Kan inte motstå vädret...

Det är så vackert ute, jag har precis käkat lunch (wok och ris) och nu tar jag faktiskt lite extrarast och smiter ut och läser lite.

Kommentarer:
Postat av: Maria

Du verkar ju sitta framför datorn hela tiden på denna bloggen! Jobbar du verkligen?? Förstår inte hur du orkar/hinner med att lägga in allt här när du arbetar. När jag jobbar har jag tid för mitt arbete inget annat. Någon gång under raster eller lunch kan jag kolla privat mail eller dylikt. Vad säger din arbetsgivare om detta??

2005-07-06 @ 13:07:40
Postat av: emma

Men shit va folk verkar bry sig, jag sitter tex i en växel och skulle mkt väl också kunna blogga hela dagarna... Man kan väl göra flera saker samtidigt? ...Nu hetsade jag upp mig lite, sorry:)

2005-07-06 @ 13:15:28
Postat av: Eleonore

Maria: Jag sitter hela dagarna framför datorn och 'frisläpper material från QC-kontroll', jag sköter mina arbetsuppgifter till fullo och har till och med bett om att få mer att göra. Nu på sommaren är det inte lika mycket material som passeras och därför är arbetsuppgifterna inte heller lika intensiva. Jag bloggar samtidigt som jag pratar i telefon t.ex. Jag förstår till fullo din undran. Till hösten ska jag byta jobb och då blir bloggandet förlagt på kvällstid. Jag önskar nästan att jag skulle kunna försörja mig på "modetidning" på nätet eftersom jag brinner för detta. Men just nu blir det parallellt arbete :)

2005-07-06 @ 13:23:26
Postat av: Maria

emma: Det handlade inte om att bry sig bara en stilla undran hur det förhåller sig. Om man skulle bry sig om allt som står i bloggarna så skulle man få det jobbigt tror jag.
Eleonore: Tack för svaret då förstår jag hur du får det att fungera. Du kanske skulle kunna starta modetidning på nätet...framtida arbete kanske? :)

2005-07-06 @ 15:00:40
Postat av: Eleonore

kanske det kanske :)

2005-07-06 @ 15:03:32

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits