Fur eller emot?

ya-ya fur trim linen coatKaninen Sulan

Hittade den här tuffa kavajen. Jag har aldrig tänkt på om jag är pro real päls. Men när jag läste att kragen var kaninpäls var jag tvungen att smita ut och ta ett kort på nytillskotten i familjen: Sulan och Semlan (Sulan ovan)....och jag har nog hellre fusk ändå. Äkta varan ska andas och rivas lite.


Kommentarer:
Postat av: Sandra

Fusk är bäst =) Tycker till och med att det är jobbigt att alla snygga skor oftast är äkta skinn. Köper hellre fake egentligen...men jag är kanske lite speciell haha

Postat av: Linda

Fusk är bäst. Man ser ju ändå ingen direkt större skillnad.

2005-08-07 @ 20:20:32
URL: http://bloggadoris.blogspot.com
Postat av: puffen

Jag har haft kanin (mina två kaniner parade sig med varandra och som mest hade jag 20 stycken kaniner som jag lyckades hitta ägare åt i mitt grannskap. Jag bodde antagligen i Sveriges kanintätaste område). Att ha kanin på sig eller äta det tar emot, samma sak med lamm eftersom jag hade ett lamm vid namn Nusse som lite.

Kan berätta att jag läste igår en bok av Hans Dahlberg som hette "Sverige under 2:a världskriget". Den handlar om det vardagliga livet i Sverige under kriget och mycket ägnas åt mat och matkuponger. Kanin blev basfödan för svenskarna och tidningarna fylldes med recept på kaningryta, kaninragu, kaninstuvning osv. Efter att läst om det så har jag större förståelse för min mormor som alltid sa "jag tvingades äta kanin under kriget" varje gång hon såg mina husdjur. Oj, vilket långt inlägg det blev nu - och lite nostalgisk känner jag mig också :o)

Mycket söt bild på Sulan!

2005-08-07 @ 20:23:05
URL: http://lyxat.webblogg.se/
Postat av: Frida

Fusk ska det vara. När det finns fuskpäls så ser jag ingen anledning till att döda oskyldiga djur.

2005-08-07 @ 22:34:08
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Siolje

Fin kanin:-) Kul sie også:-)

2006-02-03 @ 19:31:05
Postat av: Siolje

Fin kanin:-) Kul sie også:-)

2006-02-03 @ 19:31:09

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits