Snygg outfit från stylediary

Snygg outfit från stylediary

Det är så roligt att kolla på andras outfits, särskilt 'vanliga' människors. Den här tjejen blandar vintage och nytt på ett snyggt sätt.

Kommentarer:
Postat av: svenska

Jag tycker jackan och väskan är jätte fina men passformen på jeansen är inte fördelaktiga för hennes är inte direkt fördelaktiga.

Postat av: Kristina

Du som har så bra koll kanske kan hjälpa mig.
Jag måste bara ha en väst och en kort kavaj med 3/4 ärm. Har du några bra förslag på var jag kan hitta detta? Plånboken är inte jättefet bör väl tilläggas... Inte ens köpstopp fungerar ;)

2005-07-12 @ 11:57:57
Postat av: Eleonore

Hittade faktiskt en jättefin kavaj med 3/4 ärm när jag var i Malmö, men den fick jag ju inte köpa. Tänker på den fortfarande.

På zara och topshop har jag sett kavajer på rea, H&M har fått in ngn modell också såg jag i helgen. Möjligtvis har de västar också, jag har faktiskt inte sett så många ännu över huvud taget. Men är det inte panik så kommer ju höstkläderna snart in och då hittar du säkert på ngn utav kedjorna. Vet inte hur mycket hjälp det var egenligen :)

2005-07-12 @ 12:10:14
Postat av: Anna

Kristina - bor du i stockholm och har storlek XS så kan du skynda till nk o fynda en fin väst från rodebjer för 400:- i nordiska designers hörnet. Den var för liten för mig :(


Väskan är rätt lik den som jag fyndade på loppis för 30:- för några veckor sen.

2005-07-12 @ 23:52:16
URL: http://mymarkup.net/ann

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits