Fin kappa...

Idag var jag och kikade på en söt kappa från Michiko Koshino, hittade även en jättefin blus. Tyvärr kan jag inte visa bild för jag hittade bara haute couture-visningen och deras egna hemsida är från ett annat sekel. Synd att inte digitalkameran var med så hade jag kunnat visa. Michiko har mycket snyggt men lite för dyrt är det...när jag springer förbi Tara igen ska jag plåta grejerna!

Kommentarer:
Postat av: Heléne

Hej! Jag diggar verkligen din blogg. Du har så bra stil. Därför tänkte jag fråga dig om råd just angående kappor. Jag vill ha nån fin kappa nu till höst/vinter. Ska jag satsa på en "rumplång" eller en lite längre? Vilken typ av knäppning? Vad skulle du föredra? Jag vill ju va som du.. ;)

2005-08-23 @ 15:24:10
Postat av: Eleonore

Tack för att du gillar min blogg :)

Jag som är såpass kort kan inte ha kappor som går nedanför knäna, även om jag skulle vilja. Så för mig blir det en som slutar strax ovanför. Nedanför rumpan känns lite tråkigt. Antingen visar jag rumpan i en kort jacka eller döljer den helt.

Jag har provat lite olika kappor, beställde en tweedrutig från LaRedoute som var jättefin men alldeles för stor och lång. Finns under Kappor->ylle->sidan2->Kappa från UNITE LA REDOUTE För en lång person är den jättesnygg, gillar den maskulina stilen och om den hade passat, hade jag kombinerat den med plommonfärgad halsduk i vinter...

Vad jag nog inte kommer att köpa är en svart kappa, någon extra detalj är snygg. Tex. stora knappar. Drömmen är den här:
http://www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10818199&SectionID=5000

Hoppas det hjäplte lite...

2005-08-23 @ 15:33:37
Postat av: Eleonore

hjälpte ska det vara :)

2005-08-23 @ 15:45:33
Postat av: Heléne

Tack för tipset! Kappan på La redoute va ju jättefin. Jag har fått syn på en rätt schysst armykappa från H&M, billig och fin.. Men man kan ju testa den på La redoute och se hur den passar.

2005-08-24 @ 14:17:27

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits