Insnöad

  

Cashmere, cashmere, cashmere. Samma tjat om och om igen. Cristi Conaway gör finfina cashmere-tröjor till både tjejer och killar + ett antal kändisar (de är ju übermenschen). Verkar inte som vi kan få in dem till vårt lilla land. Men inspiration är det.

 

Gillar stilen på killen också. Det är nog därför jag gillar Filippa K till killar, min älskling har en del stickat från Filippa K och han passar så bra i det. Gillar inte för 'fina' killar, slappt är snyggast :) 


Kommentarer:
Postat av: emma

Jag måste bara fråga om ett litet smakråd, jag funderar på att slå till på stövlarna från la redoute på sidan 4 på hemsidan, längst ner till höger, de mörkbruna... Vad tycker du?

2005-07-22 @ 10:08:26
Postat av: Eleonore

De ser snygga ut, bra med oljat kalvskinn för då är de inte så blanka. Är du lång eller kort, smal eller kraftig benstomme? För mig som är kort med lite kraftigare benstomme hade det blivit för 'korvigt' med jeans under, jag har försökt få tag på Laredoute angående bootsen till vänster i brunt men inte fått ngn bild ännu. De är lite bredare i skaftet och har man inte pinnsmala ben är det snyggare eftersom benen ser smalare ut. Långt svar...

2005-07-22 @ 10:15:15
Postat av: sidcaroline

cashmere tröjjan i mitten , den råsa då är perfekt , sådär effortless snygg blir man , men hm om den var i en annan färg skulle jag nog slå till!

Postat av: emma

Tack! Iband behöver man bli lite övertygad:) Jag är ganska (endel skulle säga väldigt:) smal, och dessutom lång. Så jag blev lite osäker eftersom det va 7,5 cm klack, men så blev jag så peppad av alla er som skrev om höga klackar i ett annat inlägg så jag slår nog till:) För 7,5 cm är ganska högt när det gäller mig:) har som mest haft 5 cm på kilklackarna nu i sommar...

2005-07-22 @ 10:21:46

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits