Värmeland

I morgon åker jag upp till Värmland och det andra familjehemmet. Mamma är totalt skogstokig och ska proppa mig full med allergitabletter så att jag kan följa henne till skogen och plocka svamp. Stannar till tisdag och hoppas att jag kan ta mig en tur till Karlstad, jag får skjuts upp och tar tåget hem. Ganska skönt att slippa köra hela vägen själv. Dessutom tycker jag det är roligt att åka tåg och kolla på folk. Nu ska jag se på en dokumentär om folk som vill se ut som djur. Skumt.

Kommentarer:
Postat av: Tida

Välkommen till värmland då från en Karlstad tjej som läser din blogg :)
Du som alltid ger så bra tips.. Jag behöver ett par höst-skor att ha på jobbet, dvs det bör vara lågskor och inte boots. Har du spanat in några snygga?
/Tida

2005-08-04 @ 21:33:09
Postat av: Malin

Grattis! Karlstad som är så trevligt. Född och uppväxt där men övergav det förra året för Göteborg (med bättre shopping!!). Tänkte jag skulle slinka in med nåt endaste litet shopping eller eventstips, men nej. Det känns alldeles tomt i huvudet. Hmmm. Undrar om inte skogen är bättre ändå? :)

2005-08-04 @ 22:43:09
Postat av: Eleonore

Det kommer att komma massor av fina höstballerinas i tweed med rosetter och andra detaljer. Passar jättebra på jobbet! Nej nu ska jag slänga i mig något och sticka till mitt lilla jobb :)

2005-08-05 @ 06:27:28
Postat av: Hanna

Men Malin, hur kan du inte komma på några tips? Axelssons som precis flyttat till Karlstad (gamla Ellwes) och KappAhl som har sån stor rea? :) Nä, jag kan nog inte heller komma på så mycket. Store #1 kan ha en del (ligger mellan torget och biblioteket) men sen finns inte så mycket kul. Jag gillar ändå konstigt nog att shoppa i Karlstad, allt ligger inom lagom avstånd och jag gillar ju kedjorna, typ H&M och Indiska.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits