Pojkvän till min frisör...

Min älskling är lite snål när det gäller att lägga pengar på dyr klippning. Varför betala 150 kr mer för samma tjänst? Men nu har jag övertalat honom att gå till min frisör istället för sin gamla som klippte av alla hans gulliga lockar i nacken. Nu ska han behålla lite längder, jag gillar när håret är "surfigt" och inte ser för tillgjort ut. Klet och massa sprej går bort. Han ska dit vid tio så idag är det lite spännande.

Kommentarer:
Postat av: Kajsa

Härligt att se att det är någon annan tjej som "tvingar" iväg sin pojkvän till sin frisör. Jag fattar inte varför killar resonerar "Varför betala mer när jag kan få det för 200:-" Hoppas det blir snyggt.

Postat av: Eleonore

Hoppas jag med....stackars min frisör som måste känna stor press nu. Och stackars mig om killen inte blir glad nu när han fått pungat ut med så mycket pengar...

2005-06-14 @ 08:09:31
Postat av: Ida

Själv är jag sambons frisör!! Han är den ende jag någonsin lyckats klippa med gott resultat. Och han verkar nöjd också, för jag får äran om och om igen!

2005-06-14 @ 08:16:43
URL: http://minlillablogg.blogspot.com
Postat av: Eleonore

En kompis till mig klipper också sin kille men det skulle aldrig jag få göra - eller vilja göra. Han skulle nog göra slut efteråt :)

2005-06-14 @ 08:19:31
Postat av: Carina

Hej tjejen!! Nu har jag precis släppt iväg din älskling! Jag tror att han blev nöjd, han sa det i alla fall! Jag behöll längderna men klippte upp det och taggade ur det i kanterna. Det var ganska tjockt och jämnlångt, vilket gjorde att håret såg ut som en mössa. Jag plattade håret lite i nacken, men inte så det blev spikrakt utan bara så det stämde med resten, han är ju lite lockigare bak. Hoppas du oxå blir nöjd, så vi inte behöver göra slut... :-)Sarah och Jeanette tyckte att han blev fin! Ha de! Kram, Carina

2005-06-14 @ 11:11:24
Postat av: Eleonore

Jag litar på dej Carina, tror säkert att han blev skitsnygg. Bättre än "mössan" innan... ska bli spännande att se hur han ser ut. Och slut tänker jag inte göra för jag får hela tiden komplimanger för min nya look!

2005-06-14 @ 11:25:33
Postat av: Hanna

Åh, jag älskar nacklockar, det har min kille med. Han är jättefin i håret nu, sen han bokade en frisörtid helt på egen hand.

2005-06-14 @ 14:42:11
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: Eleonore

Han var jättenöjd sa han och han trodde jag skulle bli det också eftersom han behöll längden. Hur fint som helst med mörka lockar på killar tycker jag.

2005-06-14 @ 14:47:36

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits