Jag hatar akryl...

...skitmaterial som de slänger i billiga kläder så de blir noppiga. Koftan som jag inte hittade på asos igår fick jag precis tips av anna om att den kommit in. Och så är det 100% akryl, kunde det inte varit 100% bomull?

Kommentarer:
Postat av: Rozwa

Har du någon som helst aning om vad som händer i London?

2005-07-07 @ 14:08:31
Postat av: Eleonore

Ja, det har jag och jag tycker det är fruktansvärt. Jag hatar terrorister. Jag förstår att du tycker det är dumt och lägga ut ytliga inlägg om mode när en katastrof som den här pågår.

2005-07-07 @ 14:14:57
Postat av: Hanna

Så här dum och ytlig är jag. Om jag hade fått det inlägget så hade jag inte fattat nånting. Undrat varför personen vände sig till just mig för att få reda på vad som hänt. Jag vet väl inte mer än nån annan svensk som oroligt kollar aftonbladet.se efter mer info. Sen insåg jag att det kanske var lite ironiskt menat. Men vad faan (ursäkta) sitter då Rozwa och kollar modebloggar för då????

Life goes on. Jag var gråtfärdig för att jag har centimeterstora blåsor på två tår på varje fot och det gjorde asont i helgen, ÄVEN fast folk till och med på centralsjukhuset i min stad just nu har fruktansvärda smärtor och kanske håller på att dö.

Det är så klart jätteviktigt att kämpa för en bättre jord. Men det är viktigt med vardag också.

Postat av: Johanna

Det där är ju ett lustigt inlägg. Jag undrar om Rozwa randomsurfar bloggar och kollar tiden för senaste inlägget så att hon/han kan ge bloggarna dåligt samvete för att det bloggar och inte - vad vet jag? - sitter framför teven och tittar på extrainsatt Aktuellt? Är inte det lika dumt isåfall (att randomsurfa bloggar)?

2005-07-07 @ 14:28:30
URL: http://fretardo.blogg.se
Postat av: pennylane

För att anknyta till början-100 % akryl noppar inte, det är när det akrylet blandas med ett annat material som det börjar noppa.. men det är iaf ett läbbigt material...

2005-07-26 @ 19:46:52

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits