Desires

Gold Sign har ett par snygga jeans med bootcut. Nog för att man kommer att få se stuprör på varenda en man möter så kommer inte de numer klassiska, lätt utsvängda jeansen att försvinna. Synd att man inte kan se ordentligt hur de sitter bak.

Just nu är det nästan minus på mitt konto men någon gång i framtiden vill jag kunna köpa något utan att kolla på prislappen. Idag hade jag beställt dessa. Om jag hade pengar.....

Kommentarer:
Postat av: MiriamVelvet

snygga stövletter.. Har du hittat ngra ännu förresten? Jag hittade supersnygga på wedins i mocka med nervikt kant och rundtå..Sitter i dem just nu.. Tror att de slåda ngra liknande de där Marc Jacobs stövletterna på wedins från Björn Borg. Kanske värt att kolla.

Postat av: Hanna

Hmm 645 dollar...lite väl saftigt om ajg får säga mitt! Men Joe´s jeans ser ut att var riktigt fina, vet du hur de är annars, kavlite, stl o så? Ha en bra dag!

2005-09-12 @ 12:25:35
Postat av: Eleonore

MiriamVelvet: jag har hittat men inte köpt. Är extremt fattig just nu...

Hanna: Jag har ett par Joe's. Tyvärr gick de sönder i grenen efter mindre än ett halvår och de var definitivt inte överanvända. Jag gillar dem men kvalitén är inte superbra. En kompis köpte likadana och hennes gick också sönder. Beror nog på att jeanstyget är tunt...

2005-09-12 @ 12:29:25
Postat av: Hanna

Tack för svaret...det e ju inte kul när man gillar ett par jeans o så finns det inte å köpa i sverige. för visst är det då?

2005-09-12 @ 14:00:33
Postat av: Julia

Finns true religion i stuprör? Isånnfall skulle jag lätt bli ägare av ett par... Me love stuprör..!

2005-09-12 @ 17:10:53
URL: http://obsession.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits