igen...

Vi har Jennifer Aniston, Prinsessan Madeleine och .... Den sistnämnda arbetar nog inte så hårt på sin naturliga skönhet men hon har den verkligen. Avundsjuk. Kul att man kan bli sveriges sexigaste utan att kasta kläderna också.

Elmo t-shirt

Elmo t-shirt

Den var söt, jag gillar gulliga t-shirts men jobbigt när man inte kan hitta dem för en billig peng här hemma.

Nu hittar jag inte tebaks...

...började göra ett riksdagstest på ngn blogg igår och nu kommer jag inte ihåg vart. Jag var i alla fall kass. Men vem var det hos?

 

Min score: 3153 Plats i 'topplistan': 4790   Det här med allmänbildning, hm...  :)


Dagens outfit

  

  • Ribbat linne, H&M
  • Kofta, Åhléns
  • Flätat skärp, H&M
  • Jeans, Seven
  • Fryes

Kanske undrar ni varför jag lagt ut så knasiga bilder på mina skor? Det var en tjej som ville se dem till jeans (och så lätt är det inte att ta bra bilder klockan 7 på morgonen på sig själv när man inte har tillgång till helfigursspegel)...


När jag blir stor...

 

...vill jag bli stylist. Rachel Zoe är väl den som är mest känd just nu. Hennes klienter som blivit 'stilikoner' (Lindsay, Jessica, Nicole, Mischa, Kate Hudson, Brittany Murphy mfl.) har nog alla samma jeansstorlek (25) som sin påklädare. Någon sådan stylist vill inte jag bli. Jag skulle vilja arbeta med 'vanligt folk' och göra så att de lär sig att lyfta fram sina bästa sidor. Det är min dröm. Rachel är inte utbildad stylist utan har kommit dit hon nu är genom sitt brinnande intresse. Nu är hon 31, jag har några år att lära upp mig på. Så länge kan man ju bara beskåda hennes goda arbete.

 

Vill man komma lite närmare hennes klienters skönhet kan man använda Jergens natural glow Daily Moisturizer...


Hurtigbullar...

 

Jack mår nog tusen gånger bättre utan droger och överflödiga kilon. Man ser hur självförtroendet har ändrats i blicken....

Men Kate, vad har du i handen? Nej, jag ska inte döma henne. Jag har kompisar som röker (och min mamma som kämpar med att sluta) men det stämmer inte in på så som jag fantiserat upp denna idealkvinna.


Undrar vad hon har gjort?

Hittade det här på postsecret. Läskigt, vad har hon gjort för att få besöksförbud?

 

Jag blir gråtfärdig av att kolla på postsecret. Vilka mörka hemligheter som finns...


Jocasi - igen

  

Häromdagen skrev jag om Jocasi-bältetAsos. Hittade en 'outlet' för Jocasi på eBay via The Bag Lady. Bra priser och utbud.


Joyaan

Joyaan2 

Fick precis tips om en amerikansk designer. Märket Joyaan som BCBGs Max Azria dotter Joyce står bakom är inspirerat av BCBG. Jag gillar BCBG (tröja därifrån har jag ju på mig idag) men hittade ingen klockrent 'vill ha' i Joyaans kollektion. Men det beror nog på att jag gillar lite 'slappare' mode. Bilderna ovan är mina favoriter. 

 

Tack så jättemycket för tipset! Det är alltid roligt att hitta något nytt :)


Banana Republic

Banana Republic Banana Republic2

Synd att de inte skickar till Sverige för de har en del söta grejer.


Spraya på och tvätta av utan remover...

 

Jag har använt TanCan från Evince Cosmetics och varit jättenöjd med den. De marknadsför även sprayfondation och Blinc Mascara.

 

Sprayfoundation har jag testat, men den var från Dior och jag blev inte riktigt nöjd, vore kul att testa den här eftersom det sägs att resultatet ska se osminkat ut.

 

Blinc Mascara fungerar som Kanebos 38 grader, dvs. du behöver ingen remover utan kan använda vanligt ljummet vatten. Kanebos är jag supernöjd med nu på sommaren när man badar. Vattenfast sliter mycket på fransarna men det slipper man med dessa.


Denimbirds och Nudie

Denimbirds och Nudie

Kul att människor på andra sidan jorden bär exotiska jeans.


Grattis Kjellrid!

Inte för att hon äger en dator men grattis på 75-årsdagen min älskade mormor!!!


Fräscht.

enkelt och snyggt.


Kukui

Kukui

Hade glömt bort att jag budade på två kukui-halsband, ett svart och ett brunt. Så såg jag nu att jag vunnit dem, inklusive frakt för en hundring. Kan det ju vara värt, tänkt och köpa hela sommaren men det har inte blivit av. Funkar ju till hösten också.!

Lyssna på Ebba....

...för det kan inte jag. Fick inte in RadioCity på jobbet och de har spärrat för 'streming media', hade varit roligt att lyssna på henne. Jag har lyckats missa varenda radiointervju och tv-framträdande. Kanske går att ladda hem i efterhand?

Dagens outfit

050720_t 

  • Omlottop, Dico
  • Tröja, BCBG
  • Jeansshorts, Joe's
  • Fryes


Slutade regna och åska = powerwalk

Jahapp. Då var det dags att lämna datorn och ge sig ut för nu har regnet gett sig. Laleh och Timbuktu och ev Winnerbäck ska få sjunga mig runt idag.

How stylish are you?

Det går rundgång på test och jag vill inte vara sämre. Särskilt eftersom jag blev en Nokia så var jag ju tvungen att hitta ett bättre test. Det gav lite bättre resultat:

 

Style queen supreme
Are you just effortlessly stylish or do you spend hours deliberating over what to wear to pop to the shops? Whatever the answer, your wardrobe is the envy of others and you're often the one that inspires friends to buy clothes and accessories they wouldn't normally wear. However, you take the risk of looking like you've tried too hard to look good, or that you wear something so über trendy that you look a bit silly. Just think of Eddie from Absolutely Fabulous...


Snart kommer testresultat...

Jag känner mig som en expert på brun-utan-sol eftersom det inte blir mycket semester för mig. Jag hade en snygg äkta solbränna i ca två veckor men den är borta nu. Jag har testat Lancomes och Tancans solspray och nu har jag även beställt en Turbo Tan. Tänkte göra en jämförelse nästa vecka när den kommit.

 

Anledningen till att jag beställde en just nu är att det åskar och spöregnar. Vilken tur att jag inte hann ut på min powerwalk eftersom jag är livrädd för åska :(


Pierre Hardy

La Redoute - höst7

Hade gärna köpt den här bronsiga skon på La Redoute, men det får vänta...


Steve Madden

Steve Madden2 

Om man inte har råd med Chloé kan man slå till på dessa från Steve Madden. (via StyleDiary)


Pappa fyller snart år! PANIK!

Har inte tänkt på det med den 28:e fyller han 44....vad köper man till en som inte gillar parfymer, mode utan bara musik och teknik. Går inte att köpa musik för han har allt. Läser bloggen gör han också så ni får gärna komma med tips men jag avslöjar inte vad jag bestämmer mig för :)

 

Kostnad: pga min shopoholism, 3-400 kr.


Kollat mingel....

...på Stureplan. Två söta tjejer och en utav dem är sååå stylish och den andra har tagit på sig en hel smyckesaffär. Jag gillar verkligen Marie Sernholts enkla och snygga outfit, skulle varit ännu finare om kjolen gick precis nedanför knät. Tycker jag.

 

Den jag syftar på med hela smyckesaffären är Sahlene, lite för mycket boho med massa halsband och kepsen. Men det är väl hennes stil. Egentligen tycker jag inte om att kritisera andras outfits eftersom det handlar om personlig smak. Men just nu kunde jag inte låta bli.


Medaljong, vart finns du?

Jag letar efter en stor medaljong i silver el. guld (helst guld) i lång kedja. Jag har letat och letat, den får gärna se antik ut. Är det någon som sett en sådan? Tipsa mig :)

Kavaj - Tjallamalla

Kavaj - Tjallamalla

Den här kavajen var riktigt fin tycker jag.


Shoppat en grej till, men nu är det stopp!

  Cote femme2

När jag kollade runt på Stylein såg jag pressklipp och det här koftan var med från La Redoute. Jag hade nog inte ägnat den en tanke innan, bilden i katalogen(höger) ser så tantig och tråkig ut. I reportaget påminner den mycket om Filippa K i stilen. Var tvungen att lägga på den i min beställning också.

 

Det är bra att blogga om allt man köper för då inser man kanske lite snabbare hur sjuk i huvudet man är. 


Stel pose

Stel pose

Jag menar inte att klanka ner på Daphne men jag tycket att hon som är så söt ska skippa sina sexiga poser. Att se glad och naturlig ut vinner man på (se Emma).

Stylein

Stylein2 

Jag gillar Rachel Pallys sätt att använda trikå. Likaså gör Stylein (Elin), har skrivit om henne förut eftersom hon säljer kläder hos min frisör. Kul att hon gör få plagg så att man känner sig lite unik. Ska införskaffa något mer nästa gång jag är hos Carina och klipper mig. Sist köpte jag en handstickad mohairsjal, den har blivit rikligt använd!


Rachel Pally - fall 2005

Rachel Pally - fall 2005 2 

Om jag skulle köpa en snygg klänning nu så skulle det nog bli den här från Rachel Pally. Den är så snygg även om man är kort (tycker jag). Kollektionen är mysig och kvalitén är underbar. Finns bl.a. att köpa på shopbop och Champagne.


Mörka läppar?

Mörka läppar?

Läste hos Lipglossbitch att matta röda läppar kommer till hösten. Jag har aldrig använt läppstift, känner mig som en tant i det, läppglans har jag nog ett trettiotal. Snurfade runt på Rachel Pallys höstkollekion (kommer bilder snart) och fick syn på den här sminkningen. Om jag hade den, skulle jag känna mig jättesminkad, men det var så snyggt. Kanske får man följa Lipglossbitch råd att 'dutta' på lite läppstift så att det inte blir så markant. Bra tips!

Jag har äntligen blivit vän med mitt hår sedan färgningen och kör nog på mörkt nu. Tror därför att höstens röda toner kommer att passa bra till. Är det någon som har tips på ett snyggt rouge liknande ovan? Jag använder ju Orgasm nu men till hösten vill man inte se så 'peachig' ut.

 

Egentligen känns det fånigt att be om sminkråd när jag jobbat med smink själv, men genom att jag alltid sminkad mig MYCKET sparsamt är jag mer hemma på krämer i alla dess former pga min eksemhy (riktig torris).


Katies favvomärke

  

Isabella Fiore som jag skrev om för ca 1 1/2 månad sedan har nu kommit med lite nya höstväskor. Roliga namn har de också, från vänster: 'Ready Whip', 'Stud Muffin' och 'Metal of Honor'....

 

 De är jättesnygga men jag har ju min Andrea Brueckner.


Jag vill inte ha barn på hundra år men...

...hittade den här bloggen genom Aftonbladets sommarbloggare. Hennes annorlunda shoppingbeteende och cravings efter päron är väldigt roligt att läsa. Skrattar högt för mig själv när jag läser om när brösten började läcka. Nej, det får nog vänta ett tag.

Dagens outfit

050719_t 

  • T-shirt, Trunk Ltd (Rod Stewart, Blondes have more fun)
  • Jeans, Zara
  • Havaianas
  • Scarf


Duktig tjej.

Powerwalkade och tränade hederlig styrka trots mitt illamående från i lördags. börjar tro att det faktiskt inte var alkoholen utan något jag ätit....nej, nu ska jag gå och lägga mig så kanske jag mår bättre imorgon?

We are family....

We are family....
Titta,vi är så lyckliga att vi snart spricker! Adam ser ju lite fundersam ut...


Bort med glamouren, nu ska jag bli morsa?


Jaha, vad tycker vi om hennes nya frisyr då?

Skit också.

Läste hos Ebba och senare i Aftonbladet att Jude varit otrogen mot Sienna. Så pinsamt för henne. Jag har själv varit med om det en gång och det var så förödmjukande att alla visste utom jag. Stackars Sienna blir brädad inför hela världen. Usch Jude!

Sno stilen.

H&M kofta 

H&M är snabba på att snappa trender. Kvalitet går naturligtvis inte att jämföra men det går heller inte priset. Vince gör sin kofta i underbar cashmere och H&M kör blandvariant med bl.a. ull. Tråkigt att säga det, men Vince ser mycket skönare och mycket snyggare ut i detta fall, men det är ett budgettips som heter duga!


Golden iPod

Golden iPod

Jag äger ingen iPod mini (ännu) pga att man inte kan lyssna på radio i den utan att köpa till en enhet. Men det slutar nog med att jag köper en ändå endast på grund av designen, så funkar jag. Ifall jag vore lite rik skulle jag vilja ha det här fodralet till (heter det fodral eller fordral ??). Lyxigt värre! 


Utan tandborste?

Var bara tvungen att skriva ett inlägg om detta. Manolo skrev (i torsdags) om Oral B:s alternativ till tandborste och tuggummi. Kan tyckas lite bisarrt att sätta en hätta på fingret och rota runt i munnen men eftersom jag har jobbat på Åhléns där vi får prover på allt så har jag ju naturligtvis testat. Och jag tycker att det funkar, man blir riktigt len och känner sig verkligen nyborstad. Kan ju vara bra att ha ett paket i väskan ifall man inte vaknar upp där man brukar (vilket aldrig händer mig eftersom jag inte är singel)....

Antik Batik - tunika

Antik Batik - tunika
Eftersom det kom en liknande tunika även till hösten så beställde jag även den här tunikan från Antik Batik, lila kommer ju stort.

Nicole - en fluga?

Nicole - en fluga?

Okej, jag tycker också att det är snyggt med oversized men någon måtta får det väl vara? Bzzzz


La Redoute första beställningen

La Redoute ballerinor 

La Redoute - skjorta La redoute - purse

Även om alla bilder inte går att se så går det nu iaf att beställa från Laredoute på nätet. Jag fyndade faktiskt ballerinorna ovan fast i svart. Det matchar väskan jag köpte, också i svart. Jag funderade länge på att beställa brunt men jag har så himla mycket redan. Svart måste jag lära mig ha, det är snyggt men som jag sagt tidigare så är jag ingen 'svart' människa. Det ska det bli ändring på! Beställde också den vita skjortan, detta tillsammans kommer bli så snyggt till raka, otvättade jeans. Ska bara försöka införskaffa det också.

 

Lite lustigt att detta inlägg skrivs direkt efter köpstoppet, men La Redoute är shopping utan att betala direkt, dumt men frestande.


Köpstoppet fortfarande aktivt.

När man pendlar som jag gör nu, har man ont i magen innan man vet att bensinräkningen dimper ner. I fredags sprätte jag nervöst upp kuvertet, och det blir nog ingen shopping nästa månad heller. 2000 härliga kronor rakt in i tanken. Nästa år ska jag med glädje dra av varende bensinpeng på deklarationen, längtar redan! 

Stolt osvensk Emma

Måste bara säga att jag tycker att Emma Andersson är cool. Hon älskar dyra vanor men beter sig inte som en stroppa. Hon är stolt över sin nya kropp och det ska hon vara, bilderna blev skitsnygga (förutom att de skulle skippat bröstvårtorna, kolla in länken och bilden överst till höger). Det är väldigt osvenskt att inte be om ursäkt för sig, hon lyser med sitt självförtroende och det är det som gör henne sexig. Visst, det finns säkert många snygga svenska kändisar som skulle platsa i toppen på listan över sveriges sexigaste men det är nog inte bara Emmas kropp som gör att hon befinner sig där.

 

Min pappa tycker att Emma är den mest korkade människa han sett, mest syftar han då på när hon efter första Robinson-deltagandet blev lurad i TV4:s 'Ursäkta röran!(Vi bygger om)' där ett femtiotal nazireferenser förekom som Emma totalt missade. Ok, det kanske är korkat. Men jag tycker det är väldigt onödigt att försöka visa en människas okunnighet inför hela sveriges befolkning. Hon har aldrig gett sig in på politik och liknande eller försökt påvisa att hon skulle vara extremt smart. Det hade varit mer effektivt om man lurade en människa som faktiskt skulle behöva sättas på pottan. Nog om detta.


Reworked Levis Gauchos

Reworked Levis Gauchos

Nu på sommaren är det lätt att fastna för LA-modet, det slappa sköna. I alla fall jag trivs i det. Är man lite pysslig kan man undgå att betala 650 kr för dessa och ta ett par gamla och sy om...


Satin shorts

 

Är helt såld på shorts just nu eftersom jag inte gillar kjol. Dessa från Johnson är snygga, men 220 dollar och handtvätt - nej tack.


Jag har också gjort testet.

Sienna Miller 

Eftersom alla andra gjort testet var jag tvungen jag med. Jag blev Sienna.

SIENNA MILLER - ECLECTIC

Like Sienna, you are one fearless trendsetter, with a mix and match style that is all your own. Nothing is taboo - from billowing genie trousers to waistcoats - because you can somehow make anything look hip.

You might also find inspiration in the wardrobes of: Kate Moss, Gwen Stefani and Kate Hudson.´

 

Håller inte med, jag är absolut ingen trendsetter, snarare en follower.



 


Dagens outfit

 

Idag är outfiten pådragen i farten, försov mig och har en extrem skallebank. Egentligen är den nog inte så hemsk, jag brukar aldrig ha huvudvärk så därför är jag kinkig. Sen så är den självförvållad också, så jag har ingen som helst rätt att klaga.

  • T-shirt, C&C California
  • Byxor, Levís
  • Havaianas

Litet fynd idag....

...men jag får blogga mer om det en annan dag för pojkvännen är i närheten och jag är extremt fattig.  V-ringad tröja i nougat på H&M för 99:-, köpte en stl för stor så att den blir snygg att ha skärp i midjan till. Kort kommer ngn dag framöver :)

Syndat och nu: botgöring

Jag har godisdag på lördagar, men det blir alltid fredag-lördag-söndag. Likaså idag, det har blivit en flipper och en massa smågodis. Just nu gör jag min botgöring genom att äta färsk ananas och gul vattenmelon.

 

En kompis och jag diskuterade godis förra helgen, hon är precis som jag en godisoman. Men efter man proppat i sig godis mår man bara illa och blir darrig av allt socker. Mat är så himla mycket godare egentligen, varför fortsätter jag tugga gelatin när jag vet att jag kommer att må illa?

 

Snart är arbetsdagen slut, det har varit helt dött på jobbet idag, alla har nästan semester. Skönt att det inte är så himla varmt när jag ska sätta mig i min skrutt och åka hem. Countdown: 25 minuter kvar


Höstsmink

 

Jag sminkar mig VÄLDIGT naturligt, inga färgrika ögonskuggor här inte, om alls. Jag gillar verkligen dessa looker. Särskilt den vänstra (som jag snott från Hanna). Skulle vara roligt att göra ett 'före och efter'-reportage hos en sminkös....


Otvättade Seven

Otvättade Seven

Den outfiten skulle inte vara fel. Sevenjeans med 'krumelur'-pocket sitter väldigt bra tycker jag. Även om de inte är så hippa längre skulle jag vilja ha dessa. Jättesnygg färg.


Patrizia Pepe

  

Läste i Aftonbladet Klick! idag om Marie Sernholt. Hon har jättebra smak tycker jag, var då naturligtvis tvungen att kolla upp ett utav hennes favoritmärken: Patrizia Pepe. Hade inte hört talats om det innan men de hade ursnygga grejer. Ska bli kul att se vad som kommer till hösten.


För er som gillar vintage.

  

Hittade en sajt som säljer vintage. Kan ju vara bra om man inte vill buda ihjäl sig på eBay. Jag fick punga ut med 3000 kr för min boston bag från 80-talet. Blev mycket dyrare än vad jag tänkt mig, men den är cool :)

 

Jag har lite svårt att handla kläder dock, det känns inte riktigt fräscht. Annars hade missonikjolen till höger varit fin i höst till bruna skinnaccessoarer.


Breda bälten

Jag har svårt för breda bälten runt höfterna, är man lite kurvig som jag så ser man plötsligt ännu bredare ut. Jag brukar istället ha bältet i midjan, detta var snyggt från ASOS. Skulle passa bra över koftan som 'vi' beställde.


Shit, hon måste ha en PT

Shit, hon måste ha en PT

Hur länge sedan är det hon födde, några veckor? Antingen har hon väldigt bra gener eller en väldigt bra PT. Jag fattar inte hur man skulle orka tänka på träning när man precis fått en ny familjemedlem som kräver all uppmärksamhet.


Bichon Havanais

Bichon Havanais

Fick tips härom dagen om hundrasen Bichon Havanais som tydligen ska vara lika allergisäker som pudel och Bichon Frisé. Jag har haft en Frisé när jag var mindre men den blev tyvärr sjuk. Jag har alltid älskat hundar och alltid varit allergisk.

 

Surfade runt lite och hittade en bra kennel som jag ska besöka för att se om jag tål dem. Jag ska börja ett nytt jobb i september och äntligen flytta hem till Halmstad igen. Ni som har hundar, hur funkade det i början när era hundar var valpar? Med kissning, passning osv. Man måste ju jobba och ev. kanske jag kan charma min chef och ta med den lille till jobbet. Jag har aldrig haft en hund helt själv, när vi haft det i familjen är det mest mamma som har uppfostrat, jag behöver tips.


Uttjatad men stilen håller.

  

Snygga klänningar, snygga väskor och det verkar som hon har en snäll kille. Alla goda ting är tre.

Blå klänning, Mason by Michelle Mason. Väska Fendi Spy.

Vit klänning, Marc by Marc Jacobs. Väska Costume National.

Shorts, Johnson. Väska Fendi Spy.


För pysslaren...

Snubblade in på den här sajten, tidigare visste jag om Pärlshopen och Panduro men det här var ngt nytt. Kanske inte världens kuligaste sortiment men ett tips är det i alla fall.


Dagens outfit

050715 

  • Linne, jättegammalt från Åhléns
  • Kjol, La Redoute
  • Bronsiga flipflops


Nicholas K

Nicholas K 2 

Nu har jag hittat jackan jag VILL ha i vinter. Tycker den svarta är jättesnygg men jag är ingen 'svart' människa så den senapsgula el. sunset som färgen heter skulle vara en dröm. Vet tyvärr inte priserna än. Lär väl bli svindyrt bara för att man kände att det klaffade direkt. Jag har så svårt att hitta vinterjackor jag tycker om, jag har nog aldrig blivit nöjd. Men den senapsgula till mina jodpuhrs (som jag förhoppningsvis får tag på).....åh.


Dagens outfit

050714

  • Linne, H&M
  • Byxor, JLindeberg
  • Kilklackar


Second Hand - modevisning

Ikväll ska jag kolla på Second Hand på tvåan 21.30. Då blir det modevisning, spännande!

H&M listan nyckelplaggen

                                   

NYCKELPLAGG DAM                                             NYCKELPLAGG HERR
- Uniformsinspirerade ytterplagg                                - Uniformsinspirerade ytterplagg
- Klänning med vidd                                                 - Sammetsblazer
- Gubbyxor                                                              - Plädrutig Kanada-jacka
- Romantisk blus                                                     - Skjortor
- Kort topp                                                              - Blockrandig T-shirts och tröja
- Polo                                                                     - Smala, skräddade byxor
- Grovstickat                                                           - Cargobyxor
- Underklädesinspirerade jerseyplagg                        - Grovstickat
- Kort kavaj                                                             - Långa sjalar
- Avkortade byxor                                                    - Mössor, hattar, kepsar
- Långa halsband                                                     - Stor väska
- Armringar                                                             - Brokadblazer
- Stora väskor                                                         - Farfarströja
- Skräddad väst                                                      - Halssmycken
- Nykonstruerad denim






Se deras höstvisning i New York, när den kom i April var man ju måttligt intresserad men nu börjar man tänka framåt.


Rachel har haft koll ett tag...

  

Rachel B 6 

En äkta stalker känner jag mig som just nu. Har snöat in på Rachel Bilson, hon är så söt och har en snygg stil. Bilderna ovan är blandade från 2003-05 fast de alla kunde varit tagna i år.

 Rachel B 1

Sminkar 'sig' snyggt gör hon också. Aldrig översminkad och med rosiga kinder.

Till sist lite paparazzi.


Attans, jag missade hunken.

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,672081,00.html

Roliga t-shirts

Roliga t-shirts

Vill man inte betala tusentals kronor för vintage-inspirerade t-shirts kan man besöka tshirts.com

Rebel Yell

Rebel Yell

Jessica har setts några gånger nu (bl.a More More More) med t-shirts från Rebel Yell. Efterfrågan är stor och de tar slut fort. Tänk vad viktigt det är för märken att synas på en kändis. Alla vill ha det och jag är inte bättre själv.

 

Väskan är cool och kommer från Hollywood Trading Company. De har ingen webshop men liknande väskor går att rota fram på gamla vindar och i secondhand-affärer....


Vintage Trends

Vintage har väl aldrig varit så inne som nu. Hittade en sajt med mycket vintage.

Pinsamt Mariah...

...hon tappade tydligen topen på en konsert i Tyskland. Illa nog att göra det på krogen, tänk att göra det i värsta strålkastarljuset inför x antal människor som bara har fokus på just dig. Hon väljer nog lite 'stadigare' topar(ett eller två p?) framöver.

Urban Outfitters höst

  

Då har det kommit lite höstkläder till Urban Outfitters också. Jag fastnade för boleron till vänster, är av någon anledning inne på rött just nu. Gubbyxan är bra att ha i garderoben men jag tror tyvärr att modellen i mitten skulle ge mig gigantiska höfter. Till sist fastnade jag för koftan tjejen har över klänningen, hittade den inte bland sortimentet men den kommer väl så småningom. Himla fint med trekvartsärmen.


Dagens outfit

050713

  • Linne, C&C California
  • blommig scarf
  • Avklippta jeans, Fornarina
  • Fryes




OC - tjejer

 

Rachel och Mischa på konsert...de ser ut att ha roligt. Om bilden till höger är från dagen efter så är jag avundsjuk, tänk att se så fräsch ut osminkad och bakis :)


Jessica Alba - glowing

Jessica Alba - glowing

Överallt skrivs det om Jessica Alba, hon har ju till och med besökt vårt lilla land nu. På den här bilden ser hon otroligt vacker ut (fast det gör hon på alla kort jag sett). När jag fastnade för henne när hon spelade Dark Angel så tyckte jag inte att hon klädde sig så snyggt privat men nu är hon riktigt stylish. Enligt mig.


Shoppa udda även om du inte bor i sthlm

Tjallamalla har öppnat en liten webshop. Kan ju trilla in något man vill ha.

 

(via Manolo)


Chloé - snygga stövlar

Chloé - snygga stövlar

Någon har säkert redan haft inlägg om dessa men jag var bara tvungen att visa dem. Så snygga.

Det är definitivt ett buy, inte ett bargain :)


Snygg outfit från stylediary

Snygg outfit från stylediary

Det är så roligt att kolla på andras outfits, särskilt 'vanliga' människors. Den här tjejen blandar vintage och nytt på ett snyggt sätt.

Pegah Anvarian

Pegah Anvarian

Hade aldrig hört talas om den här designern. Men väldigt fin tröja om man är lite solbränd, enkelt och snyggt och alldeles för dyrt såklart.

Supa-dupa!

Supa-dupa!

Mary-Kates favvoglasögon från Dita har jag inte sett på ngn här hemma. Inte många som kan 'bära upp' jätteglasögon. Jag kör en mellanvariant, lagom, sådär som vi svenska är.

Britney gravid och söt

Britney gravid och söt

Matchat och allt, hon kan om hon vill. Hon är söt som gravid tycker jag, särskilt när hon klär sig lite mer påklätt som här.

Mischa m hund

Mischa m hund

Jag vill inte vara allergisk. Se på de ögonen. Bilden ser nästan komponerad ut. Vitt och beige.


Dagens outfit

050712

  • Linne, MNG
  • Gauchos
  • Silvriga skinnflipflops
  • Diorhalsband
  • Tiffanyarmband


Dsquared - lite inspiration

Dsquared2 Dsquared

Snyggt från Dsquared. Alldeles för dyrt för mig men inspirationen är gratis.


Karen Walker

  

Karen Walker är den populäraste designern på Nya Zeeland (säger man på eller i?) Hennes jeans med hög midja är tydligen poppis till hösten. Själv skulle jag se tokig ut i Chloé-höga jeans som de i mitten. De raka till vänster och de tajta till höger känns mer 'bärbart'. Lägg märke till att slitningarna som vi sett i några år nu verkar försvinna. Kul med något nytt!


Ballonger och tulpaner...nej tack.

Inte många som klär i ballongkjolar och tulpankjolar. Ska jag absolut inte införskaffa. Bara så ni vet.

Inte ikon för mig

Inte ikon för mig

I Elle's artikel om Elizabeth Jagger står det att hon kan titulera sig stilikon. Jag har inte sett några bilder privat på henne där jag blir inspirerad. Men smaken är som baken och tur är väl det! 


Bilder från nya katalogen...

    

  

 

Nu vill jag ha min La Redoute-katalog!


Old Gringo

Old Gringo

Dessa handgjorda boots från Old Gringo är hett stoff till hösten. Svåra att få tag pga. att de säljs i begränsad upplaga. Själv behåller jag min boots från i höstas och mina Fryes som funkar i höst också. Priset är inte kul för dem men man kan ju 'ropa' in ett par boots på eBay...det blir billigare och så ligger det ju lite 'coolhetsfaktor' i att handla vintage :) 


Man blir inte alltid bra på kort...

Man blir inte alltid bra på kort...

Om Jessica fick välja hade hon nog raderat den här bilden från jorden. Hon ser lite ut som Anna Nicole i ansiktet :)


Kilklack i höst

Kilklack i höst

Rundare tå ska det vara i höst, klacken blir lite grövre och om man vill kan man satsa på en nätt kilklack. Jag tycker att dessa var både söta och tuffa på samma gång.


Jodhpurs

Jodhpurs

Egentligen borde jag kanske inte lägga in detta inlägg för då kommer jag väl aldrig få tag på dem själv. Men dessa VILL jag ha i höst! (Elle, från Whyred)


Bolmen

Bolmen

Var bara tvungen att lägga ut den här bilden. I helgen efter shoppingen i Malmö åkte vi och ett annat par till sjön Bolmen i Småland där de har en stuga. Grillning, vin och några kilo godis gjorde att man somnade gott på kvällen. Vaknade först av alla och gick ut på bryggan i pyamas...där låg jag, det var alldeles tyst, solen värmde och fåglarna kvittrade. Så underbart, när jag fått fart på resten så ville jag ut och ro. Jag tycker det är så roligt och det påminner om äventyr man gjorde när man var mindre. Hade en helt underbar dag, badade och läste skvallertidningar. Kan livet bli mer underbart?


Dagens outfit

050710

  • Vit skjorta, Ralph Lauren
  • Jeans, Zara (extremfynd, 199:- i Malmö)
  • Skärp, Fred Perry
  • Klocka, Locman
  • Skor, Superga



Dagens outfit


  • Linne, Mango
  • Shorts, fcuk
  • Väst, Stitches by Rodebjer
  • Havaianas

Drew Barrymore - redo för hösten

Drew Barrymore - redo för hösten
Vinröd kavaj, mörk skinnväska och otvättade jeans. Japp hon är klar för hösten.

Tillägg: kom precis ut till Tylösand, slängde upp min brassestol, öppnade Elle. Efter tio minuter var det världens jättemoln så jag stack till bilen. De första dropparna kom när jag satt i milslång bilkö. Det var den solningen det!


Nej, nu drar jag.

Skulle egentligen jobbat till tre idag men om jag sticker nu och flexar så hinner jag hem, grabba Elle-tidningen och skynda ut till Tylösand för lite sollapning.

Snygg outfit

Snygg outfit

hade jag gärna gått klädd imorgon i Malmö.


Askungen?

 

Flickan från Bronx har en passande sko.


Puh,skulle läsa lite på lunchen...

....men det var alldeles för varmt. Det är nu man ska vara på stranden. Tänker på att jag inom tre timmar ska sätta mig i min lilla skrutt som inte har AC...

eBay klipp för den som vill...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=74966&item=8316776163&rd=1


IRRITERAD

MORR...min mail funkar inte, har spray och det är så himla störande. Stackars killen i supporten, han kunde nog mindre än jag om datorer. Men det som är så smidigt är ju att jag alltid har igång mailen så att jag ser när jag får ngt inlägg. Så om jag är seg att svara beror det på Spray. 

LESS

LESS

Jag skulle nog få bära en sådan här t-shirt istället.


Sofi har bättre stil idag...

Kollade in hennes outfit idag och det såg riktigt snyggt ut. Kul att blanda billigt med dyrt. H&M-kjolen gjorde sig jättebra och rätt med instoppat linne. Förra veckan såg det så himla billigt ut med tunikan. Go Sofi!

 

Stella McCartney purse

Var bara tvungen att sno den underbara bilden på Stella McCartneys väska. Vill ha, vill ha, vill ha.


Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Jag har inte provat några produkter från Dr.Hauschka men däremot läst en del om det. Verkar vara prisvärda produkter. Är det någon som har provat?

BE&D

  

Märken poppar upp som aldrig förr. BE&D har funnits ett tag nu och många kändisar har setts med en. Jag tycker kanske inte att de är såå snygga. Det är inte riktigt min stil men det ska bli spännande och se deras höstkollektion. Tycker att de är lite dyra också, ligger runt 900-1000 dollar, det är ganska mycket för ett märke som inte har funnits så länge.


Nej, jag har inte gått och blivit pensionär.

Bonaparte

Jag har fyndat den här koftan på ett ställe där jag aldrig ens skulle gått in och kollat. Pensionärsvarning på typ allt utom ovanstående. Kan ni gissa vart jag köpt den?

Inspiration

  

Chloé. Det handlar om dova färger och lager på lager. Mycket oversize

 

See by Chloé. Bra inspiration och lätt att ta efter. Allt är så himla snyggt att man önskade att man gift sig rikt :)


Oversized är mysigt till hösten

ALESSANDRO DELL'ACQUA

När värmen försvinner ska jag köpa en mysig kofta. Den här från Alessandro Dell'Acqua ligger över min budget men t.ex Massimo Dutti brukar ha snygga koftor med bra kvalitet. En favorit jag har i garderoben är min gråa med dubbelknäppning. Den passar till allt, över klänning (som jag iofs aldrig har), till jeans och shorts....

Marc by Marc Jacobs - klänning

Marc by Marc Jacobs - klänning

Jag är abslolut ingen klänningsmänniska men den här till en söt trekvartskofta....och för er som har budgeten kvar så är det rea på den!

Dagens outfit

050708

  • T-shirt, C&C California
  • Jeans, Juicy Couture
  • Flipflops, Havaianas


Shoppingtur med pojkvännen

Shoppingtur med pojkvännen

Undrar vad folk skulle tänka om jag vandrade omkring med min pojkvän så här på sta'n? Snygga glasögon.

Jag hatar akryl...

...skitmaterial som de slänger i billiga kläder så de blir noppiga. Koftan som jag inte hittade på asos igår fick jag precis tips av anna om att den kommit in. Och så är det 100% akryl, kunde det inte varit 100% bomull?

Dåliga omen...det åskar

Tycker det är läskigt med åska...vill inte vara på jobbet utan gosa med älsklingen. Det hade varit mysigt.

 

Det är ju fruktansvärt med åska, tänk om det blir strömavbrott och jag inte kan blogga? Det är nog ingen fara, jag sitter ju faktiskt på ett kärnkraftverk:)


Fräschaste tjejen

Fräschaste tjejen

Naturlig skönhet är den vackraste. Även om man får kämpa som tusan för att få den :)


JÄVLA TERRORISTER!!!

Nu har de anfallit London också. Skit. Ska man aldrig kunna känna sig trygg. Jag älskar ju London. Stackars alla människor, jag får ont i magen. Skit ner er terroristjävlar!!!!!!

Kirsten Dunst . Stylish.

   

Kirsten Dunst har jag aldrig sett översminkad. Hon har en egen stil i Hollywood och hon är naturligt vacker. Första filmen jag såg med henne var Crazy/Beautiful (2001) där hon är en vilsen tonåring. Hon hade fett hår i hela filmen, hon kändes smutsig men ändå gillar man hennes charm. Men jag älskar ju sådana 'skitfilmer'...


Kul att se lite riktig rumpa :)

Kul att se lite riktig rumpa :)

Nästan alltid när man surfar så är modellerna som provar jeansen trådsmala. Blev glad när jag hittade dessa på Nordstrom där hon faktiskt hade lite figur. Rätt håll!

kom på en grej...

Har tänkt länge att beställa ett kukui-halsband på eBay men det har aldrig blivit av. Finns det någon som har sett det i Malmö?

Äntligen hittade jag Johnson...

 

 

Jag skrev för någon vecka sedan om Johnson Clothing och att jag inte hittat dem, men nu hade de plötsligt en hemsida. De ser inte lika roliga ut på modellerna på hemsidan, jag tycker att de sitter för tajt. Snyggare att gå upp en storlek så att det blir lite 'loose fit'


Notify jeans till hösten?

 

Igår såg jag ju snygga jeans på Lindsay, precis sådana ofärgade som jag efterlyst till våren. Det var den här modellen hon har på kortet.


Blushbelt - enkelt att göra själv

Blushbelt - enkelt att göra själv

Jag har ju skrivit en hel del om lila. Detta skärp var snyggt och billigt, men det är nog inte så svårt att göra själv om man har ett snyggt tyg.


Shopping i Malmö, hjälp!

Nu behöver jag hjälp. Fast jag har lika långt till Malmö som till Göteborg så har jag aldrig shoppat i Malmö, det närmsta jag kommit är Sturup och där är det ingen vidare shopping :)

 

Jag ska i och för sig inte handla själv eftersom jag är i princip pank, men jag ska agera stylist åt en kompis. Det är så roligt att hitta grejer åt henne. För några år sedan ägde hon bara randiga, stickade tröjor och koftor. Men det har jag vant av henne med. Frågan är nu bara hur jag ska få henne att använda det igen :)

 

Hur som helst så skulle jag vilja ha tips på bra butiker och då inte H&M, Zara osv. utan mindre butiker med roligt utbud. Ni vet nog vad jag menar.


Dagens outfit

Dagens outfit


Filippa K - kille

Filippa K - kille

Snurfade lite på filippak.com och tyckte bara att detta var så himla fräscht.

Låt oss va i fred.....please

Verkar som om det startat ett mindre uppror mot oss modebloggare. Jag kan inte för mitt liv förstå varför man orkar bry sig. Jag går inte in på bloggar som handlar om ämnen jag inte gillar och skriver ner dem. Det finns väl utrymme för alla?

 

Jag "skriver" för att jag tycker det är roligt och för min egen skull. Precis som andra skriver om deras intressen: poesi, politik, familj, mat, natur, resor osv.


Hittar den inte!

Hittar den inte!

Bland nyheterna på ASOS fanns dessa cityshorts. De verkar inte vara en snygg modell alls. Jag fastnade för boleron, men den hittar jag inte.

Reese - en vanlig morsa

Reese - en vanlig morsa

Skönt att se en söt hollywoodtjej till vardags. Skulle kunna vara taget utanför en ICA-butik i Sverige.

Kan inte motstå vädret...

Det är så vackert ute, jag har precis käkat lunch (wok och ris) och nu tar jag faktiskt lite extrarast och smiter ut och läser lite.

Åhléns seamless...

Innan jag började jobba på Åhléns, kollade jag aldrig på deras kläder. Men det går att hitta fynd i deras eget sortiment. För oss som har små bröst är deras seamless-behåar perfekta. Särskilt nu på sommaren. Jag gillar inte BH:ar med bågar och pushup, trivs med mina små som de är. Axelbanden är smala och går utmärkt under linnen och man slipper de fula, justerbara banden. Tyvärr hittar jag ingen bild och jag tänker inte ta kort på dem (detta är ingen utvikningssida heller :) ) Om ni har vägarna förbi så kan nu ju spana in dem, köpte faktiskt en på rea förra helgen i grått...

Gina Tricot shorts

Gina Tricot shorts
149:- kostar dessa på
Gina Tricot. Jag har inte provat dem men de ser i alla fall väldigt snygga ut. Kanske till en söt vit tunika/baslinne/herrskjorta?

Wish I had those legs

Wish I had those legs

Skulle aldrig visa mig i så korta shorts med mina ben

Lindsay Lohan

 

Great China Wall syns på fler och fler. Har sett deras skjortor på Jessica Simpson och nu även på Lindsay, tyvärr kan jag inte säga att den är snygg. Tycker outfiten till höger däremot är riktigt fräsch. Jeansen är från Notify och det är ungefär ett par sådana otvättade jag är ute efter.


Nu kan man se alla dagens outfits!

Klickar man på kategorin 'Dagens outfit' så visas alla jag lagt ut. Smidigt.

Sortering pågår...

Jag har kommit på att nästan allt jag skriver handlar om mode (smart tjej!). Ska därför börja sortera in och kategorisera mer så att man t.ex. kan se alla dagens outfits för sig. Detta kommer ta ett tag. Men det blir nog lättare att leta runt här då, hoppas bara att inget går snett...

Luck

Lucky

såå sött.

Nu ska dom bli med bebis.

Läste på aftobladet att brorsan skvallrat om Brad och Angelina. Hon är tydligen gravid då. Ja, ja. Får väl ge upp hoppet om Jennifer och Brad, de var det "perfekta paret" enligt mig. Nu har han blonderat bort sin snygga frill också, vart ska detta sluta?

 

....kanske med en liten lycklig familj.


Mer höst.

 

Skrev igår (tror jag) om färgade jeans. Får nog ge mig ut och prova några för det kommer stort till hösten. Antik Denim, Joe's och Juicy är några av märkena jag sett det hos. Ska införskaffa en söt kavaj i alla fall, det är ett säkert kort. Och en söt kofta med trekvartsärm. Jag har inte gillat det förut men nu börjar jag vänja mig. (bilderna är från shopbop.com)


Kanske inte så intressant på högsommaren....

 

Hittade den här söta kombinationen via stylediaryshopbop. Såg även byxorna med den söta bakfickan (syns inte så bra här). Jag är en renodlad jeanstjej pga att jag aldrig hittar snygga "vanliga" byxor, men modellen på juicy passar min kropp.


Dagens outfit

050708

  • Linne, Benetton
  • Shrug, BCBG
  • Jeans, Linderberg
  • Kilklackar, Bianco


Härlig kväll

Idag blev det inget solande heller. Tvättade faktiskt min bil för hand (fast m högtryck) wax on, wax off! Sedan blev det powerwalk och nu sitter jag här nyduschad och ska strax fixa en fruktsallad med olika meloner, banan, färsk ananas och äpple. Mums. Ska avnjuta den framför Morden i Midsomer.

 

Jag är sådär härligt trött i kroppen och i huvudet som man var när man var liten. På sommarlovet när man badat och sprungit omkring en hel dag och kroppen bara sjunker ner så skönt i sängen på kvällen. Precis så känns det nu.

 

 

p.s. ska försöka göra en inbakad fläta i snedluggen, men jag kan bara göra på mig själv "där bak", vet liksom inte hur jag ska hålla fingrarna, ngn som har tips?


Beslutsångest eller?

Beslutsångest eller?

Tycker den här var ful, verkar som designern inte kunde bestämma sig för vilken färg hon skulle ta.

Square rings

Square rings

Hittar många smycken idag....de här var snygga på bruna fingrar, till vita på vintern också för all del. Jag använder inte ringar så ofta heller pga att jag får eksem av och till. Men nu när jag inte jobbar med kläder och smink har det försvunnit. Men vilken färg är snyggast? Inte svart el. blått iaf...hmm

Rosenkvarts = Januari?

Rosenkvarts = januari?

Jag använder örhängen väldigt sällan men tycker att det är jättefint. Hittade dessa i rosenkvarts och har för mig att jag fick ett halsband med en sådan sten när jag var liten. Rosenkvarts, står inte det för Januari? Det är alltid kul att ha ett smycke som betyder något, känns mer värdefullt då.


hot, hot, hot!....and kvavt

Jag har varit ute och "vallat" mina kollegor på en promenad. 28 grader och kvavt så in i tusan. Det ska nog åska ikväll, mysigt. Då skulle jag vilja gosa med min älskling men det går ju tyvärr inte. Hur är vädret i resten av Sverige då?

Roliga gubbar.

Satt och läste en Elle på lunchen med gubbarna. En av dem säger efter ett tag: "har du gjort något, du ser annorlunda ut..."   HALLÅ! Håret är typ femtioelva nyanser mörkare idag. Men det var ju otroligt att de märkte något över huvud taget, man kanske blir lite extra färgblind när man är 50+ :)

Nicole var verkligen ett fetto....

Nicole var verkligen ett fetto....

Läser i en artikel att Nicole var pinnsmal i hela sitt liv ända tills hon var på rehab för drogerna. Efteråt gick hon ned från stl 4 till 0. Hon har 24 i tumstorlek. När hon var "fet" hade vi samma storlek. Jag har 27 i tumstorlek och upplever mig inte alls som fet. Blir ju lite tokigt att hon säger att hon var fet förut när hon egentligen bara behövde omfördela sin vikt. Hur många vuxna kvinnor har 24 i tumstorlek? Det hade man innan man kom i puberteten.


C&C California, hypat men är det värt pengarna?

 

Jag har köpt lite grejer från C&C och kan meddela att det är värt de extra pengarna det kostar. Jag brukar alltid köpa bastoppar på H&M men det går inte att jämföra passformen med C&C. De ovanstående vill jag verkligen ha, men köpstoppet gäller fortfarande. Jag har provat topparna med extra långa armar och det är riktigt snyggt. Lägg märke till halsbanden hon har på sig från Adina, skulle vilja ha ett sådant också tack :)


frankie b

frankie b

Ebba dissade frankie b i sitt stora jeanstest, modellen hon prövade då var kanske inte den snyggaste. Jag har inte provat några ännu men gillade den söta brodyren på dessa. Påminner lite om kurbits och således om mina hemtrakter i Dalarna :)

Solen skiner idag igen!

Igår när jag kom hem ville jag spy. Jag har inte AC i bilen och det var 28,7 grader ute. Jag orkade inte vara i solen på eftermiddagen. Powerwalken blev vid åttatiden då det "bara" var 25 grader, svetten dröp.

 

Idag åker jag motorcykel(med pappa) hem redan vid tre så idag kanske jag till och med hinner med ett dopp i det stora blå. Måste sola ryggen eftersom jag och kompisen satt i brassestolar i x antal timmar i helgen. Ser roligt ut.


Rea på Styledose

Rea på Styledose
Bland annat säljs
det här söta linnet för 28 dollar. Mina gauchos reas ut för 15 (!) dollar. De fanns nog bara kvar i M med "side wrap" men de vanliga finns i all storlekar. De är riktigt sköna så passa på. Det har ju inte riktigt kommit till Sverige än men nästa sommar ser vi dem nog på alla för de så otroligt sköna.

Nyfärgat hår, resultat: SVART!

(Tänk nu inte på hur trött, osminkad och blek jag ser ut. Kortet är faktiskt taget klockan 6.30 när jag kom till jobbet i morse efter att ha gått upp vid 5.30 och åkt motorcykel hit)

 

Färgade ju håret igår då. Tog mellanbrun, från mörkblond till svart blev det. Kanske inte SÅ smart att färga ett solblekt hår kanske. Men gjort är gjort och det är bara att gilla läget. Får väl sitta i solen så att det bleks ner lite. Det kanske är en vanesak? Eller så ser jag helt enkelt ut som en punkare..... 


Dagens outfit

 

  • Ribbat (!) rött linne, H&M
  • Flätat skärp, H&M
  • Shorts, NOSE dnm
  • Flipflops, Havaianas
  • Svart jäkla hår

Seven + The Great China Wall

Seven + The Great China Wall

De handmålade munkjackorna har man lagt märke till från The Great China Wall. Nu har de gått samman och gjort en kollektion tillsammans med Seven. Jag är inte så mycket för kristaller på jeans fast jag måste erkänna att jag ändå gillade dessa.

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!

Guuud vad det är varmt ute. Och jag sitter inomhus med sval AC. Skulle tagit ut semesterdag egentligen men nu blev det inte så. Men jag är glad ändå, det bli en underbar kväll att powerwalka. Jag ska ta en extra lång tur idag och gå ner till havet en stund.

 

Genom att jag och min käre far jobbar på samma avdelning i sommar så samåker vi till jobbet. Nu när de andra har semester vill pappa ta motorcykeln till jobbet. Så ikväll ska vi ta en övningstur. Jag är redan nervös, jag har alltid vägrat åka med men nu har jag inget val. Hjälp! Men jag litar på pappa så det ska nog gå bra :) 


tag jean

tag jean

Jag vill ha ett par mörka, ganska oslitna jeans framåt hösten. De här ser ut att sitta väldigt bra, nackdelen är att jag är lite trött på flap pockets. Men snygga var de.

Rachel Leigh

Rachel Leigh

Snygga halsband och armband. Armbanden är iofs lätt att fixa själv med band.

Oliver Peoples....

 

 

Är det nya märket som kändisarna vill ha för att skydda ögonen mot solen och papparazzis. Handgjorda är de också. Börjar bli lite som jeans det där med solglasögon. Nu duger det inte med Chanel, Gucci osv utan man söker mer individuella märken. Spännande. Själv har jag inte budget nog att köpa ett par från Oliver Peoples då jag redan investerat i ett par Chanel i år. Men det finns många fina modeller. Kolla in!


Catherine Malandrino

Catherine Malandrino

Otroligt fin Pom Pom scarf. Dyr men det går nog att hitta liknande. Det är vid sådana här tillfällen jag skulle vilja kunna sticka som en gud.

Alla har sina dåliga dagar

Alla har sina dåliga dagar

Den här outfiten var verkligen inte snygg tycker jag. Men alla får ha dåliga dagar. Jag sitter tex vid mitt skrivbord idag och känner mig extremt ful.

Rachel Bilson

Kände inte igen henne på den här bilden. Man är van att se denna söta tjej som just söt. Hon är iaf riktigt stylish och hon och pojkvännen är som gjorda för varandra. Gulligt.

  

Hon har inte följt trenden med bling bling- telefon heller. Ser mer ut som en stenåldersvariant utan färg och med antenn (!) :)


Wella decoré

Jag klippte mig och färgade håret för mindre än en månad sedan. Solen har blekt bort all färg och nu är jag mer blond- än brunhårig. Gick till min eminenta frisör och frågade om det var ok att färga det själv eftersom det blir ganska dyrt om hon ska färga om det varje vecka :)

 

Hon gav mig tips om vilken färg jag skulle ta och jag färgade det i fredags. Men nu har jag ju varit ute i solen i helgen och verkligen försökt skydda håret med scarf och allt. Men nu är det ljust igen. Ska köpa en riktigt mörkbrun nu för jag blir så trött på det här! Jag har bruna ögon och mörka ögonbryn fast jag är mörkblond. Jag trivs bättre i brunt hår och det är så snyggt när man blir brun på sommaren. Stackars håret bara, lär väl bli slitet.

Wella decoré

Kan i alla fall tipsa om Wella Decoré, jag använde 7/7 nu men ska pröva 5/0 eller 4/0 istället. Let you know how it goes!




Har inte bestämt mig för vad jag tycker...

Har inte bestämt mig för vad jag tycker...
...om
färgade jeans. Har aldrig gillat svarta jeans och kommer aldrig (jag lovar) köpa ett par hur modernt det än blir. Känner mig som en punkrockare i det och det är inte min stil. Vita jeans är jättefint på sommaren och blåjeans har jag året om. Jag är en riktig jeanstjej. Men jag har inte bestämt mig för vad jag tycker om färgade jeans som börjar komma mer och mer. Gröna och vinröda är väl det man sett mest av. Får se hur det blir med det till hösten, men man får lite flashbacks från åttiotalet när man gick till skolan i matchande jeansjacka och jeans i mintgrönt. Uäh!

Lite annorlunda

Lite annorlunda

Mycket fina till jeans eller gauchos.

Hittat shorts...men svindyra

Hittat shorts...men svindyra

Exakt sådana jag ville ha...men jag ger inte 220 dollar för dem. Modellen ser perfekt ut, låga i midjan.

Gloss i solen

Gloss i solen
Köpte äntligen
Biotherms crystal gloss med spf 15 i fredags. det var väldigt användbart i helgen då solen stekte. Får betyg 4 av 5. Hade fått en femma om det stannade kvar lite längre på läpparna. Men det skyddade verkligen bra, jag brukar bränna läpparna rejält annars men de är fortfarande mjuka och fina. Rekommenderas.

Österlen och Olof Viktor

 

  

 

 

De här bilderna tog jag i helgen när jag var och hälsade på min kompis.... Jag har aldrig varit på Österlen förut men åh vad det var vackert! Bilderna är ifrån Olof Viktor där min kära vän arbetar i sommar. Hon håller på att utbilda sig till gastronom och i botten är hon konditor med inriktning choklad. Det blir alltid origer i mat och desserter när vi träffas. Mums.

 

På Olof Viktor åt vi först jättegoda smörgåsar, min var med lufttorkad oxbringa. Sedan blev jag bjuden på  en cappucino av en tjej som ska tävla som barista, den var alldeles perfekt! När vi skulle äta bakelse var det inte lätt att välja men det blev till slut en jordgubbsmousse med chokladbotten(Valrhona) och passionstryffel. Min kära vän tog blåbärscheesecake. Efter att vi ätit upp mådde jag lite illa, det var ganska märktigt. Inne i brödbutiken köpte vi med oss stenugnsbakat bröd med surdeg...och där fick jag syn på deras hemmagjorda glass! Var ju bara tvungen att testa en sort i alla fall. Det blev yoghurtglass med björnbär, sötad av honung. Var mätt ända till kvällen.

 

Helgen har bestått av frosseri och solbadande. Underbart. Men nu är det ny vecka, längtar redan till fredag. En kompis bokade biljetter till London i mitten av oktober så nu måste jag börja tänka på att spara pengar. Det kommer nog gå bra :)


Dagens outfit

050704

  • Ribbat vitt linne
  • Piké från Abercrombie & Fitch
  • Ljusblå "praire" kjol


Nu sticker jag....+ wanted

Dags att sticka ut i solen, sätta sig i en stekhet bil och köra 9 mil. Yahooo!

Jag vill ha en kaftan/lång tunika kom jag på. Helst i chiffong. Tips emottages tacksamt. Ha det gött!


Nytt...näe

Läser inte Ebba andras bloggar? Idag tipsar hon om Kooba Sienna. Den har väl diskuterats klart? Ja, den är jättesnygg men jag trodde länken skulle leda till ngt nytt och spännande. Besviken. Nej, nu var jag taskig och det vill jag inte vara. var bara tvungen att lufta mig :)

Tjohoooo, give me some money, please

Karen Zambos klänning 

Många tycker nog att den här klänningen är förskräcklig men jag älskar den. Den till ett par havaianas och min Andrea Brueckner. Ahhhh......

hmmm...who's most stylish?

 

Riktigt snygga var sveriges mesta fashionistas på filippaK-visningen....båda ser jättebra ut. Jag skulle inte passa i Ebbas topp men på henne är den snygg. Sofis hår ser ut som silke.


Pirate Verte - annorlunda smycken från UK

  

 

Hittade Pirate Verte Jewellery. De är inte dyra smycken men en del är riktigt söta. Kan ju vara kul att ha något som inte andra har. De skeppar till Sverige för 5 pund och så slipper man ju tull eftersom det är från UK. Bra va?


Snygga tjejer!

Plöjt Fredag. Ebba var snygg i sin nya bildbyline, hoppas att hon byter den lite oftare hädanefter. Och så måste jag säga att om jag fick byta utseende skulle jag vilja vara Jennifer Aniston. Till och med snygg när hon är ute och springer....suck.

Klänning Religion

Klänning Religion
Skulle vilja ha
den....

Fredag, vad innebär det?

..bra väder, fredagsbilagorna, kaffe och skumflipper och få träffa älsklingen. Kan livet bli bättre?

Tur att man kollar länkarna, puh...

Lade precis ut inlägg om Paige Premium och länkade till paigepremium.com...logiskt. När jag klickade på länken från inlägget kom jag till en porrsida. Tur att jag kollade :)

Paige Adams

Paige Adams

Måste bara slå ett slag till för underbara Paige Premium jeans.

Dagens outfit

050701_p 

  • Rod Stewart t-shirt från Trunk Ltd
  • Skärp från Miss Sixty
  • Avklippta Joe's
  • Fryes
  • 2 st stora armband




hits