Choklad

Joe's - Socialite in Chocolate
Har sett en del bruna jeans i år. Bland annat Acne har ett par som var snygga. Som jeansmänniska måste man ju vara öppen för nya idéer. Joe's har också en brun modell (notera hur liten midjan är på modellen, ser ut som en docka) men jag vet inte om jag gillade den lika mycket. Men till stora stickade, vintervita tröjor skulle det nog vara mysigt....
Bild från RevolveClothing


Kommentarer:
Postat av: MiriamVelvet

jag tycker bruna jeans verkar väldigt snyggt. Har gått och tagit på de där bruna acne länge nu men har inte slagit till. Köpte bruna jeans till lillasyrran på hm i present. Det var verklign snyggt på. Själv har jag bara bruna manchesterbyxor ännu..

Postat av: Karin

Har köpt dom bruna Acne för ett tag sedan och tycker att dom är helt underbara, verkligen snygga och dessutom väldigt sköna:-) Ett kul alternativ till blåjeans! Jag rekomenderar dom varmt!

2005-09-28 @ 10:46:37
Postat av: Caroline

Jag tycker det verkar schysst med bruna jeans och är sugen på Acnes men är lite osäker på vad man ska matcha med för färger. Funkar brunt med svart och grått? Andra förslag?

2005-09-28 @ 20:41:17
Postat av: Karin

Funkar definitivt med både svar och grått, särskilt om du har ett par snygga svarta stövlar till. Plommon är även en färg som går alldeles utmärkt och klassikern vitt är alltid snyggt.

2005-09-29 @ 11:13:28
Postat av: Bella

Bruna jeans är skit snyggt! vart kan jag hitta dom? =)

2005-11-16 @ 15:44:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits