Jordgubbsbikini

Jordgubbsbikini

Den här vill jag ha. Köpte dyra bikinisar förra sommaren men de hade inte jordgubbar på sig...

Kommentarer:
Postat av: emma

Den har jag också funderat på jättelänge... Men den har så kallad "brasiliansk skärning" bak... Och jag vet inte riktigt om jag vill ha det:) Men det är synd att det inte finns några bilder på den bak!

2005-06-20 @ 10:15:31
Postat av: Eleonore

Jag vill inte ha brasiliansk skärning...visste inte att det var det. Jag älskar min bikini från Roxy för den har låg skärning och täcker mycket av rumpan...Har även en vit från Panos som jag älskar. Men det skulle sitta fint med en jordgubbsbikini. Jag får leta vidare...tack för att du berättade det, hade varit en otrevlig överraskning annars.

2005-06-20 @ 10:19:47
Postat av: Maria

Den där fast med vanlig trosa har jag spanat på sååå länge. Men problemet är att man inte kan beställa över- och underdel i olika storlekar och då är det ju kört för min del.

Postat av: emma

Ja jag hade tom beställt den och den va på väg, men så läst jag lite noggrannare och så såg jag det... Så det va bara att avbeställa:)

2005-06-20 @ 11:32:09
Postat av: monica

jag köppte denna i sommras och den satt ursnyggt på mig och jag fick ständigt kommentarer om hur fin jag var på grund av den så älsklingar ni missade någonting bra men det finns alltid nästa sommar

2005-11-22 @ 18:25:09

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits