Dagens outfit

050713

  • Linne, C&C California
  • blommig scarf
  • Avklippta jeans, Fornarina
  • Fryes
Kommentarer:
Postat av: engla

du är alltid snyggt klädd, men är det inte varmt med fryes nu? jag håller på smält bort i bikini =). Kram

Postat av: Eleonore

Lite varmt är det, men vi har AC på kontoren. När jag kommer hem åker de av kvickt :)

2005-07-13 @ 09:54:02
Postat av: emelie

asså shit, det är urläckert med fryes till kjol/short så som du har, men jag vågar inte ha mina nu på sommaren...folk skulle nog inte förstå hur snyggt det vore i min lilla by=) (västervik)

jaja ,ikväll på uteserveringen blir det svart knälång volang kjol med beige söt blus med svart sidenband i midjan och svarta ballerina.. hur läckert det än vore med stövlar...

partyoutfitten som förövrigt är sitsvår att få till, åker på imorrn=)


har du några tips? jag tycker du verkar ha bra koll så därför frågar jag här.
jag menar man klär sig ju snyggt jämt, vad ska man adda för att det ska bli party? jag vet att partytoppen är död men lite extra vill man ju ändå vara på fest!

2005-07-13 @ 17:45:54
Postat av: Eleonore

Eftersom jag inte är en klänningsmänniska så skulle det nog vara klänningen som gör att det känns lite mera uppklätt och party. Men jag måste erkänna att jag inte klär mig 'roligare' när jag går ut. Försöker hålla det ganska enkelt eftersom det är så jag trivs bäst (dock ej jeansshorts som idag).

Någonting som jag inte brukar ha dagtid är glansiga material som siden. Ett snyggt, krämfärgat sidenlinne(utan spets) och svarta cityshorts + guldsandaler, lägg till ett långt tunt guldhalsband med berlock el. medaljong. Eller börja redan nu med nästa års trend, sidenbyxor :)

2005-07-13 @ 17:59:38

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits