Underbar

Prudence Dalia Coat

Den här jackan skulle vara underbar i höst. I den skulle man känna sig som en prinsessa.


Kommentarer:
Postat av: Hanna Nordsten

Åh, den var underbart vacker!
På något sätt får den mig att tänka på designerduon Viktor & Rolf och deras kreationer, vilka jag avgudar. Vore verkligen en jacka att synas i, i höst! Fast så har vi ju det här med priset... 465 dollar...!

Då får jag nog ändå säga att jag gjorde ett billigare och smartare höstjacksköp från La Redoute - en välskuren skepparkavaj i navyblå bomull från La Redoute för 779:-. Supersnyggt och väldigt classy. (Sidan 36 för övrigt.)

2005-08-07 @ 22:10:42
Postat av: Elliott

Jag har nu varit på jakt efter stövlar flera rundor på stan och ett par svängar på internet. Men jag hittar inte de där perfekta jag har tänkt mig. Skulle man kanske kunna få lite tips på höstens höga stövlar och var de kan tänkas hittas? /Elliott

Postat av: Eleonore

Elliot: det beror på vilken prisklass? Jag har tex. sett ett par jättesnygga höga bruna stövlar på Bianco, 1200 tror jag att de kostade. Mycket häststövel över den (påminner om Frye Mustang). Frye har ju lite nya modeller om du vill kliva upp ett hack i prisklass: Dorado Slouch (som säkert är snyggare i verkligheten än på bild), Villager Lace med snörning eller ett par snygga vintage. Nu blev det väldigt mycket frye över tipsen, ska försöka komma på något mer...

2005-08-08 @ 17:34:08
Postat av: Frida

Gick förbi My shoes (jag tror i alla fall att det var så butiken hette) på Sveavägen igår och där hade de jääättefina stövlar i fönstret.Bla ett par chokladbruna med rund tå som tilltalade mig väldigt mycket. Tyvärr hade de söndagsstängt så jag lär gå förbi där igen...Fast egentligen hade jag tänkt att köpa ett par svarta stövlar till hösten men på nåt sätt dras jag alltid till brunt i alla fall...

2005-08-08 @ 20:16:04
Postat av: Frida

Snyggt namn Frida ;) Jag tycker du ska köpa de bruna stövlarna,de låter jättefina...brunt kommer vara jättestort i höst tror jag..

2005-08-08 @ 20:55:47
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Elliott

Oh, precis! En prisklass under 3000:- var vad jag letade efter. Nu borde jag vara redo att ge mig ut på ytterligare en stöveljakt på Köpenhamns gator i hopp om att hitta höstens bästa!

2005-08-10 @ 10:31:30
URL: http://www.elliott.blogg.se
Postat av: Nina

Söt kappa! Såg faktiskt något som påminde om den på Vero Moda tror jag att det var :) om någon skulle vilja ha en budgetvariant.

2005-08-12 @ 23:47:40
URL: http://mode.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits