* * * * * * * * * * *

När jag inte kunde hitta ngt annat åt födelsedagsbarnet tänkte jag att jag kunde bara titta lite i affärer men absolut inte köpa något eftersom jag ligger kraftigt på minus på kontot.

Hade sett ett halsband på Massimo Dutti, ett långt med glaspärlor. Det var som tur va slut men jag hittade en budgetvariant på Indiska för 39,50! Då var jag ju tvungen att köpa det. Så idag har jag ett ribbat vitt linne från H&M, mina älskade gamla seven, minnetonkas, gul locman, Juicy voile terry hoody i färgen Glow. Detta tillsammans med halsbandet är riktikgt lyckat. Tycker jag.

Förutom halsbandet var jag tvungen att testa saltvattensprayet från H&M som Anna skrev om. Jag blev riktigt nöjd. Min frisör är världens bästa men hos henne kostar sprayen 250:- och det tål inte kassan just nu.

Idag på morgonen löste sig lite av mina pengaproblem. Jag har sålt mina vintage Frye boots på tradera. Egentligen ville jag inte sälja dem men jag har ju ett par nya så jag använder de inte så ofta ändå. Nu blir ngn annan tjej lycklig ägare...


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits