Jag vill inte ha barn på hundra år men...

...hittade den här bloggen genom Aftonbladets sommarbloggare. Hennes annorlunda shoppingbeteende och cravings efter päron är väldigt roligt att läsa. Skrattar högt för mig själv när jag läser om när brösten började läcka. Nej, det får nog vänta ett tag.

Kommentarer:
Postat av: Kujrt Lundgren

Hej Eleonore

Trots att jag är man brukar jag titta in på din blogg då och då, den är så härligt livsbejakande och nyfiken på omgivningen - men vad säger de sura feministerna, skäller de inte på dig ? För min del tror jag du gör feminismen en tjänst, Ty man kan vara både mode- och designintresserad samtidigt som man jobbar för kvinnornas ställning i samhället. Och mode är rätt kul, är ofta smakråd till min fru.

Postat av: Eleonore

Jag har inte haft några sura feminister som skällt på mig, de är nog inte så intresserade av min blogg :)

Vet inte hur mycket jag jobbar för kvinnornas ställning i samhället. Visst, jag är ingenjör, har alltid pluggat tekniskt och nu sitter jag här på kärnkraftverket bland alla 50-åriga gubbar. Ser det inte som en kamp direkt...men jag måste ju erkänna att hade någon erbjudit mig ett jobb inom mode hade jag nog hellre tagit det trots att man kanske inte kan tjäna lika mycket pengar under sin karriär då.

Jag bli så glad när killar/män också läser min blogg, de är nog mer intresserade än vad vi tjejer tror (eller i alla fall jag) :)

2005-07-19 @ 09:27:46

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits