Låt oss va i fred.....please

Verkar som om det startat ett mindre uppror mot oss modebloggare. Jag kan inte för mitt liv förstå varför man orkar bry sig. Jag går inte in på bloggar som handlar om ämnen jag inte gillar och skriver ner dem. Det finns väl utrymme för alla?

 

Jag "skriver" för att jag tycker det är roligt och för min egen skull. Precis som andra skriver om deras intressen: poesi, politik, familj, mat, natur, resor osv.


Kommentarer:
Postat av: Emeli

Mm...jag håller med.
Det är tråkigt att folk ska göra så stor grej av vad man skriver om. Det är väl bara att acceptera att alla har olika intressen. De ska väl vara glada att vi inte skriver om just deras intresse och dessutom hundra gånger bättre. Då skulle de inte synas alls.
Fast det kanske är just det som gör att de måste hitta på något att bråka om; att de inte syns tillräckligt. Suck.
Påminner lite om lågstadiet när killarna blev helt galna så fort de fick nys om att någon red :P

Postat av: Josefin

Håller med helt och hållet!!! Förstår inte att folk orkar bry sig om att reta upp sig på saker som dom inte ens är intresserade av! Vart har du sett/läst modebloggs kritik?!

2005-07-06 @ 15:24:16
Postat av: emma

Jag håller med dig! Det va därför jag reagerade i ett annat ämne här när nån undrade hur du hade tid osv. Varför kan dom inte bara strunta i det istället? Det är frågan...

2005-07-06 @ 15:24:37
Postat av: Eleonore

bl.a hannaslilla.blogg.se

2005-07-06 @ 15:25:25
Postat av: sara

Eleonore: skit i dom - fortsätt du som du gör, det är ju det som gör att så många läser hos dig!!! You go!

2005-07-06 @ 15:26:50
Postat av: alek

Säger detsamma! Skit i dem...Jag går inte heller in på såna bloggar som jag inte är intresserad av. Det skulle kännas som slöseri med tid.....

2005-07-06 @ 15:33:58
Postat av: Jasmin

Jepp, det är ju bara slöseri med tid. Och ingen bryr sig ändå... Jag vet att jag inte är en dum, ytlig bimbo, men jag gillar att snacka kläder och smink ändå! Det är även ett ypperligt sätt att fördriva tiden på lediga stunder :)

2005-07-06 @ 15:38:24
URL: http://jasmins.webblogg.se
Postat av: Johanna

Herregud! Sedan jag började läsa modebloggar har jag fått så sjukt mycket tips på snygga kläder och inspiration till outfits att jag blivit värsta baben! Thank god for modebloggs!!!

2005-07-06 @ 15:49:08
Postat av: Helena

Håller med jag också! Och det är ju inte direkt så att modebloggarna inte fyller någon funktion - vi är ju hur många som helst som gillar dem. Varför ska inte vi få skriva och läsa om det som intresserar oss bara för att det inte råkar falla alla andra i smaken? Jag blir så trött...

2005-07-06 @ 16:45:28
Postat av: Ran

Jag tycker det är högst beklagligt att vissa blir så till den grad uppretade av ens modeintresse, att de nästan blir hatiska. Tycker att Mårten definitivt gått över gränsen, och har också fått en mindre trevlig påhälsning på min blogg. Precis som Eleonore, skriver jag för att mode, hudvård, resor och flärd intresserar och inspirerar mig. Inte ens mina vänner vet om att jag bloggar, därför kan jag också vara fullkomligt uppriktig i mina texter. Jag är inte ute efter att roa eller underhålla någon annan än mig själv. Det är tråkigt att vissa blir så provocerade att de skickar aggressiva inlägg. Jag skulle istället vilja föreslå att de hoppar över att läsa modebloggarna nästa gång istället.

2005-07-06 @ 16:58:12
URL: http://koga.webblogg.se/
Postat av: Kristina

Bry er inte om vad Mårten säger. Jag har träffat honom flera gånger (känner igen mejladressen) och han är en otrevlig tönt även i "verkligheten". Snackar alltid en massa junk bara för att få en reaktion.

2005-07-06 @ 18:54:43
Postat av: Andrea

Hej; Eleonore måste bara tala om hur glad jag blir av att gå in och läsa din blogg varje dag. Jag har blivit helfrälst i dina modetips och tycker att du är super stylish. Du är en tio gånger bättre fashionista än både Ebba och Sofie enligt mig! En fråga, har du kollat in Balenciagas senaste skokollektion?www.style.com/trends/accessoryreport/F2005RTW/paris/balenciaga/
Vad tycker du om stövlar/boots med kilklack?

2005-07-06 @ 21:52:34
Postat av: Eleonore

Tack så mycket Andrea :)

Hade inte kollat in kollektionen innan men gjorde det när jag såg din kommentar. Just nu kan jag ju säga att jag tycker det ser klumpigt ut, inte min stil. Men jag vill inte rata det helt eftersom man faktiskt kan ändra sig. Men det fanns ingen modell där som jag tyckte var snygg. Däremot väskorna....

2005-07-07 @ 07:40:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits