Invigning

Borde försöka ta mig till Stockholm inom en inte alltför lång framtid. Lite roliga mingelbilder finns på Stureplan.se Bland annat tycker jag att tjejen som heter Ann Lenstam har en nice outfit. Marina Kereklidou ser lika glamourös ut som vanligt. Den okända stilikonen (Elle) syns också....

Kommentarer:
Postat av: Karin

Men Therese Alshammer ser ju hemskt ut!

2005-08-23 @ 21:54:51
Postat av: Isabel

Ja men värst vad Tessan minglar loss

2005-08-23 @ 21:58:22
Postat av: Lollo

Det finns snygga nyckelhållar-halsband för killar, ska försöka lista nåra snyggare senare på min sida. Men Mikael Isakssons var snyggt tyckte jag!!

Postat av: Lollo

Håller med om att Tessan ser hemsk ut..Det känns som om hon slänger på sig allt som verkar trendigt utan att reflektera över om det passar henne. Hon har ingen egen stil..

2005-08-24 @ 07:18:30
Postat av: Eleonore

Jag tycker kanske att hon borde ha lite mer 'mjuka' linjer. Hon har ju breda axlar och smal midja efter simningen så när hon klär sig som hon gjorde på invigningen markerar hon axlarna ännu mer. Ofta säger man ju att man ska dra fokus till de delar man gillar mest och hon kanske älskar sina axlar :)

2005-08-24 @ 07:24:38
Postat av: MiriamVelvet

Ann bruden har på sig topp från H&M kan jag avslöja ( om det är så mkt att avslöja ifos) det är en schysst outfit. Men nja förstår inte riktigt den lilla capen som tessan har fast gillar ändå hennes stil i vanliga fall. Var i sthml i helgen på guldknappen.. riktigt tråkigt. Det enda som var kul var 20min modevisning med Carin R. men sthml i sig var underbart.. kände lite för att flytta tillbax men njäää.. vi får se.

Postat av: Eleonore

På något knasigt sätt känns det skönt att det inte var så mycket att ha, då gick jag ju inte miste om så mycket...förutom själva sthlm då :)

2005-08-24 @ 08:33:34
Postat av: MiriamVelvet

nja du gick väl mest miste om så mkt vi fick iofs en schysst goodiebag med hårprodukter, choklad och dior mascara och sånt.. och gratis champagne och öl vilket var rätt okej ;) Syrran och jag drog till Debaser istället så fort modevisningen var klar ett supertrevligt uteställe i sthml om man som jag gillar popmusik från de brittiska öarna ;)


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits