KVINNA på promotion

Jessica i D&GJessica i GucciJessica i Moschino

Genom att jag aldrig trivts i kjol och klänning är det just det som jag tycker är så snyggt. Det ser kvinnligt ut, jag känner mig aldrig kvinnlig, snarare tjejig. Jessica ser verkligen ut som en pangbrutta i D&G, Gucci och Moschino. Fast vem skulle inte det? Kolla in bättre kvalitet på bilderna här eller här.


Kommentarer:
Postat av: Jessica

Åh, D&G-klänningen är ju fantastiskt snygg. Ser ut att ha samma skärning som den jag har (fast den har D&G klassiska leopardmönster... känns inte helt rätt just nu) och isåfall är den väldigt smickrande för figuren :)

Postat av: Alex

Hej.....Jag måste få ställa en fråga angående Jessica Simson, varför är alla tjejer så impade av henne? Jag kan förstå Paris Hilton, Kylie Minogue, "Carrie" i sex and....., Nicole Richie de är alla roliga, intelligenta, har egen stil, men för mig som kille (och bög) så är Jessica helt enkelt urtråkig.....hon har liksom ingen utstrålning.....??? Förlåt ifall jag trampar på ngn tå, men jag har undrat ett tag nu....och skulle gärna vilja ha ett svar

Kram Alex....(galningen som föredrar Vogue framför Ebba)

2005-07-28 @ 19:13:15
URL: http://alexsevilla.webblogg.se/
Postat av: Eleonore

I like Vouge to...och Ebba och alla andra som gillar mode och även de som inte bryr sig :)

Du trampar inte på någons tår, möjligen Jessicas. Ingen kan väl ta illa upp för att man inte gillar en kändis. Anledningen till att jag gillar Jessica är nog att hon är lite som hon är (iaf i Newlyweds)..och så är hon kort och hon var kurvig. Jag är inte impad av henne som person (har nog inte hört många låtar) men hennes stylist gör ett bra jobb :)

Vet inte om det var ngt svar över huvud taget...

2005-07-28 @ 19:24:30
Postat av: Sessan

Jag bara ÄLSKAR Jessica Simpson. Först och främst så gillar jag hennes typ av personlighet. Visst mycket som man ser på Newlyweds är klippt på ett visst sätt. MEn ändå. Jag gillar hennes stil väldigt mycket! Det känns som att hon bara har dragit på sig något men ser ändå vacker ut. Jag gillar även hennes smink. Men jag är nog bara konstig;)

2005-08-01 @ 21:59:30
Postat av: Frida

Så himla fin hon är jämt! tänk att kunna välja och vraka bland designerkläder så...*avis*

2005-08-03 @ 20:30:22
Postat av: Frida

Jessica är så himla vacker! tänk att kunna välja och vraka bland designerkläder så där *avis*

2005-08-03 @ 20:35:57
Postat av: Anonym

om det är nån som har utstrålning och är rolig så är det väl ändå Jessica! Nicole richie, ursäkta, men utstrålning har hon inte mycket av... gömmer sig alltid bakom stora solglasögon o försöker se cool ut

2005-08-20 @ 12:10:21

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits