Hitta stövlar...

 

Jag vill köpa ett par snygga jodpuhrs i höst men vill också ha ett par mörka stövlar som matchar min Andrea Brueckner-väska. Dessa från Frye's är riktigt snygga, och färgen är perfekt, men lite tråkigt att köpa ett par Frye's till. Undrar hur de svarta till höger ser ut i brunt? De kommer från La Redoute, har inte kollat i katalogen ännu, finns bild med på de bruna där?


Kommentarer:
Postat av: engla

Nej de bruna finns inte i katalogen. Men vad snygga de var, har inte alls tänkt på dem förr. Får nog ta och bläddra igenom katalogen många gånger till, haha, man missar ju massor!

Postat av: emma

De va jättefina! Det tråkiga med la redoutes hemsida är att man inte kan se dem i olika färger, det kunde man innan kommer jag ihåg...

2005-07-21 @ 13:08:09
Postat av: Eleonore

Jag måste maila dem och fråga om man kan få se ett kort. De kan ju vara snygga eller så är det pensionärsbrunt. Dumt av dem att inte ha bilder på alla färger :(

2005-07-21 @ 13:14:18
Postat av: emma

Ja jag tycker att det är många som man vill se i de andra färgerna! Jag satt dessutom i deras telefonkö igår för att fråga lite om vilken brun nyans det va på ett par ballerinor. Men jag la på efter 20 minuter. Många som ringer om den nya katalogen nu förmodligen:)

2005-07-21 @ 13:16:47
Postat av: engla

ja det är jättemånga plagg som de inte visar de andra färgerna. Som en jättefin omlottströja jag ville ha. De visa lila, men fanns även elfenben. Men man vill ju gärna se den färgen, en tygbit åtminstone!

2005-07-21 @ 21:26:58
URL: http://annamirjamaria.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits