Organisera mera

Jag är en virrpanna. Det vet nog alla i min närhet. Den 21 Augusti tog mitt liv slut och nu är det ett glapp fram till jag köpt en ny kalender. Jag behöver mitt liv i pappersform för jag orkar inte sitta och knappa in i kalendern på mobilen (man kan verkligen inte tro att jag är ingenjör), den här vill jag ha men jag ska inte till Göteborg än på ett tag så fram tills dess är livet en röra.

Kommentarer:
Postat av: Andrea

Blir så glad av att läsa din blogg Eleonore, det är verkligen morgonens höjdpunkt. Perfekt att äta frukost och samtidigt bli uppdaterad inom modevärlden. Undrar hur stor garderob Jessica har egentligen. Vet du om hon har någon stylist? Det ryktas ju att Ashlee har anlitat Rachel Zoe...

2005-09-19 @ 10:16:33
Postat av: Eleonore

Andrea: Du anar inte hur mycket det värmer när du skriver så! Jess garderob är nog hur stor som helst, lite har man ju sett på Newlyweds, hon har nog en stylist, vem i Hollywood har inte det? Det tar väldigt mycket tid att komponera ihop alla outfits och även om man gillar att shoppa så kan det nog vara skönt med lite assistans :)

2005-09-19 @ 10:23:40
Postat av: MiriamVelvet

försökte hitta om man kunde shoppa ordning och reda på nätet men det verkar knepigt..Granit har liknande oxå fast de verkar heller inte ha ngn web shop.. Jag är sugen på en helt oseriös kalener som är ngt kitchig.. ngra förslag ;) ?

2005-09-19 @ 10:23:53
Postat av: Cissi

jag har en gång beställt en Ordning&reda kalender via postförskott. Du kan alltid ringa butiken å kolla, annars finns ju Ordning&Reda numera på Åhlens City i Malmö...

Postat av: Eleonore

Jag har haft en kalender från granit ett år, jag gillar när de är enkla och rena men tycker att Hello Kittys är söta om man vill ha lite plotter. Men det är ju en smaksak, vissa avskyr katten :)

2005-09-19 @ 10:31:23
Postat av: MiriamVelvet

ja jag tänkte på Hello kitty.. jag gillar plotter på saker som annars kanske är väldigt trista.. det är kul att sitta på sitt seriösa jobb och ha en rosa kalender.. dessutom funkar det med rosa på en kalener så länge jag själv får vara svart som natten ;)

2005-09-19 @ 10:36:54
Postat av: Åsa

Jag kan köpa en och skicka den till dig.

2005-09-19 @ 18:57:24
URL: http://aska.webblogg.se/
Postat av: Eleonore

Åsa: det var gulligt av dig men jag måste nog tacka nej. Annars förlorar jag ju en anledning till att åka till storsta'n. Men jag uppskattade verkligen gesten :)

2005-09-19 @ 20:18:55

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits