CoverGirl

Covergirl Cosmetics 

TopModel-vinnaren får ett kontrakt med CoverGirl cosmetics (avslöja inte vem som vann, jag ska se reprisen idag). Någon som prövat någon produkt? Jag vet inte ens om det är ett märke likställt med   Chanel eller IsaDora. Troligen det senare....

 

update: tusan, såg just på deras hemsida vem som vann, det var ju kul.

 

Kommentarer:
Postat av: Isabel

Jag har testat lite covergirl, och tycker att det var helt ok. Det var iofs bara en mascara. Hm, jag undrar vad man kan jämföra cg med då, det skulle förmodligen vara Isadora som du säger, eller kanske maybelline!

Postat av: Hanna

Nu vet nog alla bloggare vem som vann :) Själv fick jag ju reda på det för nån månad sen när jag googlade top model 4 (hur osmart får man bli) och resten har väl läst lip gloss bitch. Fast det är kul även om jag vet att *** vinner.

2005-08-06 @ 11:35:20
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: Helena

Har inte testat Cover girl, men det är ett "budget" märke. Iaf var det det i Skottland. Jag har inte stött på det i sverige. Känns väldigt Maybelline i utformningen av förpackningar och val av modeller och reklamutformning. Tjejigt och ungt. De verkar väldigt breda färgmässigt.

2005-08-06 @ 13:46:55
URL: http://lipglossbitch.se
Postat av: m.

fattar inte. man fick ju inte alls veta vem som vann...........nu blir jag förvirrad..........

2005-08-06 @ 21:07:23
Postat av: karin

vem vann top model? vilken adress har top model sidan?
Kan man se sista avsnittet på något sätt igen?
Massa frågor...

2005-08-07 @ 12:01:37
Postat av: Eleonore

Om du går in på länken ovan: covergirl, så kommer du se på deras hemsida vem som blev deras nya ansikte. I nedre 'listen' visas en bild på henne och en länk med en artikel :)

2005-08-07 @ 13:39:51
Postat av: Andrea

Cover Girl är att jämställa med Isadora, åtminstone prismässigt, men vissa produkter är väldigt bra. Någon av CG:s underlagskrämer fick mycket högt betyg i Glamour och jag har haft ett puder därifrån som var bra. Men som alltid gäller väl att det finns bra produkter från alla märken, det gäller bara att hitta dem!

2005-08-08 @ 20:53:41
URL: http://andreagoesstockholm.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits