Budget

Bon a Parte - svart kofta
När jag var i Malmö sist, köpte min kompis en nästan identisk kofta som den
ovan (fast i skogsgrönt) för 899 kr på Oasis. Jag funderar faktiskt på att fynda en svart, snyggt med lite oversized och fast det är 50% acryl så tror jag inte att den noppas eftersom den andra halvan består av mohair. Perfekt att bara slänga över när man är frusen men inte vet vad man ska ta på sig.

Kommentarer:
Postat av: mary

oasis har ju massa snyggt just nu. många army-jackor o sånt åxå. tycker deras toppar e skitbra. o smycken... väskor ...skor.. (börjar drömma).ska nog åxå kolla in den där koftan

Postat av: Emma L

var så svårt att se på bilden, jag förstår inte ens hur den ser ut :(

2005-08-24 @ 12:17:12
Postat av: Eleonore

Kolla länken till den så kan du se den bättre, finns även skiss på hur modellen ser ut :)

2005-08-24 @ 12:19:06
Postat av: Nin

Min mamma har lärt mig att plagg får innehålla max 10% akryl och helst ingenting alls. Akryl gör att kläderna noppar, OUNDVIKLIGEN, samt att man svettas okontrollerat när det är varmt och fryser vid minsta lilla när det är kallt.

2005-08-25 @ 11:40:09
Postat av: Eleonore

Jag är också anti-akryl men jag brukar diskutera som så här: är det ett plagg jag kommer använda ofta? Ingen acryl. Billigt impulsköp: okej

Noppiga plagg använder jag inte, det ser så tråkigt ut, en kofta som den här kanske jag använder några gånger och kör några handtvättar, då hinner den inte börja noppa innan jag tröttnat. Jag köper t.ex. inte ull+akrylblandningar för de noppar sig redan innan man hunnit ta upp plagget ur kassen (typiska stickade tröjor på bl.a vero moda) men koftan ovan innehåller mohair som är lite 'hårigt' och har inte samma tendens att noppa som ull :)

2005-08-25 @ 11:47:08

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits