Behöver en mindre handväska

Just nu använder jag min Gucci och Dior som handväskor men de är för stora. Jag tar ju med mig halva hushållet hemifrån i dem. Jag skulle behöva en mindre....hmm

Kommentarer:
Postat av: Kajsa

Om du inte behöver ha nåt särskilt märke på väskan har Åhlens mycket snygga väskor nu.

Postat av: Eleonore

Tyvärr är jag lite märkesgalen. Jag har många billiga väskor men de använder jag inte lika länge som märkesväskor. För mig är det billigare och köpa en väska som jag vet att jag blir nöjd med, annars kommer jag spendera minst lika mycket på sådant jag eg. inte vill ha. Men tack för tipset!

2005-06-14 @ 14:32:37
Postat av: Isabel

Åhléns ( iaf i sthlm) har iofs märkesväskor. Bla. DKNY och Mexx. Sedan har de ju en hel läderavdelning med skitsnygga bohemiska väskor med flätat axelband. Grymt snygga och de ligger runt 2000 kronor. Själv känner jag att jag ska börja tänka på höstens inköp. Funderar på en Paddington, kopia iofs den riktiga går knappt att få tag på. Men det spelar ju inte så stor roll så länge det är ett bra plagiat.

2005-06-14 @ 15:04:16
URL: http://www.isabels.webblogg.se
Postat av: Eleonore

I gbg är det dåligt med roliga väskor på Åhléns, tycker jag iaf. Läderavdelningen lät ju intressant, men lite långt till Stockholm för att kolla. Tack för tipsen ändå :)

2005-06-14 @ 15:13:31
Postat av: Ran

Vet inte om du sett Chanel lite tuffare och yngre linje som kallas cambon. Har själv köpt mig en small tote i svart/beige. Jättenöjd, men det ryms inte mkt i den. Finns massor av olika modeller och färger, bla en ursöt pochette. Är personligen fullständigt ointresserad av kopior, samt skulle aldrig någonsin köpa en. Hade jag inte råd med den äkta varan skulle jag betydligt hellre slå till på en enkel, snygg och billig från någon marknad utomlands.

Nathalie Schuterman får i augusti in nya Paddington i varierande storlekar och modeller, om någon skulle vara på "g" att köpa.

2005-06-14 @ 18:34:01
Postat av: Maria

Mulberry Blenheim är skitsnygg och lagom stor. Darwin Oak eller Darwin Ochre är snyggaste färgerna enligt mig. Men efter diversse excesser på Chloé Paddington-området så blir det inga fler väskor för mig. Buhu.

2005-06-14 @ 20:45:58
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Eleonore

Har funderat på Blenheim men det känns som om alla kommer köpa den...men det är nog en som håller länge...hmm nu har jag mycket att fundera på.

2005-06-15 @ 07:54:06
Postat av: Eleonore

Ran: har kollat på Cambon men jag är inte svart-vit-tjej...ville länge köpa en Balenciaga men insåg att det inte riktigt är min stil det heller. Gillar mer Bulga och Mulberry, de är lite mer "avslappnade" i stilen. Hade jag haft mycket pengar hade jag köpt en Blenheim, en krämfärgad Botkier och en Bulga. Men de pengarna har jag inte nu.

2005-06-15 @ 08:48:53
Postat av: Sara

Kan nån skicka en bild på Åhlens bruna mode väskor, sådana med två stora fickor :D!
Tack på förhand

2005-12-09 @ 21:56:22
Postat av: Elin

Kan tipsa dig om att gå in på www.fashionguide.se, en bra modeguide som listar Sveriges bästa modebutiker som säljer kläder, accessoarer och skönhetsprodukter!

2007-05-25 @ 10:04:24
URL: http://www.fashionguide.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits