Sofis mode - kul grej

Sofis mode
Nu har jag plöjt klick. Mycket roligt m Sofis byline som ändras varje vecka (föhoppningsvis). Kul att det inte bara är märkeskläder utan uppblandat med t.ex H&M shortsen....de var förresten lite snygga. Måste kolla in.

Ett stort plus att allt läggs ut på nätet snabbt också!


Kommentarer:
Postat av: svenska

Jag tycker att det var lite dumt av henne att göra ett brun utan sol test när Ebba hade gjort ett 2 veckor tidigare. Tycker att vissa av hennes saker är ok men tonen verkar lite osäker. Men det är kul att Ebbas mode makt blir utmanad.

Postat av: Eleonore

mmm, kan jag hålla med om. Alla tidningar översvämmas av brun-utan-sol test nu. Konstigt att varken Ebba eller Sofi testade ngn airbrush förutom Lancomes. Den är inte alls lika bra och dryg som andra, mindre kända märken.

2005-06-05 @ 13:09:20
Postat av: svenska

Vågar mig aldrig på brun utan sol, i london finns det så många tjejer som springer runt och ser ut som att dom har gulsot... så fult hon Heidi Ehrshult (eller vad hon nu heter) från batchelor ser ju förj-vlig ut. Jag brukar satsa på SHIMMER Airbrush Illuminiser av Model Co det är bara en shimmer men man ser lovely ut i den.

2005-06-05 @ 19:49:41
URL: http://confessionsofaswedishgirl.blog.co.uk
Postat av: Eleonore

Gult är fult...men det finns bra produkter. En solsprej som jag testat blev man verkligen brun utav. Inte en skymt av gulhet där inte. Skrev om den för några veckor sedan.

http://www.tancan.se/

2005-06-05 @ 20:43:35

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits