C&C California, hypat men är det värt pengarna?

 

Jag har köpt lite grejer från C&C och kan meddela att det är värt de extra pengarna det kostar. Jag brukar alltid köpa bastoppar på H&M men det går inte att jämföra passformen med C&C. De ovanstående vill jag verkligen ha, men köpstoppet gäller fortfarande. Jag har provat topparna med extra långa armar och det är riktigt snyggt. Lägg märke till halsbanden hon har på sig från Adina, skulle vilja ha ett sådant också tack :)


Kommentarer:
Postat av: Hanna Nordsten

Fast jag tycker inte C&C har någon vidare bra passform egentligen. Iaf har inte de tröjor/t-shirts jag har provat av dem suttit bra. Jag var himla nära att köpa en jättefin rosa v-ringad C&C-tröja på Harvey Nichols häromdagen (varit på shoppingvecka i London, kom hem i förrgår) för 12.50 pund på rea, men jag skippade den av nån konstig anledning. Fast jag kom därifrån med ett par Rock & Republic-jeans och en knälång ryschig Reiss-kjol iaf, så det var inte fy skam!

2005-07-05 @ 19:11:05
Postat av: Eleonore

Smaken är som baken och tur är väl det :)

Önskar att jag tyckte att H&Ms bastoppar satt lika bra eftersom det inte är så kul att lägga ut så mycket på det. Det är starkt att lämna reaplagg, du skulle ändå inte blivit nöjd och då hade du grämt dig över att slösat bort 200 kr.

2005-07-05 @ 20:05:48
Postat av: Hanna Nordsten

Jo, så är det kanske! :) Men jag måste hålla med dig om att jag var väldigt stark som kunde motstå ett reaplagg, brukar inte gå i vanliga fall!

2005-07-06 @ 12:19:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits