Dagens outfit

050803 

  • Ribbat linne, H&M
  •  V-ringad tröja, H&M
  • Jeans, Acne
  • Väska, Soft Grey
  • Ballerinas,  Mellow Yellow


Kommentarer:
Postat av: engla

Snygg som alltid =). Den där v-ringade tröjan tror jag att jag har, fast tightare. Du köpte en storlek större för att ha den lös va? Tyckte du skrev om det, var jättefint!

2005-08-03 @ 07:32:36
Postat av: Maria

Fin tröja! Gillar verkligen färgen (försöker lära mig gilla brunt på mig själv). Vad är det för material?

Postat av: Fretardo

I all vänlighet, Eleonore; har du semester eller nåt? Jag tycker att du uppdaterar alldeles för sällan nu. Jag har alldeles för mycket tid över.

Kan du inte ta en bättre bild på Soft Grey-väskan så att jag får se hur den ser ut?

2005-08-03 @ 10:56:55
URL: http://fretardo.blogg.se
Postat av: Hanna

Super fint...är det väskan som du köpte från Laredoute? Tänkte vara en härmapa och beställa den oxå. Acne jeansen vad är det du har för modell på dom? Hade tänkt mig att köpa mig ett par till, trivs super bra i mina.

2005-08-03 @ 11:28:06
Postat av: Märtha

Eleonore: Känns det inte konstigt att ha så många "härmapor" efter sig? Vissa verkar ju köpa varenda sak du har köpt. Så fort du har något på dig vill de köpa exakt samma sak. Ok, jag kan erkänna att du har en schysst stil, men ni andra tjejer: Skärp er! Skaffa en egen stil istället för att kopiera EXAKT allt vad en annan person gör...

2005-08-03 @ 12:05:48
Postat av: Malin

Jag gillar att du blandar dyrt och billigt. Det är något jag brukar köra på också och du är ett bevis på att man kan få det snyggt.

2005-08-03 @ 13:13:15
URL: http://malinh.webblogg.se
Postat av: Eleonore

engla: Det var den jag fyndade för ngn vecka sedan. Köpte medium för att få lite oversized...bra minne du har :)

Maria: 55% silke, 45% bomull. Jätteskön och faktiskt bra kvalitet :)

Fretardo: Jag har haft besök av vänner tills i går kväll, därav inget bloggande. Sedan så är det förbjudet för mig att blogga dagtid numer så det får bli en kvällssyssla. Håll ut, det är bara augusti ut sedan blir det ändringar. Jag ska naturligtvis lägga ut en bättre bild på väskan.
Tog en häromdagen som du kan titta på så länge:
http://ytligheter.webblogg.se/290705213821_hr_r_grejerna.html

Hanna: Jag har Hep Raw, normalhöga i midjan…så det är samma som du har nu fast i annan färg kanske? Väskan är den från La Redoute.

Märtha: Jag blir smickrad när folk tycker att jag har en snygg stil. Alla är vi väl härmapor på ett eller annat sätt? Man får ju intryck överallt. Sedan tror jag inte att folk går och köper exakt mina kläder, men om man gillar ett plagg kan man ju köpa det och komplettera sin egen garderob. Det går nog inte omkring Eleonore-kopior på sta’n direkt :)

Malin: Det är just det stil handlar om tycker jag :)

2005-08-03 @ 16:42:44
Postat av: Märtha igen

jag håller med: de flesta av oss får intryck överalltifrån. På så sätt, och genom att blanda gammalt och nytt, dyrt och billigt skapar vi oss en personlig stil (som dessutom gärna passar trenderna just då). Jag upplever det dock som att vissa att dina bloggläsare bara får intryck från dig eller möjligtvis Ebba v S. Det blir lite sorgligt ibland att läsa deras kommentarer till det du köpt eller haft på dig...

2005-08-04 @ 13:30:46

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits