I morrn...

...ska jag ut och leta röda läppar. Testade Shiseidos korallröda på handen idag och det kan nog funka på läppen också. Jag har väldigt röda läppar i mig själv så det ser lätt knasigt ut. Dessutom blir de blå så fort jag fryser bara lite lite....man ser att jag fryser när fotona togs till artikeln. Läpparna ser ut som de har blått läppstift. Nej nu måste jag åka.

Kommentarer:
Postat av: Sessan

Jaa jag har samma problem med röda läppar, men jag har börjat gilla det. Bara på med vanlig vaselin och mina läppar är hur röda somhelst.
Nej du var hur fin som helst på fotona.

Postat av: Fran Morbror Bengt i Detroit..

Du ar jattebra o skriva Eleonore !!
Ar riktigt stolt over dig.
Hoppas att jag kan hitta nagra klader har i Detroit som jag kan ta med till dig nar jag aker hem fore den 16 Augusti...
Nar din kusin Vickan fyller 16 !

Onskar att jag kunde fa traffa dig. har inte sett dig pa flera ar, skall stanna tills den 31 Augusti.

Kramar Morbror Bengt fran Dearborn, Detroit, MI,USA

2005-08-06 @ 03:37:53
Postat av: Eleonore

Hejkon bejkon min käre morbror! Jag önskar jag kunde skicka en stor beställning som du skulle ta med dig hem men just nu är budgeten gott och väl överskriden....men tack för erbjudandet. Jag vill också träffa dig, synd att man bor långt ifrån varandra även när man är i lilla Sverige :(

2005-08-06 @ 09:22:55
Postat av: Mr. Mohammad!

Hej Eleonore. bli inte rädd när du läser mitt namn, jag var din klasskamrat på högskolan :)
kul att det har gått bra för dig. Även om jag inte kan så mkt om mode (nästan ingenting!) men tycker att du har speciell talang för att skriva om det du tycker om. förresten, jag läste artikeln i HP, det va ju därifrån jag hittade hit :), och blev lite avundsjuk för att du ser så glad o positiv ut!

hälsningar, Mohammad

2005-08-06 @ 09:33:00
Postat av: Eleonore

Ha ha, jag i dessa dagar kanske man borde blir rädd? Kul att du hittade hit! Hoppas du har hittat jobb och att du mår bra, med vår utbildning är det inte så himla lätt att göra karriär just nu :)

2005-08-06 @ 09:45:13
Postat av: sparris

Det är märkligt det där med röda läppstift, jag har samma problem. Har hört att det beror på hudens pH, är det för surt chanserar färgen. Kanske är lösningen att prova en färg som verkar alldeles för gul/orange i förpackningen...

Tror också vissa (dyrare) märker inte ändrar färg. =)

2005-08-06 @ 12:28:39
URL: http://blekgul.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits