Vill ha - Biotherms sommargloss

Har sedan tidigare Biotherms Aquasource Levres, ett glansigt läppbalsam. Nu finns det en variant m solskyddsfaktor. När solen blir lite varmare och jag ska till playan, ska jag kasta mitt stick från Piz Buin och köpa detta istället. Får hoppas att solen väntar lite till för nu är det definitivt köpstopp!


Kommentarer:
Postat av: Hanna

Här skrivs kommentarer för brinnande livet.. Jättebra tips på läppglanset. I sommar ska tydligen strålningen vara jättestark även i Sverige och jag är mån om att såväl creme som foundation innehåller solskydd.

Jag har aldrig haft munsår men en kompis berättade att solen kan framkalla herpes på nåt sätt. Antagligen något med värmen? Hon brände upp läpparna en gång och får därefter blåsor och sår varje gång hon får sol på munnen. Så hon har sånt där solstift på läpparna. Själv gillar jag gloss och det där lät ju perfekt!

Postat av: Eleonore

Jag älskar också gloss, solskyddsfaktor är ett måste. Det är därför den tonade ansiktskrämen från Clinique, som jag skrev om tidigare, är så himla bra. Jämnar ut hudtonen så att man kan vara snygg fast solen steker!

2005-06-07 @ 11:35:53

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits