Längtar till November! Fast egentligen vill jag ha sommar året om...

Anledningen är att Stella McCartney då lanserar sin kollektion för H&M...jag beundrar henne. Hon har verkligen stil. Hoppas att hennes kollektion inte skiljer sig från det hon brukar göra. Lagerfeld köpte jag inget av, inte riktigt min smak.

Kommentarer:
Postat av: Malin

visst är hon fantastisk? hennes Adidas kollektion är sjukt snygg och så himla skön!

Postat av: Eleonore

Har inte köpt ngt från hennes adidas-kollektion(snål när det gäller träningskläder) men jag har sett den. Riktigt snyggt!

2005-06-22 @ 10:46:43
Postat av: Linda

ja, jag hoppas verkligen att det går helt i stil med hennes övriga kreationer. man kan väl anta att en viss hysteri kommer att infinna sig när butikerna öppnar...?

2005-06-22 @ 11:19:16
URL: http://lindarling.blogg.se
Postat av: Hanna Nordsten

Åh, jag längtar också jättemycket tills den kommer!

Tyckte Lagerfelds kollektion för H&M var lite halvtrist faktiskt... liksom bara så svart och tråkig. Men ändå kunde jag inte låta bli att köpa den svarta chiffongkjolen (hittills aldrig använd..) som Lagerfeld själv ansåg var det snyggaste av plaggen, och en kofta från herravdelningen, som jag faktiskt använt... 2 gånger! :) Med tanke på att de två plaggen tillsammans kostade 800:- och jag knappt har använt dem så var det verkligen ett felköp. Men men, kanske får samlarvärde nån gång väldigt långt bort i framtiden...

2005-06-22 @ 11:24:10
Postat av: Eleonore

Hoppas att de har många ex för det blir nog rusning ja...

2005-06-22 @ 11:51:02
Postat av: sidcaroline

synd att stella inte designar kldäerna själv , eller ska hon börja göra det nu i dettafallet ? hon var ju värst krisiterad över att phoebe philo mm designade kollektionerna och hon lekte designer och var framgångsrik pga sitt efternamn ?

2005-06-24 @ 20:47:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits