Proenza Schouler

Proenza Schouler - fall1Proenza Schouler - fall2Proenza Schouler - fall3

Det första ordet jag kom att tänka på när jag såg bilderna från höstkollektionen var värme (inte med tanke på shortsbilden till höger i december). Här kommer jag hämta mycket inspiration till hösten. Jättehärliga kläder i mysiga färger även om gubbyxan med hög midja inte kommer finnas i mina kassar.


Kommentarer:
Postat av: Charlies mam

Hmn. Vad tror du om pepitajackor till vanligt folk?

Postat av: Eleonore

Det är väldigt svårmatchat. Man får nästan köra enfärgat till. Men har man budget kan man ju köpa den som komplementjacka:)

2005-08-15 @ 17:05:56
Postat av: Mia

Du! Får jag fråga en sak? Har du testat Shop the States? Jag är sugen på att beställa lite saker från USA men de skickar inte internationellt så det vore kanon om det verkligen fungerade!

2005-08-15 @ 18:15:36
Postat av: Eleonore

Mia: Nej det har jag inte ännu, har fått många frågor om detta så snart borde jag nog agera testperson. Jag vet dock flera som gjort det och det har inte varit några som helst problem. Såg att aftonbladet också tipsade om dem nu så det borde vara tryggt. Jag ska bara bli lite rik så kommer jag testa :)

2005-08-15 @ 18:18:55
Postat av: Mia

Coolt! Det låter ju supersmart, nästan för bra för att vara sant. Men varför inte egentligen!? Det kan nog vara en rätt bra affärsidé. Jag är himla sugen på att testa.

2005-08-15 @ 18:21:04

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits