Kristallen

Såg lite glimtar av Kristallen och fick se att Emma Andersson, nominerad till årets svenska programledare(vann inte), hade Rodebjers vita 'kappklänning' på dig. Åh, vad den var snygg!

Appropå Emma så såg en kompis henne inne på en underklädesaffär i somras tillsammans med Nicolette Sheridans pojkvän Nicklas...i lilla Halmstad. De ville väl intervjua honom i hemmatrakterna antar jag. Ska bli kul att se programmet på torsdag!

Kommentarer:
Postat av: Terése

Åh, det får man ju inte missa! Undrar var i stan de har filmat?

Postat av: Andrea

Eleonore jag har vinterjacka ångest! Vad ska jag satsa på. Alla kappor är ju toklånga för en kortis på 1.58 som jag. Antingen blir det en skepparkavaj eller en sån där kort jacka i bombermodell med pälskantad huva. Som finns i alla prisklasser och "som alla har". Usch det känns trisst bara att skriva det. Jag önskar verkligen en genomgång av olika vinterjacka alternativ här på Ytligheter

2005-09-13 @ 09:15:24
Postat av: T

Andrea: Jag har samma problem som du. Söker vinterjacka men hittar inget snyggt. Funderade ett tag på en tweedkappa men alla jag provat har fått mig att se jättekonstig ut, är också kort (1.63) så det kanske har med saken att göra. Jag bor i Västerbotten så snart kommer jag att frysa i min höstjacka (bara 4 grader imorse.. brrr..).

2005-09-13 @ 09:24:58
Postat av: MiriamVelvet

samma problem här, jag är kort, och har väldigt svårt för att hitta vinterjackor.. Jag kan dessutom inte ha dubbelknäppt ngt som visst alla kortare vinterjackor har.. Vill ha en lagom kort jacka som är snyggt skuren och till bra pris!

Postat av: Eleonore

Ok, jag förstår och här är det ju egentligen samma problem eftersom jag är 1.58. Ska inom kort fixa både väsk- och jackspecial. Just nu är jag lite upptagen men det kommer :)

2005-09-13 @ 09:43:37
Postat av: Charli

Har best.mig för att börja handla på Ebay :-)
Men.......hur i fridens namn går det till?
Hur betalar man och hur räknar man ut frakten?
Det är lite brådis eftersom jag har spanat in ett snyggt Kukuihalsband.
Tänkte göra ett själv men EN nöt kostar 10:-på Pärlshopen och det behövs minst 30st för ett halsband.Blev inte såååå billigt alltså.
Tacksam för ilsvar !!

2005-09-13 @ 10:17:16
Postat av: Eleonore

Har du registrerat dig och skaffat PayPal(du kan även registrera ett paypal-konto när du vunnit)? Det måste du göra först. Sedan ska du kolla om säljaren går med på att skicka internationellt, det kan stå högst uppe i informationsfältet men också längst ner där allt angående frakt står. Fraktkostnad brukar stå där också, gör det inte det måste du kontakta säljaren innan du bjuder så att du inte får betala överpris.

När du kollat detta är det bara att bjuda :)

Om du har några problem så är det bara att höra av dig, lycka till!

2005-09-13 @ 10:29:31
Postat av: charli

Tack snälla du!
Spelar det någon roll om man registrerar sig på Ebay.se itället för Ebay.com?

2005-09-13 @ 11:16:30
Postat av: Eleonore

Nej, det spelar ingen roll

2005-09-13 @ 11:54:29
Postat av: tobbe

ahh! till och med JAG sitter o letar jacka åt min flickvänn tror du inte det e liiite jobbigt???

2005-10-18 @ 16:55:30

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits